Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim değilmiyim gebelik testi pozitif kan testi negatif
Erken gebelik testleri maalesef hatalı sonuç verebiliyorlarmış. Bence adet gününü bekle ve hala gelmezse kan tahlili yaptır bir daha. İnşallah bebiş vardır. 0 da değil sonuçta yükselebilir belki.
Erken gebelik testleri maalesef hatalı sonuç verebiliyorlarmış. Bence adet gününü bekle ve hala gelmezse kan tahlili yaptır bir daha. İnşallah bebiş vardır. 0 da değil sonuçta yükselebilir belki.
yarın adet günüm olmazsam hafta içi doktorumun yanına gideceğim uyduruk testlerden sabah ilk idrarla yaptım ondada pozitif çıktı hiçbirşey anlamadım bu işten sonucu burdan yazarım
kan testi daha kesin tabi,5'in altı negatif aslında ama 2,76 da şüpheli geldi bana. gerçi iğneden kaynaklı da olabilir. adet olmazsan tekrar kan testi yaptır.
şimdi kötü haber vericisi gibi olmak istemem amam boşuna umutlanmamanız için yazıyorum. öncelikle predictor erken gebelik testi malesef böyle pozitif sonuç verebiliyor kendimde yaşayanlardan biriyim. benimki sizin testten daha bile koyuydu ama sonuç 0,001 çıkmıştı kanda. ikinci olarakta çatlatma iğneside bhcg içeren bi iğne. dolayısyla diğer testinizde ona istinaden pozitif çıkmış olabilir. o yüzden doktorlar çatlatma gününden 14 gün sonra test isterler. umarım benim bu sölediklerim sizin için de geçerli değildir ve umarım bebişiniz sizinledir ama bu bilgileride göz önünde bulundurun olur mu negatif çıkarsa çok hüsran yaşamamanız adına bilgilendirmek istedim.