- 12 Ağustos 2024
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi hicret arslan
Merhaba hanımlar yardım eder misiniz adetim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi kan testi vermek oladabilirsin olmayadabilirsin canım geç döllenme olmuş olabilir en iyisi kan vermemMerhaba hanımlar yardım eder misiniz adetim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim
Bir arkadasa daha yazdım. Spiralliyim 6hun geciktim. Mevsimsel de olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kan testi verin içiniz rahat etsinMerhaba hanımlar yardım eder misiniz adetim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim
Kan verdiniz mi acaba sonuç ne olduArkadaşlar dün akşam 4-5 arayla bugün sabaha kadar yaptığım testler(ALBi) lütfen bakar mısınız doğru mu bisiy var mi en üstteki dün akşam ortadaki gece en alttaki bu sabah olan kan testi vermeye korkuyorum yine yoktur die
Kan verdiniz mi acaba sonuç ne olbivericem kan testini
Birazdan vericem kan ama endişeleniyorum yoksa bisiy diyeKan verdiniz mi acaba sonuç ne oldu
Hayırlısı olsun inşallah vardirBirazdan vericem kan ama endişeleniyorum yoksa bisiy diye
Siz çatlatma ignesi falan vuruldunuz muBirazdan vericem kan ama endişeleniyorum yoksa bisiy diye
Hayır hiç vurulmadim daha önce az önce kan verdim sonuçları bekliyoruz inşallah bisiy vardırSiz çatlatma ignesi falan vuruldunuz mu
Kan verdim sonuc bekliyoruzİlk iki test pozitifken sabahki neden negatif ama testlere güven olmaz bence de en güzeli kan vermek ne olacksa olsun rahatlarsın en azından
Merak ettim hamile misiniz degilmisiniz benim de 5 gün geçti test negatifHayır hiç vurulmadim daha önce az önce kan verdim sonuçları bekliyoruz inşallah bisiy vardır
Maalesef negatif bu rakamlara göre üzülmeyin lütfen bende aynı durumdayım sabah vericem kan yine negatif görücem diye korkuyorum ama allah tez zamanda hayırlısıyla bizede nasip etsin ❤Sonuç bu şekilde özelde yaptırdım sabah doktora gitcem anlamadim tam olarak bende hamile miyim değil miyim
Sonuç bu şekilde özelde yaptırdım sabah doktora gitcem anlamadim tam olarak bende hamile miyim değil miyim
Amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun 9 ay oldu hala deniyoruzMaalesef negatif bu rakamlara göre üzülmeyin lütfen bende aynı durumdayım sabah vericem kan yine negatif görücem diye korkuyorum ama allah tez zamanda hayırlısıyla bizede nasip etsin ❤
Bu testlerin ilk 5 dk daki halleri mi bu bu testler kuruma cizgisi veriyor çünkü sanki kurumda olabilrArkadaşlar dün akşam 4-5 arayla bugün sabaha kadar yaptığım testler(ALBi) lütfen bakar mısınız doğru mu bisiy var mi en üstteki dün akşam ortadaki gece en alttaki bu sabah olan kan testi vermeye korkuyorum yine yoktur die