hamilemiyim hala inanamıyorum yardımm

Nurbebekistiyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
419
322
33
Merhaba Kızlar bugun tesadüfen bir test yaptım ikinci çizgi silik çıktı dayanamadım kan testi yaptırdım 62 çıktı hamilemiyim ben inanamıyorum hala. Çizgi resimdekinden biraz daha koyuydu. Yorumlarınızı bekliyorum.

resim

Eklentiler

• 20150504_161016_resized.jpg
    20150504_161016_resized.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 845
bende tesadüfen adet e 4 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı canım benimde 4 gün kala 39 du değerim:))
hayırlı olsun Allah nasip etsin sağlıkla inşallah:))

bende tesadüfen adet e 4 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı canım benimde 4 gün kala 39 du değerim:))
hayırlı olsun Allah nasip etsin sağlıkla inşallah:))
Amin İnşallah adetlerim düzensiz ve 1 yıl sonra Allah nasip edicek inşallah. Bugun eşimi bir kafeye götürüp yanından kalkıcam ve garsona siparişlerimiz geldikten sonra alıcağım bebek kıyafetini yada ayakkabı çorap hangisini beğenirsem onu paket yapıp vericem. Beyfendi bu sizinmiş diyip eşime vermelerini istiycem :KK70: :KK70:

Amin İnşallah adetlerim düzensiz ve 1 yıl sonra Allah nasip edicek inşallah. Bugun eşimi bir kafeye götürüp yanından kalkıcam ve garsona siparişlerimiz geldikten sonra alıcağım bebek kıyafetini yada ayakkabı çorap hangisini beğenirsem onu paket yapıp vericem. Beyfendi bu sizinmiş diyip eşime vermelerini istiycem :KK70: :KK70:
ayyy çok güzel bende hediye paketine eşim uzman olmustu hedıye aldım sana deyıp kameraya cekıcem dedım testleri paket yapmıştım:)

cnm merhaba benmde adetlerim düzensiz 1 yıldır bnmde olmuyor yumurtlama gununu nasıl hesap ediyorsun :KK43: bnm olmayacak die çok uzuluyorum 12-14-16 diyorlarya düzenli olmayınca bilemiyorum

cnm merhaba benmde adetlerim düzensiz 1 yıldır bnmde olmuyor yumurtlama gununu nasıl hesap ediyorsun :KK43: bnm olmayacak die çok uzuluyorum 12-14-16 diyorlarya düzenli olmayınca bilemiyorum

canım çok ilginçtir ki benim şüpheli ilişkimin olduğu gün ovulasyon testın negatifti. bundan önceki denemelerde de pozitifi yakaladığımda gebelik oluşmamıştı. Özel bişey yapmadım bol bol dua ettim birde bu ay kafama hiç takmamıştım ilişkiden sonra olacak mı diye veya bebeğimiz olsun diye düşünmedim. İlk gördüğümde inanamadım ofisteyim arkadaşlarıma diyorum ki burda ikinci çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum. Halada inanamıyorum Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Benimde adetlerim çok düzensiz 3 ayda bir olduğumu bilirim. Hormonlarda hiç bir şey çıkmıyor ama. Çok üzüldüm niye olmuyo diye akışına bırakmak lazım biraz soğan kürüde yaptım faydasını görmedim. en son doktora gitmeye başlayacaktık bu ay. Herkesinki farklıdır ama akıntını takip edebilirsin yumurtlama için.

Merhaba benimde adet günleri. Belli değildir her ay bir umutla yapıyorum test hüsran şuan gene 4gün geçti yapmaya korkuyorum umut işte ama sadece göğüslerin çok Şiş hafif hafif ağrılarım var Sanırım gene Değilim
canım benımde sag kasığımda cok fazla ağrı vardı hatta üşüttüm sandım. Göğüs ağrım vardı ama adet dönemimde belimde ağrırdı bu sefer bel ağrım yoktu. çarşamba günü test aldım bi türlü yapamadım kısmet olmadı pazartesi yaptım ve silikte olsa gördüm çok şükür. Eczacıya sordum yok dedi ben inatla kan verdim 62 çıktı değerim. Nisan ayındada eşimle düzenli olsun ilişkimiz diye konuştuk ve düzenli gitmediği için tartıştık. Boşverdik bu ayı önümüzdeki ay doktora gidelim dedik kısmet. bende 1 yıl hatta 1 yıldan daha fazla süre istiyordum.

X