Hamilemiyim ki acaba ☺

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.980
33
IMG-20150629-WA0001.jpeg

Bu testten uc gun once kan verdim 871.9 hcg cikti sizce durum nasil bu arada kani tam batde verdim ☺☺☺

Isteyen herkese versin insallah ben dusuk yapmaktan yada dis kimyasal gebelikten cok korkuyordum da ondan inanamiyorum daha once bu uzucu durumlar gelen varsa basina nasil oldu anlatabilirlermi acaba

Isteyen herkese versin insallah ben dusuk yapmaktan yada dis kimyasal gebelikten cok korkuyordum da ondan inanamiyorum daha once bu uzucu durumlar gelen varsa basina nasil oldu anlatabilirlermi acaba

2 gün aralıkla kan testi yaptıraydın iyiydi.. değerinin güzel katlanmış olması dış gebeliği ve kimyasal gebeliği büyük oranda dışlar çünkü

2 gün aralıkla kan testi yaptıraydın iyiydi.. değerinin güzel katlanmış olması dış gebeliği ve kimyasal gebeliği büyük oranda dışlar çünkü
Bilemedimki ben
bugun aksamda bulantilarim basladi ara ara karnim agriyor hafif derecede zaten cuma gunu keseye baktirmaya gidecegim ama korkuyorum

Kizlar bakarmisiniz degerim nasil azmi yukselmis nedir ayrica bu sonuc binmi onbinmi bilemedik drlar acilde bisey demedi

20150702_002015.jpg

Ama bulantilarim cok feci kizlar kola iyi geliyormus dediler napsamki

X