HAMİLEMİYİM Kİ ?

Esravolkankeskin

Dua Huzur Mutluluk
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
69
26
8
Öncelikle mrb iyi akşamlar herkese nasıl kullanıyoruz tam olarak bilmiyorum konu aç diyodu actım bnde neyse sorum şu ki Düzenli bir şekilde adet oluyorum. Eşimle bebek istiyoruz. 18 ağustosta hasta olmam lazım dı Ama olmadım. ne hastalığa dair bişey var nede başka bir belirti heyecandan ölcem sanırım

Neden test yapmiyorsun? Bide adetlerin duzenlimi? Düzenli ise bence test yapablirsin

Test yapmalısın. Negatif çıkarsa 1 2 gün daha bekleyip tekrar yaparsın negatifse kan testine gidersin. Belkide pozitif olur.
Bazen testte çıkymıyor yani bazılarının

Bence test yap ilk önce...bende de belirti yokuydu adet olacakmışım gibi ağrım olurdu bazen ama hamilemişim meyer)) test yapmaktan da korkuyordum aslında neqativ çıkar die...ama bence yap test için rahat olur

Ben 3 ay newativ gordum korktum test yapmaga adetimden 3 gun sonra görümcelerimin israrınan yaptım pozitiv gördüm Testi hala bende)))

Mrb arkadaşlar dün sabah aç olarak test yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak fakat testi yaparken sıvı miktarı çok gittiği Zaman da ikinci çizginin çıkma ihtimali olduğu söylüyorlar konu Hakkı'nda bilgisi olan varsa aydınlatırsanız çok sevinirim :) buda test sonucum

Eklentiler

• image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…