- 3 Mayıs 2016
- 69
- 26
- 8
- Konu Sahibi Esravolkankeskin
-
Neden test yapmiyorsun? Bide adetlerin duzenlimi? Düzenli ise bence test yapablirsinÖncelikle mrb iyi akşamlar herkese nasıl kullanıyoruz tam olarak bilmiyorum konu aç diyodu actım bnde neyse sorum şu ki Düzenli bir şekilde adet oluyorum. Eşimle bebek istiyoruz. 18 ağustosta hasta olmam lazım dı Ama olmadım. ne hastalığa dair bişey var nede başka bir belirti heyecandan ölcem sanırım
Ya negatif çıkarsa üzülürüm :-(en güzeli beta hcg baktırmak canım mis gibi belli olur :)
Negatif kelimesi bile şuan stres olmama yetiyorTest yapmalısın. Negatif çıkarsa 1 2 gün daha bekleyip tekrar yaparsın negatifse kan testine gidersin. Belkide pozitif olur.
Bazen testte çıkymıyor yani bazılarının
Evet düzenli test neden yapmıyorum bnde bilmiyorumNeden test yapmiyorsun? Bide adetlerin duzenlimi? Düzenli ise bence test yapablirsin
Haberlerini bekliyoruz canm bende korkumdan 9 gün geçtikten sonra yapmistim :)Evet düzenli test neden yapmıyorum bnde bilmiyorumyaparsam ya negatif cıkarsa diye korkuyorum sanırım test alıcam bugun
Bnde heyecanla bekliyorumHaberlerini bekliyoruz canm bende korkumdan 9 gün geçtikten sonra yapmistim :)
Test yaptım şimdi negatif cıktı :-( 4. Günde ama adet de olmadım.Haberlerini bekliyoruz canm bende korkumdan 9 gün geçtikten sonra yapmistim :)
4. Günde test yaptım negatif cıktı :-(Ben 3 ay newativ gordum korktum test yapmaga adetimden 3 gun sonra görümcelerimin israrınan yaptım pozitiv gördüm Testi hala bende)))
Sıkma canını ola bilir gec hamilelik olsun..ben doktor randuvüsunda bir kadınla sohbet etmiştim onun hamileliyide adetinden bir kaç hafta sonra göstermişti... Ama takma kafana Allahın izniyle olur inşAllah4. Günde test yaptım negatif cıktı :-(
Bilemdim canim bekle bir adet olana kadarTest yaptım şimdi negatif cıktı :-( 4. Günde ama adet de olmadım.
Bekliyorum napalım :-(Bilemdim canim bekle bir adet olana kadar
Bazen cikmaya biliyor testte 10 günü geçerse eğer olmazsan yine bir test yap canmBekliyorum napalım :-(
Test yapmamaya karar verdim 15 gün sonra eşim geliyo doktora gidicem onunlaBazen cikmaya biliyor testte 10 günü geçerse eğer olmazsan yine bir test yap canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?