Hamilemiyim kizlar bakar misiniz lutfen...

_Insomnia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
241
72
28
Balıkesir
21 gunde 1 adet oluyorum ve yumurtlama gunum adetten sonraki 9. Gun... yumurtlamadan 3-4 gun once iliski olmustu... spermlerin 48-72 saat canli kaldigini dusunursek eger hamile olma olasiligim nedir sizce kizlar??

Hiç belli olmaz canım eğer spermlerin yaşaması için gerekli ortam oluşmuşsa hamişte olabilirsin olmayada bilirsin adet tarihin ne zaman

Adetime daha var canim... adetim biteli 1 hafta oldu.. ama ben 21 gunde 1 gordugum icin adetin 8. 9. Gunu yumurtlama oluyor.. yani yumurtlamafan 3-4 gun once iliskim oldu esimle... adetimin bittigi gun

Adetime daha var canim... adetim biteli 1 hafta oldu.. ama ben 21 gunde 1 gordugum icin adetin 8. 9. Gunu yumurtlama oluyor

Biraz bekle canım adetinden 1 hafta önce erken gebelik testlerinden al için rahatlasın en azından. Eğer bebek istiyorsan umarım hamilesindir :anneadayı:

21 gunde 1 adet oluyorum ve yumurtlama gunum adetten sonraki 9. Gun... yumurtlamadan 3-4 gun once iliski olmustu... spermlerin 48-72 saat canli kaldigini dusunursek eger hamile olma olasiligim nedir sizce kizlar??
dünde buna benzer bi konnu açmıştın sanırım belliki çok istiyosun Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah dua edicem senin için

adet günüme 3 gün var 2 gündür ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor resimdeki gibi. Bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi yoktu ilk önce daha sonra baktığım da çok belirsiz bi çizgi gördüm ovulasyon testine göre sizce hamile miyim kızlar?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 88
dünde buna benzer bi konnu açmıştın sanırım belliki çok istiyosun Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah dua edicem senin için

Evet canim cok istiyorum o yuzden bu kadar telas yaptim :) :) insallah hamileyimdir...cok tesekkur ederim simdiden dualarin icin :)

adet günüme 3 gün var 2 gündür ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor resimdeki gibi. Bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi yoktu ilk önce daha sonra baktığım da çok belirsiz bi çizgi gördüm ovulasyon testine göre sizce hamile miyim kızlar?

Testi iki kere yapmışın hamile olma şansın çok yüksek ve hamilesin büyük ihtimalle yarın hemen kan testi yaptır

Canim hamilesin sanirim... daha onceki hamileligimde benimde testim boyleydi cunku... benimki bos gebelik oldugu icin mecburen hamileligi sonlandirmak zorunda kalmistik...

Gebelk testinin süresi 5 dk canm 5 dkkadn snrasını önemseme ovülsyon testn pozitifse belkide hala yumurtluyosndr yada geç gebelk olablr biraz daha beklyp öyle test yapmalsn bence

Üstte ki test dün yaptım alttaki bugün yaptım çok heyecanlıyım ama karnım çok ağrıyor sabahtan beri acaba adet mi olcam diye içimi bi üzüntü kapladı :(

Ovulasyon testi bu resimdekiler gebelik testini yükleyemedim çok belirsiz ikinci çizgi 10 dakika dan daha sonra gördüm çizgiyi

Ovulasyon testi bu resimdekiler gebelik testini yükleyemedim çok belirsiz ikinci çizgi 10 dakika dan daha sonra gördüm çizgiyi

10 dakia sonra çıktıysa testte hata payı vardır. bir kaç gün bekle testi öyle yap yada yarın kan testi yaptır için rahatlasın

Gebelk testinin süresi 5 dk canm 5 dkkadn snrasını önemseme ovülsyon testn pozitifse belkide hala yumurtluyosndr yada geç gebelk olablr biraz daha beklyp öyle test yapmalsn bence
Yumurtlama günlerim adetin 17 ve 18. Günleriydi sonra ikinci çizgi silikleşti ve kayboldu dün acaba ne durumda diye test yaptım tekrar iki çizgi gördüm

Yumurtlama günlerim adetin 17 ve 18. Günleriydi sonra ikinci çizgi silikleşti ve kayboldu dün acaba ne durumda diye test yaptım tekrar iki çizgi gördüm
O halde biraz daha bekle 2 gün sonra yine gebelk testi yap inşallah hamilesindir arkdşm

Back
X