- Konu Sahibi _Insomnia_
21 gunde 1 adet oluyorum ve yumurtlama gunum adetten sonraki 9. Gun... yumurtlamadan 3-4 gun once iliski olmustu... spermlerin 48-72 saat canli kaldigini dusunursek eger hamile olma olasiligim nedir sizce kizlar??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin bi bilgisi yok demek ki... neyse yinede tesekkur ederim
Hiç belli olmaz canım eğer spermlerin yaşaması için gerekli ortam oluşmuşsa hamişte olabilirsin olmayada bilirsin adet tarihin ne zaman
Adetime daha var canim... adetim biteli 1 hafta oldu.. ama ben 21 gunde 1 gordugum icin adetin 8. 9. Gunu yumurtlama oluyor
Biraz bekle canım adetinden 1 hafta önce erken gebelik testlerinden al için rahatlasın en azından. Eğer bebek istiyorsan umarım hamilesindir![]()
dünde buna benzer bi konnu açmıştın sanırım belliki çok istiyosun Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah dua edicem senin için21 gunde 1 adet oluyorum ve yumurtlama gunum adetten sonraki 9. Gun... yumurtlamadan 3-4 gun once iliski olmustu... spermlerin 48-72 saat canli kaldigini dusunursek eger hamile olma olasiligim nedir sizce kizlar??
dünde buna benzer bi konnu açmıştın sanırım belliki çok istiyosun Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah dua edicem senin için
adet günüme 3 gün var 2 gündür ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor resimdeki gibi. Bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi yoktu ilk önce daha sonra baktığım da çok belirsiz bi çizgi gördüm ovulasyon testine göre sizce hamile miyim kızlar?
adet günüme 3 gün var 2 gündür ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor resimdeki gibi. Bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi yoktu ilk önce daha sonra baktığım da çok belirsiz bi çizgi gördüm ovulasyon testine göre sizce hamile miyim kızlar?
Gebelk testinin süresi 5 dk canm 5 dkkadn snrasını önemseme ovülsyon testn pozitifse belkide hala yumurtluyosndr yada geç gebelk olablr biraz daha beklyp öyle test yapmalsn benceadet günüme 3 gün var 2 gündür ovulasyon testinde çift çizgi çıkıyor resimdeki gibi. Bu sabah gebelik testi yaptım ikinci çizgi yoktu ilk önce daha sonra baktığım da çok belirsiz bi çizgi gördüm ovulasyon testine göre sizce hamile miyim kızlar?
Müslümanın müslümana duası geçer inşallah dua eder dua beklerimEvet canim cok istiyorum o yuzden bu kadar telas yaptim :) :) insallah hamileyimdir...cok tesekkur ederim simdiden dualarin icin :)
Ovulasyon testi bu resimdekiler gebelik testini yükleyemedim çok belirsiz ikinci çizgi 10 dakika dan daha sonra gördüm çizgiyi
Ovulasyon testi bu resimdekiler gebelik testini yükleyemedim çok belirsiz ikinci çizgi 10 dakika dan daha sonra gördüm çizgiyi
Yumurtlama günlerim adetin 17 ve 18. Günleriydi sonra ikinci çizgi silikleşti ve kayboldu dün acaba ne durumda diye test yaptım tekrar iki çizgi gördümGebelk testinin süresi 5 dk canm 5 dkkadn snrasını önemseme ovülsyon testn pozitifse belkide hala yumurtluyosndr yada geç gebelk olablr biraz daha beklyp öyle test yapmalsn bence
O halde biraz daha bekle 2 gün sonra yine gebelk testi yap inşallah hamilesindir arkdşmYumurtlama günlerim adetin 17 ve 18. Günleriydi sonra ikinci çizgi silikleşti ve kayboldu dün acaba ne durumda diye test yaptım tekrar iki çizgi gördüm