Hamilemiyim ?!?? Lütfen bi bakın/konu tekrarı

busrapapatya33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
215
72
. 14 gun sonra adet olmam gerekıyodu tam gunumde oldum. Kahverengı akıntı ile başladı 2-3 gun kanamam oldu ve kahverengı akıntıyla bıttı. Üstune görmmüş olabılırmıyım yoksa regl mi oldum ? 2 ıdrar testı de negatıf çıktı. Çoookk endişelenıyorum. İlişki yaşamadım

Son düzenleme:
Ocak ayının 14. de surtunmeyle ilşki yasadım ve çoook az zevk suyu bulaştı. 14 gun sonra adet olmam gerekıyodu tam gunumde oldum. Kahverengı akıntı ile başladı 2-3 gun kanamam oldu ve kahverengı akıntıyla bıttı. Üstune görmmüş olabılırmıyım yoksa regl mi oldum ? Çoookk endişelenıyorum.
stres adeti etkilerr o yüzden olmuş olabilirrr
hamıle olup regl olanların oldugunu öğrendıgımden berı sakin kalamıyorum

hamıle olup regl olanların oldugunu öğrendıgımden berı sakin kalamıyorum
öyle olanlar var ama çok nadir fakat yıllarca korunmadan ve sağlık problemi olmayan kişilerdede gebelik oluşmuyor ve böyleleri daha çoğunlukta

ve insanlar çok zor üreyebileyen varlıklardır bence adet gibi gördüysen gerisi stresten oluyor bu arada idrar testi için en az adetin gecikmesinden 7 gün sonra yap

ve insanlar çok zor üreyebileyen varlıklardır bence adet gibi gördüysen gerisi stresten oluyor bu arada idrar testi için en az adetin gecikmesinden 7 gün sonra yap
3 gun sonra yaptım sonra 6 gun sonra yaptım. Normal kanamam gıbı sürdü 2-3 gun boyunca. Sadece bıraz pıhtılıydıve yoğundu. Ağır kaldırmıştım ve soğuk almıştım. Onunla ilgisi olabilirmi ?

3 gun sonra yaptım sonra 6 gun sonra yaptım. Normal kanamam gıbı sürdü 2-3 gun boyunca. Sadece bıraz pıhtılıydıve yoğundu. Ağır kaldırmıştım ve soğuk almıştım. Onunla ilgisi olabilirmi ?
olabilir testte negatif çıktıysa sorun yapma yoktur hatta ben gebelik bekliyordum bi ay adetim çok gecikti doktorada gitmiyordum sonra gittim test yaptırdım negatifi gördüm o gün boyunca sen hamile değilsin dedim durdum akşamı hasta oldum bazen stres bazen üzüntü bazen ilaçlar olabilir

olabilir testte negatif çıktıysa sorun yapma yoktur hatta ben gebelik bekliyordum bi ay adetim çok gecikti doktorada gitmiyordum sonra gittim test yaptırdım negatifi gördüm o gün boyunca sen hamile değilsin dedim durdum akşamı hasta oldum bazen stres bazen üzüntü bazen ilaçlar olabilir
Gecıkmem olmadı sadece ilşkiden bu yana bır an olsun aklımdan çıkarmadım bu durumu. Gecelerı uyumadım bile. Sanki tekrardan regl olsam bıle rahatlayamayacakmışım gibi :/

Gecıkmem olmadı sadece ilşkiden bu yana bır an olsun aklımdan çıkarmadım bu durumu. Gecelerı uyumadım bile. Sanki tekrardan regl olsam bıle rahatlayamayacakmışım gibi :/
senin için demedim gecikmeyi örnek verdim korku hali stresli olman normal

X