Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun bence pozitif Kaset testte bile çıkmış. Kan ver netleşsin bence
Hayırlısı olsun canım darısı başıma inşallah benim de reglime 5. gün var. Dualarını bekliyorum daha test yapmaya cesaret edemedimÇok mutluyum yeni evliyim 1 ay oldu dün ilk denemenizde hamile kaldım aşırı şaşkınım kan vericem inşallah doğrudur
Belirtilerin var mıydı merak ettim nelerdÇok mutluyum yeni evliyim 1 ay oldu dün ilk denemenizde hamile kaldım aşırı şaşkınım kan vericem inşallah doğrudur
Bence hamilesin ikisi de aynı siliklikte çıkmış tesadüf olamaz :)Silik çizgi var hamile miyim kızlar
Ederim balım Allah sana da nasip etsin inşallahHayırlısı olsun canım darısı başıma inşallah benim de reglime 5. gün var. Dualarını bekliyorum daha test yapmaya cesaret edemedim
Evet 1 haftadır Göğüs ağrım vardı normalde regl günü kasik ağrım olurdu ama bu sefer erken ağrım oldu 3 gün var ama dün başladı ağrım kasigima sancı giriyordu baş ağrım hafif vardı özellikle cok sık idrara çıkmaya başladım gece bile geliyordu ben hiç öyle gitmedimBelirtilerin var mıydı merak ettim nelerd
İnşallah kan testi vericem garanti olsun diyeBence hamilesin ikisi de aynı siliklikte çıkmış tesadüf olamaz :)
Kasık ağrısı ara ara kramp şeklinde geriliyormuş gibi mi?Evet 1 haftadır Göğüs ağrım vardı normalde regl günü kasik ağrım olurdu ama bu sefer erken ağrım oldu 3 gün var ama dün başladı ağrım kasigima sancı giriyordu baş ağrım hafif vardı özellikle cok sık idrara çıkmaya başladım gece bile geliyordu ben hiç öyle gitmedim
Evet cok sık gelmiyordu ara ara özellikle sol tarafına gece olunca daha da arttıKasık ağrısı ara ara kramp şeklinde geriliyormuş gibi mi?
Bende de var aynı ağrılar hem de 1 buçuk haftadır geçmedi ama çok rahatsız etmiyor aynı günleri değerlendirmişiz muhtemelen de aynı zaman yumurtladık o yüzden sormak istedimEvet cok sık gelmiyordu ara ara özellikle sol tarafına gece olunca daha da arttı
İnşallah hamileyizdir olumlu sonuclar alırızGöğsüm çok ağrıyordu iki üç gündür ağrısı geçti şişkinliği duruyor bakalım ben reglimi bekliyorum
Sen hamilesin bence testlere göre sağlıkla büyüsün inşallahİnşallah hamileyizdir olumlu sonuclar alırız
16 sında oldu benim dogurganlik Ortaydı takvime göre yapmistikBende de var aynı ağrılar hem de 1 buçuk haftadır geçmedi ama çok rahatsız etmiyor aynı günleri değerlendirmişiz muhtemelen de aynı zaman yumurtladık o yüzden sormak istedim
Teşekkür ederim sanada nasip etsin AllahSen hamilesin bence testlere göre sağlıkla büyüsün inşallah
Pozitif canım sağlıkla al kucağına banada dua edersen çok mutlu olurumSilik çizgi var hamile miyim kızlar
Hamilesin tebrikler saglıkla kucagina alirsin insallah.. bizlere dua etSilik çizgi var hamile miyim kızlar