hamilemiyim yoksa kist mi

haferdim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
12
4
1
36
Kizlar ben duzenli adet donemi geciririm ilk dogumumda da şimdi 10gun geciktim idrar testi negatif pembemsi ama cok az kanamam oldu ustunden 3gun gecti kan testi yaptirsam mi hamilemiyim yoksa hastalik gozukuyor mu

Can'ım şuan aynı durumdayım adetim 8 gün gecikti ve kahverengimsi akıntım geldi idrar testin de negatif çıktı . Sence benim durum da aynı olabilir mi ? Ama adet olacağım gün yani bat günü ve sonraki bir iki gün adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm oldu kahverengi akıntım da 3 gün sürdü

Aynen geldi belli etti sonra bidaha gelmedi ya yerlesme kanamasida olabilir bilemem ama gercekten eger adetin geciktiyse gebelik gecirduysen insan kendini taniyor ben test yaptirdigimda hamile olmadigimi biliyordum esime soyledigimde yaniliyosun dedi sen beklentin neolursa olsun vucudun sana soluyo yani ben kan testi yaptir derim

Arkadaşlar cuma günü kasik agrim var diye doktora gttim gebelik olduğunu dusunyodum adetim 3 gün geçmişti ultrsnda baktı 5 cm kist var dedi test yaptı hamilelik yok dedi bugünle 5 gün geçti hala adet olmadım hamile olma ihtmlm hala var mı yoksa kisttn mi gecikti geçen aylar adetm hep normaldi bi andami böyle gecikme yapar anlamadm

Kızlar belki yardımcı olurum evliliğimin ilk ayı 9gün adetim gecikti ki geçikmezdi hiç bir aksam dayanamadık acile gittik ve sol yumurtamda kist olduğu söylendi 1 hafta sonra dahili bölüme gittim kadın doğumun alttan muayane ile 3cm kistim çıktı ilaç vermicem çünkü bunu atarsın ve gayet normal dedi 3 ay gecikmeler yasadım 28 günde bir olan adetim 35-36 güne ulaşmıştı bir gün aynı sekilde ağrıdan duramadım adım atamıyordum bir gittikki doktora kistimi attığımı öğrendim atarkende şiddetli ağrı yaparmış bünyeye göre ben soğan kürünü denedim hem gebelik için hemd kistler için faydası var ve bu ay artık bebek istemeye basladık inşallah sizinde önemsiz birşeydir içinizi ferah tutun

Arkadaşlar cuma günü kasik agrim var diye doktora gttim gebelik olduğunu dusunyodum adetim 3 gün geçmişti ultrsnda baktı 5 cm kist var dedi test yaptı hamilelik yok dedi bugünle 5 gün geçti hala adet olmadım hamile olma ihtmlm hala var mı yoksa kisttn mi gecikti geçen aylar adetm hep normaldi bi andami böyle gecikme yapar anlamadm
Geciktirmesi normal canım bir önceki msjla belirttim aynı bende senin gibi doktora gittim kist var demesinden 3gün sonra bat oldum

Yaa biz bebek istiyoruz o yüzden adetm gecikti diye çok sevinmiştim biraz kask agrim olunca hamilemiym diye dusundm doktr kist var gebelik yok deyince çok üzüldüm ben mart ayında miyom ameliyatı oldm snra nisnda adetm düzene girince bebek istemeye basladk nisandan beri olmuyor o yüzden bu ay çok umutlanmistim kist olmasını hiç beklemiyordm suan hiç san yk mu kesn hamile deglmym
Geciktirmesi normal canım bir önceki msjla belirttim aynı bende senin gibi doktora gittim kist var demesinden 3gün sonra bat oldum

Yaa biz bebek istiyoruz o yüzden adetm gecikti diye çok sevinmiştim biraz kask agrim olunca hamilemiym diye dusundm doktr kist var gebelik yok deyince çok üzüldüm ben mart ayında miyom ameliyatı oldm snra nisnda adetm düzene girince bebek istemeye basladk nisandan beri olmuyor o yüzden bu ay çok umutlanmistim kist olmasını hiç beklemiyordm suan hiç san yk mu kesn hamile deglmym
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bunu ben bilemem rabbim ne derse o olur fakat dediğin gibi senin gibi durumun aynısını yaşadım kist diyince doktor tövbe yarabbim kanserim sandım o kadar moralim bozuldu ama belki allahın bir mucizesi olmuştur bilemem ama kist adeti geciktiren bir olay doktor ilaç verdmi yoksa atarsın dedimi ?

Arkadaşlar ben de normalde 33-35 günde bir adet oluyordum.sonra birgun adetim iki hafta erken geldi 21 günde oldum. Şok oldum hemen hastaneye gittim.6 cm sağ over da kist çıktı. Bana yasmin doğum kontrol hapı verdi. 3 ay içtim.O 3 ay 28 günde bir adet oldum.hayatimda hiç 20li günlerde adet olduğumu bilmem. Neyse 3 ayın sonunda kontrole gittim.doktor kistin temizlenmiş yok olmuş dedi hapı bırakabilirsin dedi.hapi bıraktığım geçen ay 35 günde adet oldum. Yine bu ay da 36yi bulacak çünkü 22.gun yumurtladim. Arkadaşlar bu 35 günde adet olmak bi problem teşkil eder mi? Olmadı doktora tekrar başvuracağım. Bu ay gebelik icin de bekliyorum İNSAALLAH tutmustur :dua: bata son 6 gün

Cook kötüyüm ya kaç aydr bebek için umutlanyrz olmuyor miyom dan snra bide kist çıkınca napicmi bilemedim bebeğim olmiyck diye cook korkuyorum üzülmesin diye esimede belli edemiyorum halimi ben uzulursem oda uzulecek

Arkadaşlar ben de normalde 33-35 günde bir adet oluyordum.sonra birgun adetim iki hafta erken geldi 21 günde oldum. Şok oldum hemen hastaneye gittim.6 cm sağ over da kist çıktı. Bana yasmin doğum kontrol hapı verdi. 3 ay içtim.O 3 ay 28 günde bir adet oldum.hayatimda hiç 20li günlerde adet olduğumu bilmem. Neyse 3 ayın sonunda kontrole gittim.doktor kistin temizlenmiş yok olmuş dedi hapı bırakabilirsin dedi.hapi bıraktığım geçen ay 35 günde adet oldum. Yine bu ay da 36yi bulacak çünkü 22.gun yumurtladim. Arkadaşlar bu 35 günde adet olmak bi problem teşkil eder mi? Olmadı doktora tekrar başvuracağım. Bu ay gebelik icin de bekliyorum İNSAALLAH tutmustur :dua: bata son 6 gün
35 güne kadar adet gecikmesi normal onun üstünde olursa doktora basvurman gerekir. Umarım göbişin bebiş dolmuştur

Saol cnm.Acile gitmistik ilaç falan vermedi 1 ay snra kntrle gel dedi sadece
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bunu ben bilemem rabbim ne derse o olur fakat dediğin gibi senin gibi durumun aynısını yaşadım kist diyince doktor tövbe yarabbim kanserim sandım o kadar moralim bozuldu ama belki allahın bir mucizesi olmuştur bilemem ama kist adeti geciktiren bir olay doktor ilaç verdmi yoksa atarsın dedimi ?

Cook kötüyüm ya kaç aydr bebek için umutlanyrz olmuyor miyom dan snra bide kist çıkınca napicmi bilemedim bebeğim olmiyck diye cook korkuyorum üzülmesin diye esimede belli edemiyorum halimi ben uzulursem oda uzulecek
Ümitsizliğe kapılma yıllarca uğraşanlar ve sonunda bebek sahibi olanlar var bizde gecen ay eşimde kontrol olduk bu ay bebek istiyoruz diye çok şükür iyi çıktı sonuçlarımız bu ay ilk deneme sağlıklıda olsak rabbim ol demeden olmaz cnm unutmak

Canım hiç korkma benim kistim de 6 cm di. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım doktor verdi yasmin adında.hatta iki ayda temizlendi kist.zararli bişey olsa doktor der yani bu her kadında olablyormus yumurta catlamadiginda kiste donusebiliyormus.

Bnm adetimde evlenmeden önce hep öyleydi hep 30 lu günler ustmde olurdu snra miymdn adet duzenm değişti evlendim miyom ameliyatı oldum smdi 30 ila 32 gün civarı oluyo

Kafanızı rahatlatın kızlar inşallah bu ay dualarımız tutar :)

Back
X