hamilemiyim ?

benim testlerimde çok silikti en güveniliri kan testi... bu arada 3 testte çok silikti ama hamileymişim :)

tatlım bence hamilesin.. benim yaptığım testte de ikinci cizgi silikti ve suan 8. ayımda kızımı bekliyorum az kaldı :) hayırlı olsun bakalım ama emin olmak için kan testi yaptırabilrisin...

hepiniz çok tatlısınız teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.kan testi yaptırdım sonuç 331 çıktı doktor yüzde yüz hamilesin dedi ama ultrasonda henuz göremedi değerler 1000 olunca görülür dedi umarım bi sorun yoktur.birde ilaç filan kullanma dedi ama alerjim var dayanamadım alerji ilacımı aldım çünkü kaşıntıdan ölüyordum

hepiniz çok tatlısınız teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.kan testi yaptırdım sonuç 331 çıktı doktor yüzde yüz hamilesin dedi ama ultrasonda henuz göremedi değerler 1000 olunca görülür dedi umarım bi sorun yoktur.birde ilaç filan kullanma dedi ama alerjim var dayanamadım alerji ilacımı aldım çünkü kaşıntıdan ölüyordum

hayırlı olsun, güzel haber gelmiş.. benim de bir net bir silik çizgim vardı.. :) inş. vakti gelince ufaklığı da görürsün..alerji ilacın için prospektüse baktın mı, hamilelikte C sınıfı türündeyse almamanı tavsiye ederim..

Inşallah birgün bende buraya hamileyim diye yazabilirim.. Bu ay 3. Deneme beklemedeyiz.. Hayırlısı inşallah.. Seni de çok ama çok tebrik ederim cnm..allah sağlık sıhhatlen birbirinize kavuşmayı nasip etsn inşallah... Böyle haberler okuyunca çok mutlu oluyorum..iyi geceler herkese:)))))

Back
X