Hamilemiyim

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Ya ben hcg deger yaptirdim cumartesi bhcg 9.21 cikti doktor gebesin yeni yakalamssn dedi idrar testinde tek cizgi cikti ya ben napicammmm

Önemli olan kan tahlili ve doktorunun dediğidir hayırlı olsun hamilekiğiniz.

Ay dogru dediniz valla iste daha yeni yakalamsm ya korkuyorum saolun icimi brz olsun rahatlattnzzz

Ya ben hcg deger yaptirdim cumartesi bhcg 9.21 cikti doktor gebesin yeni yakalamssn dedi idrar testinde tek cizgi cikti ya ben napicammmm

Idrarla yapılan hcg testleri kanda betahcg 20 olunca çok silik çizgi ile belli olup gün geçtikçe artmakta ve artarken de çizgi koyulasmaktadir. 9.21 tabikide negatif gorebilirsiniz. Idrarda değilde kanda dir asıl kesin sonuç hayırlı olsun çok yeni gebelik.

Teskkur ederim bugn tekrar kan testi yaptrcm bakalm bna dua edin ☺

Teskkur ederim bugn tekrar kan testi yaptrcm bakalm bna dua edin ☺

Yukselmistir inşallah hadi hayirli haberlerle yaz inşallah bende yarın sabah yapıcam bakalım silik çizgim koyulasmismi :) ederim tabi kendime de sana ve tum isteyenlere ediyorum

merhaba kızlar, bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra forma uzun süre girmedim. ama şu aralar kafamda deli sorular.
en son 24 aralıkta adet oldum normal şartlarda 18 ocakta adet olmam gerekiyordu adet aralığım 26gün. bir hafta geçti cumartesi evde test yaptım çıkmadı tam çöpe attım ikinci çizgiyi gördüm silik gibiydi sanırım bekleme süresini ayarlayamadım. açıkçası biraz korkuyorum kan testi yapmaya belirti çok yok gibi sadece göğüslerde hassasiyet var bide adet olmadan önce ara ara hafif kasık ve bel ağrısı olur ondan var. biraz daha mı beklesem ne yapsam bilemedim. ilk belirtiler diyince bulantı olurmuş ama bende yok ne yapayım ya direk kan tahliline mi gitsem :( kimseyle de paylaşamıyorum yardımcı olur musunuz

merhaba kızlar, bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra forma uzun süre girmedim. ama şu aralar kafamda deli sorular.
en son 24 aralıkta adet oldum normal şartlarda 18 ocakta adet olmam gerekiyordu adet aralığım 26gün. bir hafta geçti cumartesi evde test yaptım çıkmadı tam çöpe attım ikinci çizgiyi gördüm silik gibiydi sanırım bekleme süresini ayarlayamadım. açıkçası biraz korkuyorum kan testi yapmaya belirti çok yok gibi sadece göğüslerde hassasiyet var bide adet olmadan önce ara ara hafif kasık ve bel ağrısı olur ondan var. biraz daha mı beklesem ne yapsam bilemedim. ilk belirtiler diyince bulantı olurmuş ama bende yok ne yapayım ya direk kan tahliline mi gitsem :KK43: kimseyle de paylaşamıyorum yardımcı olur musunuz

adetınız gecikmiş..gidip kan testı yaptırın..ALLAH hayırlısı ne ıse onu versin..

tek çizgi çıksada kan değeriniz hamilelik demiş :)

ben 1,5 aylık hamileyken ikinci çizgim silikti.. zamanla tespit edebiliyor idrar testleri..

hayırlı olsun :)

en son 24 aralıkta adet oldum normal şartlarda 18 ocakta adet olmam gerekiyordu adet aralığım 26gün. bir hafta geçti cumartesi evde test yaptım çıkmadı tam çöpe attım ikinci çizgiyi gördüm silik gibiydi sanırım bekleme süresini ayarlayamadım. açıkçası biraz korkuyorum kan testi yapmaya belirti çok yok gibi sadece göğüslerde hassasiyet var bide adet olmadan önce ara ara hafif kasık ve bel ağrısı olur ondan var. biraz daha mı beklesem ne yapsam bilemedim. ilk belirtiler diyince bulantı olurmuş ama bende yok ne yapayım ya direk kan tahliline mi gitsem :KK43: kimseyle de paylaşamıyorum yardımcı olur musunuz

benim hiç bulantım olmadı, hatta şuan 4. ayımdayım, toplasam 8-9 defa bulantım oldu, o da yediklerim tetikledi, onu baz alma bence,idrarda hcg 50 nin altındaysa çıkmazmış zaten net, inşallah hakkında hayırlısı olur, ben 2 defa kimyasal geçirdim şuan hamileyim, 3 ün de de en bariz belirtim beyaz tenliyim göğsümde yeşil-mavi damarlar oluşmuştu, bi de halsizlik, uyku

Bende ilk hiç bir belirti yoktu sadece gögüslerde şişkinlik ve kasıklarımda ağrı vardı hafif gebelik kesinleşip bir iki hafta sonra mide bulantısı falan oluştu. Yani herkeste farklı olabiliyor sanırım gebeliğin ilk zamanları pek belirti vermezmiş.

sizinle sat ayni :))
ve ben test yaparken negatif olacagina emin gibiydim,cunku goguslerim inanilmaz aciyordu hemde oyle ucu falan degil bildigin adet zamani gibi bide uzerine arada kasik ve bel agrisi ekleninde adetimi bekliyordum hatta ped bile aldim :))
ama sonuc pozitif cikti
gogus agrisi ve akinti disinda baska hic bir belirtim yok

Canim insaallah allah gonlunce versin Her hamile belirti yasamiyor zaten hamileligin ilk belirtisi adet gecikmedir sende bir belirti sinyal verms tabi bunun tam olarak net cevabini kan testi ile ogrenebilirsin hayrlisi olsun tatlim.

Arkadaşlar slm ben yeniyim bende geçen ayin 25de kimyasal düşük yaptım normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım düşük sonrası adet duzenide bozuluyor mu yardimci olurmusunuz ben hep günümde olurum. :110:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ilk hamileliğim 10. haftasında sonlandı sonrasında karalar bağladım kürtaj sonrası rahimde yapışıklık oluşmuş ve sağ yumurtalğımda kist oluşmuştu doktorum 1 sene kadar müdahale etmek istemedi yapışık olsada gebe kalabilirsin dedi ama olmayınca rahim filmi çektirdim film esnasında verilen sıvı bazen gebelik olasılığını arttırıyomuş. filmden 3 aysonra hamile kaldım ki bu hafta yapışıklık açılsın diye doktora gidicektim operasyon olucaktım. şükürler olsun Allahıma gerek kalmadan dileğimi gerçekleştirdi. asla ümidinzi kaybetmeyin ve dua etmekten vazgeçmeyin ;)

sizinle sat ayni :))
ve ben test yaparken negatif olacagina emin gibiydim,cunku goguslerim inanilmaz aciyordu hemde oyle ucu falan degil bildigin adet zamani gibi bide uzerine arada kasik ve bel agrisi ekleninde adetimi bekliyordum hatta ped bile aldim :))
ama sonuc pozitif cikti
gogus agrisi ve akinti disinda baska hic bir belirtim yok
Canimm hamile misin yoksa

Back
X