Yaa canımsın inşallah kuzumCok net var. Saglikla ilerlesin
Ayyy canım çok net belli kan versene bugün hayırlı olsunKızlar şimdi uyandığımda yaptım aşırı sancım vardı sabah öyle uyandım dedim haslalamdım sanırım adetim yarın baktım bişey olmayınca test vardı banyoda iki tane birini yaptım ne olacak dedim dedim yanlış heralde sonra diğerinide yaptım çok heyecanlıyım çokta korkuyorum var mı hamilelik sizce
İnşallah kuzum gidecem kan vermeye kuzum gün içinde kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorumAyyy canım çok net belli kan versene bugün hayırlı olsun
Sonucunu haber ver canımİnşallah kuzum gidecem kan vermeye kuzum gün içinde kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum
Ay gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bana da dua edin sonuçlarımı bugün öğreneceğimKızlar şimdi uyandığımda yaptım aşırı sancım vardı sabah öyle uyandım dedim haslalamdım sanırım adetim yarın baktım bişey olmayınca test vardı banyoda iki tane birini yaptım ne olacak dedim dedim yanlış heralde sonra diğerinide yaptım çok heyecanlıyım çokta korkuyorum var mı hamilelik sizce
Ayy inşallah çok amin kuzum dua ederim tabiki güzel haberler alırız inşallahAy gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bana da dua edin sonuçlarımı bugün öğreneceğim
Çok net pozitif. Hayırlı olsunKızlar şimdi uyandığımda yaptım aşırı sancım vardı sabah öyle uyandım dedim haslalamdım sanırım adetim yarın baktım bişey olmayınca test vardı banyoda iki tane birini yaptım ne olacak dedim dedim yanlış heralde sonra diğerinide yaptım çok heyecanlıyım çokta korkuyorum var mı hamilelik sizce
Bana da dua et canım normalde bugün adet günüm ama olmadım umarım bende de çıkarKızlar şimdi uyandığımda yaptım aşırı sancım vardı sabah öyle uyandım dedim haslalamdım sanırım adetim yarın baktım bişey olmayınca test vardı banyoda iki tane birini yaptım ne olacak dedim dedim yanlış heralde sonra diğerinide yaptım çok heyecanlıyım çokta korkuyorum var mı hamilelik sizce
Amin amin inşallahAyy inşallah çok amin kuzum dua ederim tabiki güzel haberler alırız inşallahAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Saol canım benim inşallah yolunda gider herşeyÇok net pozitif. Hayırlı olsun
Ayyy canım inşallah kuzum sağlıkla ilerler ben de yaşadım daha önceli hamileliğimde sağlıksız ilerlerdi ve kürtaj oldum aradan 6 ay geçti şimdi böyle oldu ve tedirgin insan çok iyi anlıyorum seniAmin amin inşallahbenim pozitif ama çok yeni doktor var ama çok düşük dedi kesim sonuç için iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi inşallah yükselir kesinleşir ikimizinde
Teşekkür ederim canım benimtertemiz pozitif hemde aman maşşalah :)
Kuzum dün verebildim kanı sonuç 493 yarın tekrar verecem takip açısındanSonucunu haber ver canım
Kız güldürdün beniTest el sallıyor resmen
Hayırlı olsun canım benimKuzum dün verebildim kanı sonuç 493 yarın tekrar verecem takip açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?