• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

gul3421

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
103
40
18
37
Kızlar şimdi uyandığımda yaptım aşırı sancım vardı sabah öyle uyandım dedim haslalamdım sanırım adetim yarın baktım bişey olmayınca test vardı banyoda iki tane birini yaptım ne olacak dedim dedim yanlış heralde sonra diğerinide yaptım çok heyecanlıyım çokta korkuyorum var mı hamilelik sizce

Eklentiler

• IMG_2095.webp
    IMG_2095.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 149
Kızlar şimdi uyandığımda yaptım aşırı sancım vardı sabah öyle uyandım dedim haslalamdım sanırım adetim yarın baktım bişey olmayınca test vardı banyoda iki tane birini yaptım ne olacak dedim dedim yanlış heralde sonra diğerinide yaptım çok heyecanlıyım çokta korkuyorum var mı hamilelik sizce
Ayyy canım çok net belli kan versene bugün hayırlı olsun 🥰🥹💖

Ay gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bana da dua edin sonuçlarımı bugün öğreneceğim

Çok net pozitif. Hayırlı olsun 😊

Bana da dua et canım normalde bugün adet günüm ama olmadım umarım bende de çıkar

Ayy inşallah çok amin kuzum dua ederim tabiki güzel haberler alırız inşallah 🙏 Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Amin amin inşallah 🫣🤭🥹 benim pozitif ama çok yeni doktor var ama çok düşük dedi kesim sonuç için iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi 🫣🥹 inşallah yükselir kesinleşir ikimizinde 🤲🏻❤️🤗

Amin amin inşallah 🫣🤭🥹 benim pozitif ama çok yeni doktor var ama çok düşük dedi kesim sonuç için iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi 🫣🥹 inşallah yükselir kesinleşir ikimizinde 🤲🏻❤️🤗
Ayyy canım inşallah kuzum sağlıkla ilerler ben de yaşadım daha önceli hamileliğimde sağlıksız ilerlerdi ve kürtaj oldum aradan 6 ay geçti şimdi böyle oldu ve tedirgin insan çok iyi anlıyorum seni 🙏bu arada dün kan vermeye anca cesaret ettim 493 tü sonuç yarın bidaha verecem bakalım nasıl ilerleyecek

Back
X