hamilemiyimmmmm lutfen yardim

halidebilgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
18
3
1
34
  1. Arkadaşlar en son temmuz 23 de reglm oldu 25 günde bir oluyorum asla şaşmaz yumurtlama günüm ağustosun 3 undeydi altisinda esimle ilişki yasadik ağustosun 17 sinde regl olmam gerekiyordu ama hala olmadmyani bir ggün gecikmem var ve on altisinda belirtilere dayanarak saglik ocaginda b HCG yaptrdm sonuç negatif tabi ama icimdn bir his testin yanlis olduğunu söylüyor yani çünkü birlikteliğin dokuzuncu gününde test yaptrdim dokuz gün içerisinde HCG değeri yukselirmi

Cnm yumurtlama günün agustosun 3 ü ve yumurta sadece 24 saat Yaşar siz üç gün sonra ilişkiye girmişsiniz üzmek istemem ama geç kalmişsınız bide gün geçiktinden sonra İlaki kanda çıkar allahım inşanlah nasip eder belki de vardır bilemeyiz

Bilemiyorum canim kafam.allak bullak çoğu sitede de yumurtanın dört gün yasadigi yaziyor yorumun için teşekkürler.

Bişey deil BN hep internetten bir gün diye okudum doktorumda öyle diyor inşanlah allahım yüzüne baksın en kısa zamanda olur inşanlah

Busra___mustafa___ .!.:
Bişey deil BN hep internetten bir gün diye okudum doktorumda öyle diyor inşanlah allahım yüzüne baksın en kısa zamanda olur inşanlah
Canim birde yumurtlamadan iki gun önce yani ayin birinde birlikte olduk esimle bilemiyorum bi kaç gün daha geçsin test yapacagim

[QUOinşallah usalannee, post: 47723061, member: 750940"]İlişkiden 12 gün sonra kanda kesin sonuç alırsın bencede erken bekle biraz benim içime sanki hamileymişsin gibi doğdu neden bilmiyorum ama[/QUOTE]
Ayy insallah canim benimde içimde garip bir his var anlam veremedigim

Cnm en az 2 hafta geçmesi lazım.kanda bile bazen geç çıkabiliyor. Yumurtlama da ikinci çizgide baya koyu olursa yumurtlama pozitif demek.hafif silik ikinci çizgiyi baz alma hayatım.cift çizgiyi gördüğün geceyi değerlendir.Insallah hamilesin dır cnm

Yumurta 72 saate kadar yaşar hatta gün aşırı ilişki önerilendir

Allah sevindirsin insallah seni canimmm
Bu arada
Selam kizlarrrrr araniza yeni katildimm
Yeni evliyim ve cocuk istiyoruz
Adetim 1 eylulde olacak ama yaklasik 1 haftadir ciddi bel agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi
kasiktan ust baldiri saran yanma ve agri olusuyor ve goguslerimde ciddi hassaslik var
Neler oluyor acabaa dun test yaptim tek cizgi cikti acabaa psikolojik mii

Konuyu paylasn arkadasm yumurtlama gununun ayin 3 u oldugunu nerden biliosn ovu testimi yaptin yoksa kendin mi hesapladn

Hayır cnm bire bir yaşadım 24 saat
Anlatim hemen doktorda yumurtam 16 mm idi igne olucaktım ama 18 mm den sonra igne vuruluyomuş doktorum eve git çatlama testi yap Dedi çatlatsa ilişki olsun çatlamazsa iki gün sonra igne olucaktım o gece çatladıgını gördüm ertesi gece test yaptığımda çitlak değildi artık tam bir gün sürüyor o ay da hamile kaldım igne vurulmadan

Can'ım senin öyle olmuş olması öyle olduğu anlamına gelmiyorki bana doktorum söyledi ayrıca gün aşırı ilişkiye girilmesi tavsiye edilmesi ortalama 48 saat yaşamasından. Spermler dışarıda çabuk ölürden kadın vücudunda uzun süre yaşıyor benimde o şekilde oldu yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye girmiştik yumurtladığı gün hamile kalmışım belli olmuyor yani bu işler

Canım yumurta maksimum 24 saat yaşar senin bilgin doğru olan.. En azından tıp dünyası, doktorlar ve yayımlanmış makaleler öyle diyor :) 3 yıl çocuk yapmakla uğraşmış ve yardımcı üreme tekniklerini bizzat denemiş sonunda da tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış biri olarak seni doğrulayabilirim. Ayrıca gün aşırı ilişki önerilmesinin asıl sebebi bazı arkadaşların sandığı gibi yumurtanın değil, sperm hücrelerinin 3 güne kadar rahimde yaşayabilmesindendir.

Bukadr erken idrar testinde pozitif çıkmaz daha adetne 10 günden fazla war nasıl pozitif bekliyorsun

Yumurta 16 ile 24 saat yaşar 48 saati hiç sanmıyorm günaşırı ilişkiyi spermin 4 güne kadar yaşabilmesinden dolayı öneriyor doktorlar yumrtlmadan 3 gün önce ilişkiye girmşsin we 3 gün sonra yumrtlmşsn spermler hala yaşadığı için döllenme olmuş bu normal 48 saat yanlış arkdşm doktr arkdşm war we kendi doktrmda aynı şeyi söylüyr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…