- 18 Ağustos 2016
- 18
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi halidebilgin
-
İlişkiden 12 gün sonra kanda kesin sonuç alırsın bencede erken bekle biraz benim içime sanki hamileymişsin gibi doğdu neden bilmiyorum amaBilemiyorum canim kafam.allak bullak çoğu sitede de yumurtanın dört gün yasadigi yaziyor yorumun için teşekkürler.
Canim birde yumurtlamadan iki gun önce yani ayin birinde birlikte olduk esimle bilemiyorum bi kaç gün daha geçsin test yapacagimBusra___mustafa___ .!.:Bişey deil BN hep internetten bir gün diye okudum doktorumda öyle diyor inşanlah allahım yüzüne baksın en kısa zamanda olur inşanlah
Hmm o zamn olabilir spremler bazen beş gün bile içerde taşayabiliyomuş allahım hayırlısıyla nasip eder inşanlahCanim birde yumurtlamadan iki gun önce yani ayin birinde birlikte olduk esimle bilemiyorum bi kaç gün daha geçsin test yapacagim
Cnm yumurtlama günün agustosun 3 ü ve yumurta sadece 24 saat Yaşar siz üç gün sonra ilişkiye girmişsiniz üzmek istemem ama geç kalmişsınız bide gün geçiktinden sonra İlaki kanda çıkar allahım inşanlah nasip eder belki de vardır bilemeyiz
Hayır cnm bire bir yaşadım 24 saatYumurta 72 saate kadar yaşar hatta gün aşırı ilişki önerilendir
Hayır cnm bire bir yaşadım 24 saat
Anlatim hemen doktorda yumurtam 16 mm idi igne olucaktım ama 18 mm den sonra igne vuruluyomuş doktorum eve git çatlama testi yap Dedi çatlatsa ilişki olsun çatlamazsa iki gün sonra igne olucaktım o gece çatladıgını gördüm ertesi gece test yaptığımda çitlak değildi artık tam bir gün sürüyor o ay da hamile kaldım igne vurulmadan
Canım yumurta maksimum 24 saat yaşar senin bilgin doğru olan.. En azından tıp dünyası, doktorlar ve yayımlanmış makaleler öyle diyor :) 3 yıl çocuk yapmakla uğraşmış ve yardımcı üreme tekniklerini bizzat denemiş sonunda da tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış biri olarak seni doğrulayabilirim. Ayrıca gün aşırı ilişki önerilmesinin asıl sebebi bazı arkadaşların sandığı gibi yumurtanın değil, sperm hücrelerinin 3 güne kadar rahimde yaşayabilmesindendir.Hayır cnm bire bir yaşadım 24 saat
Anlatim hemen doktorda yumurtam 16 mm idi igne olucaktım ama 18 mm den sonra igne vuruluyomuş doktorum eve git çatlama testi yap Dedi çatlatsa ilişki olsun çatlamazsa iki gün sonra igne olucaktım o gece çatladıgını gördüm ertesi gece test yaptığımda çitlak değildi artık tam bir gün sürüyor o ay da hamile kaldım igne vurulmadan
Bukadr erken idrar testinde pozitif çıkmaz daha adetne 10 günden fazla war nasıl pozitif bekliyorsunAllah sevindirsin insallah seni canimmm
Bu arada
Selam kizlarrrrr araniza yeni katildimm
Yeni evliyim ve cocuk istiyoruz
Adetim 1 eylulde olacak ama yaklasik 1 haftadir ciddi bel agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi
kasiktan ust baldiri saran yanma ve agri olusuyor ve goguslerimde ciddi hassaslik var
Neler oluyor acabaa dun test yaptim tek cizgi cikti acabaa psikolojik mii
Yumurta 16 ile 24 saat yaşar 48 saati hiç sanmıyorm günaşırı ilişkiyi spermin 4 güne kadar yaşabilmesinden dolayı öneriyor doktorlar yumrtlmadan 3 gün önce ilişkiye girmşsin we 3 gün sonra yumrtlmşsn spermler hala yaşadığı için döllenme olmuş bu normal 48 saat yanlış arkdşm doktr arkdşm war we kendi doktrmda aynı şeyi söylüyr zatenYumurta 72 saate kadar yaşar hatta gün aşırı ilişki önerilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?