hamilemiyimmmmm lutfen yardim

Can'ım senin öyle olmuş olması öyle olduğu anlamına gelmiyorki bana doktorum söyledi ayrıca gün aşırı ilişkiye girilmesi tavsiye edilmesi ortalama 48 saat yaşamasından. Spermler dışarıda çabuk ölürden kadın vücudunda uzun süre yaşıyor benimde o şekilde oldu yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye girmiştik yumurtladığı gün hamile kalmışım belli olmuyor yani bu işler
Yumurtlamadan üç gün önce ilişkiye girmişsin sperm evet bazen beş gün bile yaşayabilirmiş kadın vüdücünda ortalama üç gün kalıyor çatladıgında da direk döllenir ben buna yanliş demiyorum gayet olabilir bu ama yumurta 24 saat yaşat 3 yıldır bunu gayet tecrübe ettim çok şükür şimdi hamileyim ama üç yıldır her zamn her yerde bunu okudum ben

Canım yumurta maksimum 24 saat yaşar senin bilgin doğru olan.. En azından tıp dünyası, doktorlar ve yayımlanmış makaleler öyle diyor :) 3 yıl çocuk yapmakla uğraşmış ve yardımcı üreme tekniklerini bizzat denemiş sonunda da tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış biri olarak seni doğrulayabilirim. Ayrıca gün aşırı ilişki önerilmesinin asıl sebebi bazı arkadaşların sandığı gibi yumurtanın değil, sperm hücrelerinin 3 güne kadar rahimde yaşayabilmesindendir.
Teşekkür ederim cnm rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşanlah

Bir umuttt
Arkadasim 22 gunde test yapti cikti belki cikar diye denedim
Mezaman döllendiğine bağlı ama canm belki adetin 10 dan sonra falan ymrtlydr yada daha erknde olblr sen adetine kadr bekle warsa çıkmaya bilir herkezde aynı şey olmaz ki hemen umtszluğa kaplma

Mezaman döllendiğine bağlı ama canm belki adetin 10 dan sonra falan ymrtlydr yada daha erknde olblr sen adetine kadr bekle warsa çıkmaya bilir herkezde aynı şey olmaz ki hemen umtszluğa kaplma
Tabi canim oyle olabilir hakkimizda hayirlisi
Ama dunden beri yumurtalikkarim kasiklarimin ustunde yanmalar oluyor bacaklarima kadar atiyor insallah hayirli haberlerle karsilasiriz

Back
X