hamileyim ama 1 yasindaki oglum hala emiyo =(

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
Herkese merhabalar benim 1 yasinda oglum var hala emiyo ve dun hamile oldugumu ogrendim oglumu nasil memeden ayirabilirim yardim edermisiniz napicagimi bilmiyorum eger emzirmeye devam edersem karnimdaki bebesimin dusuk tehlikesi olabilirmis yardin edin lutfennn ...=(

Herkese merhabalar benim 1 yasinda oglum var hala emiyo ve dun hamile oldugumu ogrendim oglumu nasil memeden ayirabilirim yardim edermisiniz napicagimi bilmiyorum eger emzirmeye devam edersem karnimdaki bebesimin dusuk tehlikesi olabilirmis yardin edin lutfennn ...=(

2. bebeği isteyerekmi yaptınız?sonuçta 1 yaşında daha sütten ayrılması çok çok zor olucak mamayla başlayabilirsin yavaş yavaş bi öğün mama derken tamamen kesersin ..

Hayırlı olsun ve geçmiş olsun .
Doktorunuz mu bıraktırmanızı söyledi .

2. bebeği isteyerekmi yaptınız?sonuçta 1 yaşında daha sütten ayrılması çok çok zor olucak mamayla başlayabilirsin yavaş yavaş bi öğün mama derken tamamen kesersin ..
Aslinda istiyoduk ama biraz daha gec olmasini istiyoduk simdi herseyi yiyo evde ne pisiyosa onu yiyo geceleride sadece emmek istiyo ondan nasi vazgecicek bilmiyorum =(

Aslinda istiyoduk ama biraz daha gec olmasini istiyoduk simdi herseyi yiyo evde ne pisiyosa onu yiyo geceleride sadece emmek istiyo ondan nasi vazgecicek bilmiyorum =(

Hemde çok erken olmuş yazık 1 yaşındaki çocuk çekiyo bunun sonucunu , ama olsun canım artık geceleride biraz emzir dalınca mamayı ver, kendimdend değilde kuzenimden biliyorum o hep öyle yapıyodu

Saol canim evet canim hormonlarim degisdigi icin galiba =(
Hamileyken doktor vereceği takviyelerle emzirme artık devam ettirilebiliyor diye biliyorum ama sizin ki özel bir durum sanırım .

Gece kaç defa emziriyorsanız sayıyı azaltarak bıraktırabilirsiniz . Örneğin 3 kez uyanıyorsa bir süre ikisinde emzirin , birinde emzirmeden uyutmaya çalışın yada inek/ keçi sütüyle doyurmaya çalışın . Ilk zamanlar reddetse bile zamanla alışır . Emzirme sayısını böyle azaltarak en sonunda kesmeniz en sağlıklısı olur bence . Tabii doktorunuza ne kadar süre daha emzirebileceğinizi sorup , geçişleri o süre içinde yapmaya çalışmak gerek .

X