hamileyim ama göğüslerim küçüldü yardım:(

acemibalik

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
43
14
37
Kızlar hamileliği biraz ilerlemiş olanlara acil bir sorum var. 11+5 günlük hamileyim. ama kocaman olan göğüslerim tam olmasa da normale yakın oldu ve ağrı çok azaldı. Normal mi daha doktora gitmeme 1 hafta var. nette kötü kötü şeyler okudum. Ya bir şey olduysa diye çatladım. Bir bilenden acil destek istiyorum. o_Oo_O

Canım ilk haftalar bende aşırı büyüme oldu birde şişlik oluyor adetten dolayi olan şişlik hamilelik hormonları oturdukca hersey normale geçiyor. 1 haftaya kalmaz gogsun ağrır acir

Canım ilk haftalar bende aşırı büyüme oldu birde şişlik oluyor adetten dolayi olan şişlik hamilelik hormonları oturdukca hersey normale geçiyor. 1 haftaya kalmaz gogsun ağrır acir
Nasıl nasıl iyi geldi bu yazdığın anlatamam.... Allah tüm bebekleri korusun. Çok teşekkür ederim. Sabahtan beri birinden bir tepki bekliyorum.​

Rica ederim bende ki olanı söyledim. 6 ayım a yaklastim zaman zaman agrilarim var.ve göğsümde yirtilmalar cok

Kızlar hamileliği biraz ilerlemiş olanlara acil bir sorum var. 11+5 günlük hamileyim. ama kocaman olan göğüslerim tam olmasa da normale yakın oldu ve ağrı çok azaldı. Normal mi daha doktora gitmeme 1 hafta var. nette kötü kötü şeyler okudum. Ya bir şey olduysa diye çatladım. Bir bilenden acil destek istiyorum. o_Oo_O
ilk haftalarda bende bu yuzden ve bazi yazilanlari okudukca telaslanmistim ama gerek yok vucudunda gebelige uyum sagliyor diye dusun merak etme 2 ay sonra agrimasada buyumeye baslicak:)

X