hamileyim diye yatalak hasta muamelesi görüyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftanın 5 gunu 9-6 çalışıyoruz sizinle aynı maaşı alıyoruz mühendis olarak el insaf
Ne alakasi var?
Sizin şartlarıniz ya da maasiniz baska bir meslek grubunu niye baglasin?
O zaman lise mezunu olup universite mezunu olanlardan daha fazla kazananlara da tepki gosterelim.

Sizi anlıyorum, 15 saat iki günde toplanabilecekken, 5 güne yayılmış. Ama yine de Çalışma şartlarınız çok iyi. Hastaneye günün geri kalanında gidebilirsiniz. Günün size kalan kısmını kullanabilirsiniz.

Bütün öğretmenlerin gönlüne göre program yapmaları zor bir iş. öğretmen olan arkadaşlar daha iyi yönlendirir muhtemelen. Kurs yerine ek ders alın vermek isterlerse. Haftada 20 saat 4 günde toplanabilir mi diye bir sorun isterseniz. Eğer fazla saat yoksa okulda, zorunlu olarak başka okula gönderirler diğer saatleri doldurmak için.

Burada bu çalışma saatlerini ve izin haklarını bulamadığı için çalışamayan, ya da cumartesi dahil tüm gün çalışıp, Doğumdan 3 ay sonra işe dönmek zorunda olan. Bu yüzden çocuklarını akşama kadar göremeyen o kadar çok kadın var ki. O yüzden sizinle empati yapmak istemeyen mesajlar alabilirsiniz :)

Teog yok artık kaldırıldı. Ayrıca son sınıflara dersim yok benim
iyi misiniz teog var sistem değişti kimseyi zorlamıyorlar ama oyle bir sınav var ve sistem değişikliğinden dolayı ciddi bir zorlaşma var sorularda

ama diyorsunuz ki normal derslerde bile verimli olamadım ama paraya ihtiyacım var diye kurs talep ediyorsunuz oysa çocukların önünde ciddi bir sınav var
Olamadım o zaman düşük tehdidim vardı, dediğim gibi son sınıflara dersim yok

Ne alakasi var?
Sizin şartlarıniz ya da maasiniz baska bir meslek grubunu niye baglasin?
O zaman lise mezunu olup universite mezunu olanlardan daha fazla kazananlara da tepki gosterelim.
devlette ise gösterelim tabikiii

iyi misiniz teog var sistem değişti kimseyi zorlamıyorlar ama oyle bir sınav var ve sistem değişikliğinden dolayı ciddi bir zorlaşma var sorularda
Ya benim son sınıflara dersim yok diyorum siz öğretmen misiniz?

Ya benim son sınıflara dersim yok diyorum siz öğretmen misiniz?
walla olayı anlamadım kurs kurs diye tutturuyorsun 8. sınıf diyorsun ne düşüneyim kafam karışmış mesajını kaçırmışımdır

devlette ise gösterelim tabikiii
Gönül ister ki herkes hak ettigi kadarini kazansin ama hic boyle bir adalet yok malesef.
Devlette de olsa fark eden bir sey yok.
Ben isterim lise mezunu alsin 3 bin lira maas devletten. Ondan eksilttigini bize eklemiyorlar çünkü
Bu sekilde baska mesleklerin sartlarina maasina takilmaktansa kendi imkanlarımızı iyilestirmeye calismak en guzeli

walla olayı anlamadım kurs kurs diye tutturuyorsun 8. sınıf diyorsun ne düşüneyim kafam karışmış mesajını kaçırmışımdır
Butun siniflara hafta sonu istege bagli kurs aciliyor. Sadece 8.siniflar degil

Gönül ister ki herkes hak ettigi kadarini kazansin ama hic boyle bir adalet yok malesef.
Devlette de olsa fark eden bir sey yok.
Ben isterim lise mezunu alsin 3 bin lira maas devletten. Ondan eksilttigini bize eklemiyorlar çünkü
Bu sekilde baska mesleklerin sartlarina maasina takilmaktansa kendi imkanlarımızı iyilestirmeye calismak en guzeli
konu oraya nereden geldi biliyor musunuz öğretmenlerin sürekli az maaş az para diye ağlamalarından geldi sürekli ağlarklar ama hesapta mühendisle aynı maaşı alırlar çok az çalışarak ve bunu hiç kabul etmezler zaten kabul etseler sorun olmayacak

="fead, post: 54278158, member: 776907"]Ben sadece 1 gün boş olsun istemiştim hastane için
Sürekli hastaneye gitmeyeceksiniz. Öğlene kadar boş veya öğleden sonra boş da yeterdi. İdareden mümkün olduğunca bişey istememek de fayda var.

Sizi anlıyorum, 15 saat iki günde toplanabilecekken, 5 güne yayılmış. Ama yine de Çalışma şartlarınız çok iyi. Hastaneye günün geri kalanında gidebilirsiniz. Günün size kalan kısmını kullanabilirsiniz.

Bütün öğretmenlerin gönlüne göre program yapmaları zor bir iş. öğretmen olan arkadaşlar daha iyi yönlendirir muhtemelen. Kurs yerine ek ders alın vermek isterlerse. Haftada 20 saat 4 günde toplanabilir mi diye bir sorun isterseniz. Eğer fazla saat yoksa okulda, zorunlu olarak başka okula gönderirler diğer saatleri doldurmak için.

Burada bu çalışma saatlerini ve izin haklarını bulamadığı için çalışamayan, ya da cumartesi dahil tüm gün çalışıp, Doğumdan 3 ay sonra işe dönmek zorunda olan. Bu yüzden çocuklarını akşama kadar göremeyen o kadar çok kadın var ki. O yüzden sizinle empati yapmak istemeyen mesajlar alabilirsiniz :)
Ben 1 gün istiyorum, sabahtan hastaneye gitmem lazım çünkü ilçedeyim ve il çook uzak, doğudayım.
Alıyorum öyle mesajlar ama insanlar esas soruyu kaçırıp öğretmenlerin ne kadar da rahat olmasına takılıyorlar.

kendisi söyledi emekliliği gelmişolanlar 8. sınıflara kurs veriyor diye ondan takıldım sanırım
Sürekli hastaneye gitmeyeceksiniz. Öğlene kadar boş veya öğleden sonra boş da yeterdi. İdareden mümkün olduğunca bişey istememek de fayda var.
keşke öyle olsa programımız bi dolu bi boş..inan yarım gün de boş gün sayılırdı

Diğer sınıflara da kurs açabiliyoruz ve sınava girenler son sınıf

konu oraya nereden geldi biliyor musunuz öğretmenlerin sürekli az maaş az para diye ağlamalarından geldi sürekli ağlarklar ama hesapta mühendisle aynı maaşı alırlar çok az çalışarak ve bunu hiç kabul etmezler zaten kabul etseler sorun olmayacak
Şimdi soyle bir algi olusturuldu , öğretmen =paradan aglayan kişi
Ben buna asla katilmiyorum, ayrica burdaki aglamak kinayesini de cok cirkin buluyorum ama lafi oralara getirip hic konuyu germeyelim, boyle konular icin hazirda bekleyen insanlar var
Dedigim gibi herkesin yasam sartlari maasi kendini baglasin.
Simdi biri cikip sen hamileyken boyle calisiyorsun ama ben gece 9 a kadar calistim diye çıkışır arkadasa, hic gerek yok.
Bol ve mutlu kazanc diliyorum, sevgiler :)

Back
X