Hamileyim doktor bebeği aldırmak zorundasın diyor

Bilmiyorum eşimde çevremdekilerde aldırmamam için çok baskı yapıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Bunu siz yazdiniz Ben degil!! Aldırmamam diye. Saçma yorum yapanlar diyeceğinize kadar yazdığınızı okuyun ona göre cevap verin. Yanlışlıkta olabilir yazı hatalarında ama hemen hakarete geçmeyin bakın bakalım neden böyle yorum yapılmış. Bence sorunlu olan sensin bi psikoloğa git.

Önce yazdığınızı bi okuyun derim cevremdekiler aldirmamam için baskı yapıyor yazmışsınız
Yok arkadaşım kesinlikle inanmıyorum bu konuya çocuklar bile daha mantıklı davranır. Ne dediğinden bi haber ne yazdığından bi haber. Milleti kekeliyor herhalde

Siz ne dediğinizi farkındamısınız doğru okusanıza yanıtları çevremdekiler aldır diye baskı yapıyor aldırma diye değil saçma yorum yapan saçma zihniyetlerle uğraşacak kadar zamanım yok
Yazdığını oku önce sen bi canım. Saçma zihniyet kimde görürsün artık byyyyy

Can'ım Bebek kalp gelişimi durmuş anladığım, senden giden kan akışı ile besleniyor; bir tanıdığımın da karnında bebeği vefat etti ve çok geç farkettiler ; sonuç tüpleri tıkandı ve kısır oldu kadıncağız keşke erken farketseydik diye çok dövündüler türlü tedaviler fayda etmedi ; yıllar geçti en sonunda maalesef eşi ile ayrıldılar ; bunları niye yazıyorum seni korkutmak için değil , onca doktorun bildiği vardır denilen olasılıklardan biri bu seni öldürmese bile ileride ikinci bir evlat şansın yokolabilir , yaptığın şeyi iyi düşün

:KK200:Su an cok hassassınız sızı cok cok ıyı anlıyorum yorumlara tepkı Verıp kendınızı daha fazla yıpratmayın. Su an elestırılecek bır ruh halınde de deguldınız zaten.ama gerçekten cok zor bır karar olsada aldırmanız gerekıyor sıze daha cok zarar vermesı muhtemel ve geri dönüşü olamayabilir sız tıp nedıyorsa onu yapın ve insallah en kısa zamanda sağlıklı bır bebegı kucağınıza alın

Yeniden hamile kalsamda ilk bebeğim kadar heyecanlı olamayacağım hep ilk çocuğumun eksikliğini yaşıcam ve zorunlu olduğumu bilmeme rağmen vicdan azabı çekicem
Bende kürtaj oldum canım evet çok acı, çok üzülüyorsun, hatta gecelerce eşin bile görmesin diye gizli gizli ağlıyorsun ama elden bişey gelmiyor maalesef. Keşke gelse. Hangimiz kürtaj olmak isterdik ki? Biz güle oynaya mı gittik kürtaj olmaya? Bana da doktor artık almamız lazım daha fazla beklersek kürtaj zorlaşıcak kazımak zorunda kalıcaz dedi. Aldırmazsan da seni zehirlicek dedi. 10 haftalıktı mecburen aldırdım. Belki de sınavımız bu. Acıyı veren Allah bizi en iyi şekilde mükafatlandıracaktır da eminim ben. Dik dur , güçlü dur. Kalbi durduysa bebeğin yapacak bişey yok. Biran önce kendini toparla

Psikolojik yardım almalısınız diyeceğim ama doktorları pek kaile almıyorsunuz....
Sağlığınızdan olmak istiyorsanız anlamsız psikolojik saplantılarınıza devam edebilirsiniz...

Bebek kaybı çok zor bir şey olsa da açıkçası mimarım diyen bir kadının bu yazdıkları bana dalga geçildiğini düşündürüyor. Kalbi atmayan bir bebeği aldırmayıp da ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da yine mimar olan eşiniz aldırma diye baskı yaparak sonunda ne olacağını düşünüyor anlayamadım. fazlaca çelişkili durum var.
Öyle demeyin insanın içinde bir umut oluyor hep. Benim brbeğimin kalp atışı hiç olmadı doktor kürtaj dedi. 1 hafta içinde aldırman lazım yoksa sana zarar verir dedi. İnanmadım ultrasonunda sorun var dedim. 10. Haftada duyanlar var bende duyucam dedim. Belki geç döllenmedir dedim. Başka doktorlara da gittim hepsi aynı şeyi söylediler yine de 2 hafta bekledim. Zehirlerse zehirlesin umrumda değil dedim. Öyle bir psikoloji ki insan inanmak istemiyor. Herşey insanlar için diyorsun ama senin başına böyle bişey geldiğine inanamıyorsun. Kabul etmek istemiyorsun falan. Kürtaj olalı tam 2 ay oldu neyse ki ben çabuk atlattım. Tekrar bebek düşünmeye başladım hatta ilkinden daha da çok istiyorum artık çünkü o heyecanı, o mutluluğu biliyorum. İnşallah arkadaş ta doğru kararın bu olduğuna kendini inandırır ve biran önce toparlar kendini

Merhaba arkadaslar ben 17 haftalık gebeyım ama bebegımı sonlandırmam gerektıgını soyluyo drlar capada heyete gırdım ıskelet sısmınde gelısme gerılıgı var kolları bacakları cok kısa cene gerıde ve gogus catısı dar dogarsada yasamaz dedıler karnımdada olme ıhtımalı varmıs ama kalbı atıyo oglum olucak haberı alırken bunlarıda ogrendık boyle olaylar yasayan varmı bana ne olur yardım edın

Merhaba arkadaslar ben 17 haftalık gebeyım ama bebegımı sonlandırmam gerektıgını soyluyo drlar capada heyete gırdım ıskelet sısmınde gelısme gerılıgı var kolları bacakları cok kısa cene gerıde ve gogus catısı dar dogarsada yasamaz dedıler karnımdada olme ıhtımalı varmıs ama kalbı atıyo oglum olucak haberı alırken bunlarıda ogrendık boyle olaylar yasayan varmı bana ne olur yardım edın
Allah yardımcın olsun canım :(

Back
X