Hamileyim fakat beklemiyordum

Gulen_yuz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
209
82
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 9 aylık evliyim eşim 25 ben 23 yaşındayım çocuk sevmeyen bir insan değilim fakat en azından hazır hissedene kadar ortalama 2 3sene düşünmüyordum eşim istiyordu ama istemediğim için saygı duyuyordu evlendiğim günnden beri ilaçla korundum. İnternette okuduguma göre bi ay ara vermenin iyi oldugunu okumuştum o yüzden bi ay ara verdim fakat eşim yine geri çekiliyordu sadece bir sefere mahsus bu durum olmadı bende birşey olmaz diye düşünüyordum fakat adetim 1hafta gecikti kan testi yaptım hamileydim duyunca eşim yanımdaydı cok sevindi nedense bende garip oldum sevindim öğreneli bugun 3ncü günüm oldu aldırmayı hiç düşünmedim fakat karnımda bir bebegin olması beni bazen rahatsız ediyo dusunmesi bazen h bi sorun yok acıkcası cok karısık duygulardayım rabbim istemese tek sefere mahsus böyle olmazdı diyorum eşimi iyi görünce bende iyiyim ama psikolojik olarak bi rahatsızlıgımda var dün gece agladım mesela lütfen iyi hissedeceğim sözler duymaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum bu duruma alışmak için..

Son düzenleme:
Bnde 21 yaşındayım şuan 2 buçuk aylik bebeğim var 2senelik evliyim İyki doğurmuş um keşke basta yapsaydim o kadar güzel bir duygu ki doğduğun da anladım onun sesini duyduğumda aglamistim çok çok mtluydum tedirginlik tabii ki oluyor BN korkmuştm ilk basta nasıl olacak nasıl bakacağım diye ama herşey kendiliğinden oluyor anne olmak isteyen o kadar çok insan varken Rabbim sana nasip etmis bunun mutluluğunu yaşa her anın tadını çıkar hem esinde çok istiyomus herşeyin hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayyyy :oops: öncelikle tebrik ederim!! Ne güzel gencecik anne olucaksiniz :anneadayı:
Kadin doktoruna gittiniz mi peki? Bir Ultrason yaptirin... O resmi alin ve bir albüme yapistirin.
Cocugunuzun kalbi atmaya basladiktan sonra mesela bir angelsound aleti ala bilirsiniz... onunla cocugunuzun kalb atislarini dinliye bilirsiniz...
Demek istedigim artik güzel seylere odaklanin.
Hamilesiniz! Ve bu kücük melek bir mucize :KK73:

slider01.jpg

Çok sanslisiniz bence. Kıymetini bilin. Ve eminim doğduğunda kendinizi harika hissedeceksiniz. Ben yıllardır cabaliyorum anne olabilmek için kısmet olmuyor. Sizinki ilk anki şaşkınlık bence.
Rabbim m sizlerede nasip etsin inş arkadaşım üzülme hayrliyla minik mucizen seninle olacak umudunu yitirme

Canım geri çekilmek bir doğum kontrol yöntemi değildir. Keşke internetten bunu da öğrenseydin. Kondom kullansaydınız ya da.. Demek ki internette okunan herşeye güvenmemek lazımmış değil mi? Doğum kontrole 1 ay ara vermenin de ne mantığı varmış anlamış değilim, 5 sene okulunu okudum bu işin bize hiç öğretmediler öyle birşey :)

Her neyse olan olmuş. Ama ben yine de senin adına çok sevindim. Çocuk hayrıyla gelir. İstediği halde çocuk sahibi olamayan çok insan var ne güzel sana nasip olmuş. Nimete şükürsüzlük edip sıkıntıya gireceğine şükret.

Umarım çok tatlı bir çocuğunuz olur :)

Gercekten sabah sabah okudugum en ıyı haberlerden bırısydı:) Sizin adınıza çok sevındım bende çok ıstıyorum hamıle kalmayı bu arada bende 23 yasındayım 8 aylık evlıyım esımde 28 yasında :) biz hep bıraz daha zamanı var dıyoruz ama ben nedense çok ısteklıyım:)) Bu ayda adetım gecıktı ınsallah yanlışlıkla falan bı mucıze olur dua et banada:))

İlk 3 ay zordur alışamayabilirsin.duygu durumun değişecek hormonlardan dolayı.ama özellikle 5-6. aylar o minik karnında tepinmeye başlayınca ister istermez hemencecik doğsa da görsem diyeceksin :KK66:) alış veriş yaptıkça o minik kıyafetler vs seni alıştıracak korkma.

Bende 10 aylik evliyim.ve 8 aylik hamileyim.Oyld zor vectiki 8 ayim.Yinede tarifi imkansiz bi duygu.Bebeginin senin icinde büyümesi hareket etmesi o tekmeleri. Anlatilamaz.keske daha erken evlenip cocugum olsaydi diyorum ama hersey kader kismet.Bence şükretmelisin.Etrafımda o kadar insan varki senelerdir her yolu denedikleri halde evlatlari olmuyo.Veren RABB'imiz tabiki. Ama büyük bi nimet oldugunu unutmamak lazim.Tebrikl ediyorum bu arada.RABB'im saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 9 aylık evliyim eşim 25 ben 23 yaşındayım çocuk sevmeyen bir insan değilim fakat en azından hazır hissedene kadar ortalama 2 3sene düşünmüyordum eşim istiyordu ama istemediğim için saygı duyuyordu evlendiğim günnden beri ilaçla korundum. İntMe arkadaşlar. Yaklaşık 9 aylık evliyim eşim 25 ben 23 yaşındayım çocuk sevmeyen bir insan değilim fakat en azından hazır hissedene kadar ortalama 2 3sene düşünmüyordum eşim istiyordu ama istemediğim için saygı duyuyordu evlendiğim günnden beri ilaçla korundum. İnternette okuduguma göre bi ay ara vermenin iyi oldugunu okumuştum o yüzden bi ay ara verdim fakat eşim yine geri çekiliyordu sadece bir sefere mahsus bu durum olmadı bende birşey olmaz diye düşünüyordum fakat adetim 1hafta gecikti kan testi yaptım hamileydim duyunca eşim yanımdaydı cok sevindi nedense bende garip oldum sevindim öğreneli bugun 3ncü günüm oldu aldırmayı hiç düşünmedim fakat karnımda bir bebegin olması beni bazen rahatsız ediyo dusunmesi bazen h bi sorun yok acıkcası cok karısık duygulardayım rabbim istemese tek sefere mahsus böyle olmazdı diyorum eşimi iyi görünce bende iyiyim ama psikolojik olarak bi rahatsızlıgımda var dün gece agladım mesela lütfen iyi hissedeceğim sözler duymaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum bu duruma alışmak için.. ernette okuduguma göre bi ay ara vermenin iyi oldugunu okumuştum o yüzden bi ay ara verdim fakat eşim yine geri çekiliyordu sadece bir sefere mahsus bu durum olmadı bende birşey olmaz diye düşünüyordum fakat adetim 1hafta gecikti kan testi yaptım hamileydim duyunca eşim yanımdaydı cok sevindi nedense bende garip oldum sevindim öğreneli bugun 3ncü günüm oldu aldırmayı hiç düşünmedim fakat karnımda bir bebegin olması beni bazen rahatsız ediyo dusunmesi bazen h bi sorun yok acıkcası cok karısık duygulardayım evliliğimle ilgili aklımda oturmamıs sorunlarım varken rabbim istemese tek sefere mahsus böyle olmazdı diyorum eşimi iyi görünce bende iyiyim ama psikolojik olarak bi rahatsızlıgımda var dün gece agladım mesela lütfen iyi hissedeceğim sözler duymaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum bu duruma alışmak için..
Tebrik ederim genç anne :KK71: ne kadar şanslısın ki Rabbim bunu nasip etmiş sana.hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almanı temenni ederim.
evet belki bu bebek işine hazır hissetmiyorsun kendini ancak senin durumunda olmak isteyen o kadar çok kadın var kii...evet belki evliliğinde bazı şeyler otursaydı, kafan rahat olsaydı senin için daha büyük mutluluk olurdu ama kısmet demek ki..
herkes karnında bebeğin olmasının hayalini kurarken sen rahatsızlık duyuyorsun.belki de bu size çok iyi gelecektir.belki bu bir tılsımdır senin için.. :KK49: :emir_bebek:
nasıl bir duygu olduğunu çok merak ediyorum mesela..

Belki herşeyi düzeltmeye geliyordur.. :emir_bebek:
Bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. Aldığında, onun kokusunu duyduğunda, sana ilk tebessüm ettiğinde, ilk anne dediğinde ve her anne diye çağırışında bu söylediklerinden pişman olacaksın..
Keşke daha önce olsaydı diye pişmanlık yaşayacaksın.. Ne olursa olsun hayatımda yaptığım en doğru şey diyeceksin..
Bazen moralin bozuk olacak senin yanına gelip elini yanağına koyup anne üzülme seni çok seviyorum diyecek ve sen anlayacaksın.. Herşey bir yana çocuğum bir yana..

Sakın bebişine bunu hissettirme sonra çok üzülürsün.. Keyfini çıkar ve sadece bebişin için bile olsa gülümse :KK200:

Anne olacağınız için, sizi tebrik ederim. Sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin size..
Siz korunmamışsınız ki, hamile kalma olasılığınız tabi ki de yüksek olur.. Zaten evli bir bayansınız, eninde de çocuk yapacaktınız, sonunda da. En azından siz erken anne olmuşsunuz.. İyi düşünün, güzel düşünün..

X