- 4 Şubat 2015
- 209
- 82
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 9 aylık evliyim eşim 25 ben 23 yaşındayım çocuk sevmeyen bir insan değilim fakat en azından hazır hissedene kadar ortalama 2 3sene düşünmüyordum eşim istiyordu ama istemediğim için saygı duyuyordu evlendiğim günnden beri ilaçla korundum. İnternette okuduguma göre bi ay ara vermenin iyi oldugunu okumuştum o yüzden bi ay ara verdim fakat eşim yine geri çekiliyordu sadece bir sefere mahsus bu durum olmadı bende birşey olmaz diye düşünüyordum fakat adetim 1hafta gecikti kan testi yaptım hamileydim duyunca eşim yanımdaydı cok sevindi nedense bende garip oldum sevindim öğreneli bugun 3ncü günüm oldu aldırmayı hiç düşünmedim fakat karnımda bir bebegin olması beni bazen rahatsız ediyo dusunmesi bazen h bi sorun yok acıkcası cok karısık duygulardayım evliliğimle ilgili aklımda oturmamıs sorunlarım varken rabbim istemese tek sefere mahsus böyle olmazdı diyorum eşimi iyi görünce bende iyiyim ama psikolojik olarak bi rahatsızlıgımda var dün gece agladım mesela lütfen iyi hissedeceğim sözler duymaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum bu duruma alışmak için..