• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim lutfen yardim edin

Hafsaseda

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
105
41
18
35
Merhaba herkese. 9 haftalik hamileyim. Daha önce dusuklerim oldu. 10 gündür şiddetli grip geçiriyorum. Parol dan başka birsey kullanamıyorum. Geçmiyor vücudum çok halsiz kaldı yataktan kalkamıyorum ve hiç birsey yiyemiyorum. Düşük olacak diyee çok korkuyorum. Başına gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor

Tarhana çorbası ☺️ şifadır , bende grip oldum hamileyken hatta bir sefer ateşli ishal olup düşük yaptım , ikinci hamileliğimde de oldum , bol sarımsaklı tarhana çorbası ile iyileştim tavsiye ederim , başka bir ilaç içilmez , bir de özel bir hastaneye gidip sarı serum taktırmıştım tabi ki çok tehlikeliymiş ama bir şey olmadı

Merhaba herkese. 9 haftalik hamileyim. Daha önce dusuklerim oldu. 10 gündür şiddetli grip geçiriyorum. Parol dan başka birsey kullanamıyorum. Geçmiyor vücudum çok halsiz kaldı yataktan kalkamıyorum ve hiç birsey yiyemiyorum. Düşük olacak diyee çok korkuyorum. Başına gelen oldu mu ne yapmam gerekiyor
Benimde daha önce kaybım oldu gripten dolayı düşük yapmazsınız aksine yaptığınız stres daha çok tehlikeye atar bebeğinizi o yüzden sakin kalın. Hepimiz bağışıklık düştüğü için hasta olabiliyoruz hamileyken iyileşmekte çok zor tabi. Sadece parol kullanın aşırıya kaçmadan. Bitki çayı doktorunuzun izni olmadan içmeyin. Tavuk suyu tarhana çorbası gibi şeyler tüketebilirsiniz. Bol bol su için. Kendinizi zorlamayın yataktan kalkmayın bol bol dinlenin. Mümkünse kendinizi terletin aşırı olmayacak şekilde sonra duş alın. Evi düzenli olarak havalandırın mutlaka temiz hava girsin içeri. Vitaminlerinizi de aksatmayın inşallah iyileşirsiniz. Çok geçmiş olsun 💐

Back
X