Hamileyim,mutsuzum...biri bana "geçecek" desin lütfen:(

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
sevgili hanımlar hamileliğimin 10. haftasındayım tam bir aydır bulantılar beni hayattan bezdirdi...ne ilaçlar ne serumlar ne de krakerler vs hiçbir şey etki etmiyor.artık hamileliğime mutlu olmuyorum her şeyden soğudum hayattan bezdim hep böyle mi geçecek çok mutsuzum yalnızım bulantılarım sadece sabah değil 24 saat devam ediyor...

Son düzenleme:
Geçer canım, insanın o dönemde psikolojisi bozuluyor ama geçiyor merak etme, sadece biraz sabretmek gerekiyor.
Hareketlerini hissedince herşeyi unutacaksın emin ol...

ALLAH sana sabır versin allah yar ve yardımcın olsun.üzülme geccek inşallah geccek bizler burdayız yaz konuşalım dertleşelim.

Herkesin bulantılarının geçme süresi farklı oluyor. Mesela benimki 4. ayda bıçak gibi kesildi. Bunun yanında hiç bulantısı olmayan yada 9 ay boyunca sürekli bulantısı devam eden hamilelerin olduğunuda duydum. İnşallah sizinde en kısa sürede bulantılarınız biter ve de daha keyifli bir döneme girersin.

bende geçirdim cnm o dönemi.. ama inan ki geçiyor.. miğden yanmasında o daha bi kötü

canım hamilesinde bulantıların var

aylardır hamile olmayı arzu edenler napsın

kendini böyle avut bence

seni çok iyi anlıyorum.inşallah hemen geçer. genelde 12. haftadan bitiyor diyorlar. her nekadar benim 5 ay sürse de hala ara ara sabah kusmalarım ve bulantılarım devam ediyor...
ben kendimi hep avuturdum bir gün mutlaka geçecek sayılı gün nasıl olsa derdim.. ve kustuktan sonra da şükrederdim. Allahım sana şükürler olsun ki bana bu duyguları yaşatıyorsun, bana bu bebeği nasip ettin, aratmadın tez zamanda verdin bana diye. olmayanlara ,isteyenlerede en kısa zamanda ver diye de dua ederdim....

hiç mutsuz olma canım geçiyor hemde bıçak gibi kesiliyor bir iki günde ve muhtemelen seninde 2-3 hafta içinde bariz hissedersin geçeceğiini...
birde şu açıdan bak ben bir hafta bulantı yaşadım çok fena yaşamıştım sürekli ağlıyordum kusunca geniz yanması sebebinden..
sonra bir haftada bitti. çok erken bitti bu sefer birkaç hafta sürekli bebeğim öldümü diye kendi kendimi yiyordum...bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişlerdi...inan bu çok daha kötü duygu...birde lekelenmem sürdü 1 ay boyunca deli oldum elimi karnıma hiç götürmüyordum ölü çocuk mu diye...kendimden soğumuştum...

inan bu şüpheler ve uykusuzluklar rüyanda hep görülen düşükler...bunlar çok daha beter...senin ki geçeçek inşaallah bu doğal süreç sakın mutsuz olma ve şükret....Rabbim yardımcın olsun

zaman ayırıp cevap yazdığınız için çok sağolun arkadaşlar Allah hepinizi bebeklerinize bağışlasın. bende şükrediyorum tabi daha kötü bi halde olabilirdim ya da bir ömür bu duyguyu yaşayamayabilirdim diye.ama artık içim dışıma çıkıyor ya 24 saat nasıl bulanır bi mide birde yanımda annem yok kayınvaldem yok kimsem yok.eşim ne kadar ne yapabilir işte..sanki oda umursamıyor beni artık hep pc başındaben isteyınce bişey getiriyor ama kendiliğinden canın bişey istiyor mu iyimisin şunu getireyımmı demiyor heralde alıştı oda bu halime ya da sıkıldı benden inş en kısa zamanda geçerde normal hayatıma dönerim.dışardan yemekten nefret ettim Allah hepimize yardım etsin inşallah...

az kalmış canım..geçecek..ben de hergün ağlıyordum..dediğin gibi 24 saat midem bulanıyodu..günde kaç defa çıkarıyordum bilemezsin..aç karnına bile çıkarma becerisi kazanmıştım artık..en zoru da o zaten..akşam 8 de yatar olmuştum, midem bulanmaddan yatiiim die zorla uyuyodum...16.haftada fln geçti benimkisi..inşallah senin de düzelir..elden bişey gelmio malesef..

bendede 14haftaya kadar acayip bir yemek isteksizligi olmuştu ama simdi gecti biraz daha sabir canım geçecek inş

Bunu mutlaka dr. a bildir..Korkutmak istemem ama mide bulantıların çoksa,hastanede yatman icap edebilir bir süre için...Çünkü mide bulantısı yüzünden hastanede gözetim altında olan hamileler vardı hastanede yattığım dönemlerde....Kimin bulantısı çok hafif olur kiminin de çok şiddetli..Çok kilo verdin mi bu süreçte ? 24 saat bulantı dediğin için soruyorum...

2 gün acilde yattım günü birlik yatış yaptı doktor serum falan taktı.bende çıkarma nadir, o yüzden vücudum pek bişi kaybetmiyo 1 kilo verdim. doktorum normal diyor bebeğin sağlıklı diyor...sabretcen diyor

Ben de aynıyım canım biliyosun kaç tane konu açtım bunula ilgil
insanı bulanıma sokuyo resmen benim hayatım durdu, annemde kalıyorum
serum ilaç kraker hiçbişey fayda etmiyo
1 buçuk aydır yemek yemiyorm sofrayı özledm

ee çıkarmıyosan ne güzel işte canım
benim boğazlarım tahriş oldu mide kaslarım ağrıyo artık

ben 10 gün yattım özel hastahanede
aynen 24 saat bulanıyo bir an bile geçmiyo hiçbişey fayda etmiyo
bu hafta biraz daha iyiydim Allahıma şükür
12. hafta geçince düzelirim diye umut ediyorum ama korkuyorum bi yandan da

Size de çok geçmiş olsun..Ben başka bir nedenle nerdeyse tüm hamileliğim boyunca hastanede yatmıştım..Yan odada hemşire bir kız da bulantı yüzünden yatıyordu.. 5 aylık hamilelikte bile 3 ay yatmış,10 kilo vermiş ..Ara ara çok özür dilerim öğürtü sesleri geliyordu...Serum bağlıymış ona da..

13. haftada geçecek canım bilirim o duyguyu benimde öyleydi hamileyken 24 saat aralıksız midem bulanıyordu hemde ne bulanma burnuma kolanyalı bir mendil koyup öyle duruyordum 24 saat herşeyden herkesden iğreniyordum herşey kokuyordu bana krakerden bile iğreniyordum akşama kadar kaç kere çıkarttığımı hatırlamıyorum çok kötüydü çok zor bir hamilelik geçirmişdim ama şimdi düşününce en zor kısmı bulantılardı gerçekden milletin sabah bulantısı olurdu benim hiç fark etmezdi 24 saat aynı şiddetde bulantım olurdu.13. haftada gir kurtulacaksın

çok geçmiş olsun hamileleliğin kaçıncı ayında bulantılar başlıyor bende 4 haftalık hamileyim bende hiç bulantı yok çok korkuyorum bulanır diye... hemen mi başlıyor sonra mı başlıyor onuda bilmiyorum sizlerde ne zaman başladı acaba.

inşallah en kısa zamanda geçer bulantılarınız bebeğinizide sağsalim alın İnşallah kucağınıza
biz 6 senedir tedavi görüyoruz ama maalesef henüz bebemiz olmadı
şu an ahhh hamile olaydımda bulantı filan düşünmezdim diyen o kadar çok kadın vardır ki
Rabbim olanlarınkine sağlık sıhhat versin olmayanlarada hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…