Hamileyim,mutsuzum...biri bana "geçecek" desin lütfen:(

5. haftadan sonra başlıyor canım...

çok sağolun kızlar.bugün biraz iyiyim çok şükür.naneli şekerler iyi geldi bana bulandıkca atıyorum agzıma.biraz rahatlıyorum.ama bu gidişle şekerden şişcem:) hiç umrumda değil sağlıktan ötesi boşmuş... birde bugün bebeğimi gördüm ultrasonda moral oldu bana,canım benim kafası ayakları nasıl belli büyümüş. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

fadiming nasıl oldun?
ben eskiye nazaran çok çok iyiym Allaha hamdolsun
bugn tam 10 gün oldu, doktor yüzü görmedim, gerek kalmadı hiç çok şükür
aman aman nazar değmesin sonra yine başlar Allah korusun

zaman zaman yine oluyor ama geçiyor eskisi kadar yıpratmıyor

sen nasıl oldun?

çok geçmiş olsun kızlar. Allah bebeklerinize ve size sağlık versin,korusun gerisi geçer inşallah.. Bende yaklaşık 9 haftalık hamileyim ama çok şükür hiç bulantım yok gibi sadece arabada oluyor ki beni araba hep tutardı zaten iştahımda bi açık ki sormayın bende çok kilo alırım diye korkuyorum herkesin derdi ayrı .. ama bunları okuyunca midem bulandı psikolojik olarak :) Allah olmayanlara ve isteyenlere de nasip etsin ..

canım çok sağol.ben 2 gün daha iyi oldum şimdi yine var bulantılarım naneli şekerler iyi geliyor biraz.ama geçmiş değil birazcık hafifledi.yinede mutfağa falan girmiyorum ve iştahım pek yok. 12.haftanın bitmesini bekliyorum bakalım. çarşamba ultrasonda bebişi gördüm nasıl hareketler yapıyor maşallah biraz iyi geldi bana:)

ben de bu sabah bayagı kötüyüm
12. haftaya girdim bitince mide bulantıları da biter inş
eskiis gibi değil bi geliyor bi gidiyor

ben de kötüyüm bugün dua ediyorum hep.sabah zemzem suyu içtim şifa niyetine bi faydasını görürüm inş. inşallah senin de benimde bir an önce geçer inş bulantılarımız

bencede hamileliğin en zor dönemi ama zaman çok hızlı geçiyor o günler dün gibi aklımda ama bebeğim 4 aylık oldu bile :) benimde 4 ay sürmüştü sürekli limonata içiyordum limon yiyordum kaç kilo limon yedim allah bilir

canım ben de aynı durumdaydım, şimdi 12 haftayı atlattık, bulantılarım artık 24 saat değil de dalgalar halinde gelip gidiyor, iştahım tam olarak geri gelmese de biraz daha yiyebiliyorum. 3 gün önce acildeydim 2 şişe serum verdiler, test yaptılar sabaha kadar serum takacağız dediler. vücudum kendi kendini yiyormuş, o yüzden doktor mutlaka yememe içmeme dikkat etmemi söyledi. hamileliğim başladığından beri 3 kilo verdim. ama yavaş yavaş düzeliyorum galiba, inşallah , maşallah, mazallah

ee çıkarmıyosan ne güzel işte canım
benim boğazlarım tahriş oldu mide kaslarım ağrıyo artık

ocwmays kaç haftalık oldun? hala devam ediyormu sıkıntıların.Ben 14 haftalık hamileyim bir buçuk aydır her hafta serum yedim kusmaktan içim dışıma çıkıyordu boğazlarım tahriş oluyordu.Pazartesiden beri öğlene kadar devem ediyor hala kusmalarım.Psikolojim çok kötü devamlı mutsuzum ağlamak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyor canım.Devamlı karamsar mutsuz üzüntülüyüm.Ne yapıcam bilmiyorum Hamileyim diye sevinemedim bile

ben artık normal hayatıma devam edebiliyorum ama hala gün içinde bulantılarım oluyor ama hafif

Hanımlar hamile kaldığımı öğrenmeden önce helikobakteri teşhisi konuldu zaten pig yapmış olan mide ağrısını bulantılar da beter iyice arttı bide bulantı hazımsızlık ve kabizlik ve kaçınılmaz son hemoroid olduuum .simdi 11 .haftadayim 23 unde Dr 2li taramamız var.ama iştahsızlık yorgunluk beni bitiriyor bı de üstüne esimin isleri çok yoğunlaştı saki beni beklediler.evde ızdırap oluyorum ona oda en sonunda sen kendini bıraktın kendin stres yapıyorsun dedi iyice cinlendim.cok çabuk yoruluyor üm .normalde dışa donuk neşeli bir insandım simdi zebani oldum resmen.

Kızlar üzmeyin kendinizi, o dönemde insana bulantı hiç bitmeyecek gibi geliyor, dünyası kararıyor ama sonuçta BİTECEK:)) ben de çok ağır geçirdim o dönemi. 17-18 haftada iyice azaldı.Sonra da bitti:)) "Bulantısı 9 ay sürenler sadece %5-10. Onun da tedavisi var, bulantın geçecek" demişti doktorum. Gerçekten bitti:))

Hamilelik zor, ilk zamanlarda kalbi atacak mı, düşecek mi?, bulantı, kusma, serumlar, sonra kilo aldım verdim, bebeğin kilosu az-fazla, yok başı aşağı döndü-dönmedi, suyu az, bilmemneresi şöyşe:))) Böyle gidiyor:) Anneyiz biz, bebişimiz için her şey.. O yüzden sürekli bir şeyleri kafaya takıyor insan:) Hepsi minişleri kucağımıza alınca bitecek :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bebek sahibi olmak için 4 sene bekledim. O bekleme aşaması, hayal kırıklıkları çok daha acı verici:)) Allah isteyen herkese bu mide bulantısını nasip etsin inşallah:)))

ben de 6. aya girdim artık, herks "ne çabuk geçti yaa" diyor ama gelin de bana sorun diyorum:))
17. haftadan beri iyiyim hamdolsun, benimki 24 saat devam ediyodu, anneme yerleşmiştik eşimle, hayatım alt üst olmuştu istifra etmekten
9 kilo vermiştim, hayatta gecmez gibi geliyordu

ama geçti ya hamdolsun:)
millet sadece sabahları bulantı çekiyordu ben her gün serumlarla gözümü açabiliyordum

benimki geçtyse herkesinki geçer arkadaşlar
üzülmeyin, unutuluyor
ben ilk hareketini göbeğimde hissettiğim anda dünyanın en büyük mutluluğunu yaşadım
ve o bulantıları çoktan unuttum bile
kavuşmayı bekliyorum:))

bu arada ben de bunalıma girmek üzereydim, hatta girmişitm diyebilirim
hiç kolay değil, insan bebeğine sevinemiyor hatta öyle anlar oluyordu ki istemiyordum ben bebeğimi
ama hep kendi kendime telkinde bulundum en fazla 9 ay şunun şurasında diye
9 ay boyunca çekeceğim sandım, ama geçti işte canım ya seninki de geçecek

biraz daha sabret 16. haftadan sonra rahatlama olacak Allahın izniyle
bulantılar geçinde kısa sürede bebeğin heyecanı basıyor,
bana tatile gitmek çok iyi gelmişti, temz hava rahatlatıyordu
ama o bulantıların ağır oldugu dönemde yataktan kalkamıyordum o başka

17 hafyadayım en son 4 gün önce hastanede yattım serum serum...Bulantılarım geçiyor ama kusmaktan midem yatışmıyor ve midemden boğazıma doğru bi ekşime oluyor 4-5 kezde safra çıkarıyorum.Ogünden beri midem çok rahatsız devamlı geğiriyorum.geceleri yanma hissi ile uyanıyorum.Artık beni gören herkes neyin var çok mutsuzsun diyor.Psikolojim bitti.Kendimi toparlayıp normal hayatıma dönmek istiyorum.Sevinemiyorum hamileyim die buda beni daha çok üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…