çok geçmiş olsun hamileleliğin kaçıncı ayında bulantılar başlıyor bende 4 haftalık hamileyim bende hiç bulantı yok çok korkuyorum bulanır diye... hemen mi başlıyor sonra mı başlıyor onuda bilmiyorum sizlerde ne zaman başladı acaba.
fadiming nasıl oldun?
ben eskiye nazaran çok çok iyiym Allaha hamdolsun
bugn tam 10 gün oldu, doktor yüzü görmedim, gerek kalmadı hiç çok şükür
aman aman nazar değmesin sonra yine başlar Allah korusun
zaman zaman yine oluyor ama geçiyor eskisi kadar yıpratmıyor
sen nasıl oldun?
canım çok sağol.ben 2 gün daha iyi oldum şimdi yine var bulantılarım naneli şekerler iyi geliyor biraz.ama geçmiş değil birazcık hafifledi.yinede mutfağa falan girmiyorum ve iştahım pek yok. 12.haftanın bitmesini bekliyorum bakalım. çarşamba ultrasonda bebişi gördüm nasıl hareketler yapıyor maşallah biraz iyi geldi bana:)
ee çıkarmıyosan ne güzel işte canım
benim boğazlarım tahriş oldu mide kaslarım ağrıyo artık
ocwmays kaç haftalık oldun? hala devam ediyormu sıkıntıların.Ben 14 haftalık hamileyim bir buçuk aydır her hafta serum yedim kusmaktan içim dışıma çıkıyordu boğazlarım tahriş oluyordu.Pazartesiden beri öğlene kadar devem ediyor hala kusmalarım.Psikolojim çok kötü devamlı mutsuzum ağlamak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyor canım.Devamlı karamsar mutsuz üzüntülüyüm.Ne yapıcam bilmiyorum Hamileyim diye sevinemedim bile
ocwmays kaç haftalık oldun? hala devam ediyormu sıkıntıların.Ben 14 haftalık hamileyim bir buçuk aydır her hafta serum yedim kusmaktan içim dışıma çıkıyordu boğazlarım tahriş oluyordu.Pazartesiden beri öğlene kadar devem ediyor hala kusmalarım.Psikolojim çok kötü devamlı mutsuzum ağlamak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyor canım.Devamlı karamsar mutsuz üzüntülüyüm.Ne yapıcam bilmiyorum Hamileyim diye sevinemedim bile
bu arada ben de bunalıma girmek üzereydim, hatta girmişitm diyebilirim
hiç kolay değil, insan bebeğine sevinemiyor hatta öyle anlar oluyordu ki istemiyordum ben bebeğimi
ama hep kendi kendime telkinde bulundum en fazla 9 ay şunun şurasında diye
9 ay boyunca çekeceğim sandım, ama geçti işte canım ya seninki de geçecek
biraz daha sabret 16. haftadan sonra rahatlama olacak Allahın izniyle
bulantılar geçinde kısa sürede bebeğin heyecanı basıyor,
bana tatile gitmek çok iyi gelmişti, temz hava rahatlatıyordu
ama o bulantıların ağır oldugu dönemde yataktan kalkamıyordum o başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?