hamileyim,peki simdi ne yapcam?

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
165
Merhaba arkadaşlar . 11 aydir çocuk sahibi olmak istiyoruz, tüm sağlık kontrolerimiz temiz çıktı ama allah nasip etmedi . Her ay adet donemimde hüsrana uğradım, ta ki bu aya kadar .Ayin 12 adet görmem gereken tarihti , ben ilk günden başladım idrar testi yapmaya ve hep negatifti ama içimden birsey hamile olduğumu söylüyordu fakat 4 günde 7 test yaptım ve sonuç hep negatifti.4.gün sinir krizi geçirdim ben hamileyim ama testler neden hep negatif diye arkadaşımı agradim ağlayarak . Beni iki gün sonra kan testi yaptırmak için hastaneye götürmeye karar verdi ve ben bu iki günde 4 test daha yaptim sonuç yine negatifti.cuma günü geldi kan verdim ve sonuç şüpheli pozitif çıktı aslinda hiç birşey öğrenmiştim ama göz yaslarim akarken bir taraftanda kahkaha atıyordum sinirlerim yerle bir oldu beta hormonuma bakmaya karar verdiler sonucu ertesi gün alacagimi söylediler , ve arkadaşım ertesi gün arayip sonucu öğrendi ( 12.8) ikibuçuk haftalık hamileyim. ( şükürler olsun allah olmayanlarada nasip etsin ) geç döllenme olduğu için idrar testlerinde negatif çıkıyormuş . Ve şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum . Ankarada yasiyorum bana hastane dr tavsiyesinde bulunun kızlar ve ne zaman gitmem gerekiyor daha çok yeni hamileyim. Lütfen yardim kafam çok karışık.