Hamileyim.. sanirim bosaniyoruz

smallmommy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
96
31
Merhaba kizlar
8 aylik evliyim ve hmileyim. Esimle ayrilma asamasina geldik. Hamileyken bosanan var mi aranizda gozumun yasi bitmiyor beni anlayacak biriyle konusmak istiyorum. :KK1:

2. Defa el kaldirdi. Ilkinde daha 1 aylik hamileydim. Bu sefer elini kaldirdi vurmadi ama ha vurmus ha vurmamis o el kalktiktan sonra. sebebi de cok komik. Cok ilgi istiyomusum onu asiri bunaltiyomusum surekli hamileligimi ona karsi kullaniyomusum falam. Oysa oyle severek evlendikki

2. Defa el kaldirdi. Ilkinde daha 1 aylik hamileydim. Bu sefer elini kaldirdi vurmadi ama ha vurmus ha vurmamis o el kalktiktan sonra. sebebi de cok komik. Cok ilgi istiyomusum onu asiri bunaltiyomusum surekli hamileligimi ona karsi kullaniyomusum falam. Oysa oyle severek evlendikki

Peki üzülme sebebiniz çocuğunuzu babasız büyütecek olmanız mı? Yoksa eşinize karşı hissettikleriniz mi?

Peki üzülme sebebiniz çocuğunuzu babasız büyütecek olmanız mı? Yoksa eşinize karşı hissettikleriniz mi?
Her ikisi de.. tahammul edilemez zamanlarim oluyor kabul ediyorum. Ama bu kadar severek evlenip bana, dogmamis bebegine bu kadar duskun birigibi gozukup bunlari yapmasina inanamiyorum. Cok canim yaniyor.. okulumu birakip evlendim daha 22 yasindayim. Bir de cocugum var, hele o babasiz olacak diye cigerim parcalaniyor resmen

Guya benim icin cocugu icin canini verir ama bu kadar insan her ne sebeple olursa olsun -ki sorun cok kucuk-asla el kaldiramaz. Karisina hamileyken el kaldiran ilerde neler yapar
ya ben bu erkekleri hiç anlamıyorum kardeşim sadece sorun eşin değil yani ne anlıyorlar güç gösterisinden kesinlikle boyun eğme lütfen

hamilelikte kadın nasıl duygusallaşıyorsa bazı erkeklerinde huyu değişiyor..el kaldırnası kesinlikle büyük hata ki hamilesin birde...ama biraz sabret bebeğin doğsun hayırlısıyla baktın değişmiyor ozaman boşan işte...

el kaldırmasını elbettekı onaylamıyorum ama boşanmak ıcın de yeterlı bır sebep degıl....

bır çocuk var ortada....ki olmasa bile sanırım kımse bu yüzden boşanamaz zannımca..

Her ikisi de.. tahammul edilemez zamanlarim oluyor kabul ediyorum. Ama bu kadar severek evlenip bana, dogmamis bebegine bu kadar duskun birigibi gozukup bunlari yapmasina inanamiyorum. Cok canim yaniyor.. okulumu birakip evlendim daha 22 yasindayim. Bir de cocugum var, hele o babasiz olacak diye cigerim parcalaniyor resmen

Çok gençsiniz...Şiddet hiç bir şekilde affedilemez hamile eşine vuran adam ileride daha fenalarını da yapabilir.Çocuklarınızın gözü önünde size vursa ne hissedersiniz?

Bir aylık hamileyken, cicim aylarında el kaldırmak nedir?
Bu adamları amele pazarından mı topluyorsunuz, anlamıyorum. Evlenmeden önce, flört, nişan dönemlerinde filan ne yaptınız?
Keşke korunsaydınız diyenler olacak birazdan, ben oraya değinmiyorum.
16 yasimdan beri bu adamla birlikteyim. Mukemmel bir flort donemimiz ve nisanliligimiz oldu. ben hamile kaldiktan sonra degisti birseyler. Normalde yine coK duzgun gorunuyordu hersey sinirlendigi anlar haric. 2 defa gercekten sinirli anini gordum. O da el kaldirdigi zamanlar.

Evliliği bitirmek için yeterli sebep değil, sonuçta ikinciye vurmamış sadece elini kaldırmış havaya..ne zaman bu kadar hassas olduk anlamıyorum annelerimiz neler çekmiş...şuan yurt dışındaki kadınlara anlayışlı olmaları için psikologlar seminer veriyormuş..bize dayatılan ne dizilerde kadınlar sürekli azarlıyor eşlerini adam sesini çıkartmıyo vs vs ..hamile halinle kendine neler yaşatıyorsun..sabretmen dileğimle..

Inanin ne yapacagimi bilmiyorum oyle cikmazdayim ki. ikisinde de 5 dk sonra pisman oluyo ama hata bi defa yapilir ikincisini sindiremiyoeum

aferin çok güzel yapmışsın.
şiddet zaten kabul edilemez, bir de hamile kadına şiddet. rezalet resmen. ben olsam katlanamam.
22 yaşında okul bırakıp çocuk doğuracak ne vardı be arkadaşım?
yazık olmuş :KK43:

Evliliği bitirmek için yeterli sebep değil, sonuçta ikinciye vurmamış sadece elini kaldırmış havaya..ne zaman bu kadar hassas olduk anlamıyorum annelerimiz neler çekmiş...şuan yurt dışındaki kadınlara anlayışlı olmaları için psikologlar seminer veriyormuş..bize dayatılan ne dizilerde kadınlar sürekli azarlıyor eşlerini adam sesini çıkartmıyo vs vs ..hamile halinle kendine neler yaşatıyorsun..sabretmen dileğimle..
bu durum benim gururumdan ziyade gelecek endisesi. Ben tek degilim ki artik. simdi bunu yapan adam ya ilerde cocuguma da zarar verirse? Cocuguna belki fiziksel siddet uygulamiycak ama ya cocugumun yaninda bana vurursa? Yavrumun hissedeceklerini dusunebiliyorum cunku benim annem benim gozumun onunda dayak yedi. Siz de bir annesiniz eminim beni anlarsiniz

Canım boşanmak istediğini o biliyor mu ? Ya tabiki de şiddeti onaylamiyorum. Ama bizim hamilelikte hormonlarimiz nasıl alt üst oluyorsa onların da psikolojisi biraz değişiyor bu yaptığını yine de haklı çıkarmıyor ama boşanma sebebi de olmamalı. Oturun doğru dürüst konuşun canım ona bu davranisinin seni çok kirdigini söyle. Bir daha yapmaya kalkisirsa seni ve bebeğini kaybedecegini ona hissettir. Canım yeni evli sayilirsiniz onun sorumluluklarini kaldirirken bebiş sorumluluğu da ona ağır gelmiş olabilir. Yuva kurmak çok zaman alıyor yıkmak ise çok kısa. . O yüzden iyi düşünün

bu durum benim gururumdan ziyade gelecek endisesi. Ben tek degilim ki artik. simdi bunu yapan adam ya ilerde cocuguma da zarar verirse? Cocuguna belki fiziksel siddet uygulamiycak ama ya cocugumun yaninda bana vurursa? Yavrumun hissedeceklerini dusunebiliyorum cunku benim annem benim gozumun onunda dayak yedi. Siz de bir annesiniz eminim beni anlarsiniz

daha yaşanmamış şeyler için yaşanmış gibi kurma kendini, belki çocuğuna senden fazla deger verecek...daha çok yenisin diline pelesenk olmasın şimdiden boşanmak..varsayımlarla konuşuyorsun şu an

X