Bebeginiz hayirli olsun. . Ilk dogumumda yasadigim sikintilari dusunerek bu konudaki yazilara duyarsiz kalamiyorum. Su anda 2.hamileligim 9.haftamin icindeyim. Ilk dogumumda 2 dr degistirdim ikisi de beni cok evhamlandirdi. Hep risk altinda oldugumu normal dogum yapamayacagimi erken dogum dusuk vs.. ben hamileligime 3cm iki tane rahim duvarona yapisik myomlarla basladm. Doguma girdigimde 10 cmlerdi ve 6. Aydan itibaren ara ara agri yaptilar. Dayanilmayacak gibi degildi ama can sikici iste. Soguk buz uyguluyordum agri kesildin diye. Sonucta dogumuma saatler kala gecenin 1inde ozel hastane beni 2saat uzaktaki unv. Has.ne acil gonderdi. Yok kanama riskiniz var yok kan bankamiz yok hibi nedenlerle stres bir srkilde gittik. sonucta sezeryan oldum ne kansmam oldu ne bebegimd bisey. Fazla evham uaptilar ya da risk almak istemediler. Bu yazdiklarim seni korkutmasin. Iyi bir dr bul seni rahatlatan olabilecekleri yasayabilecegin seyleri paylassin seninle. Olmadik surprizler yapmasin. O donemi hatirliuorum da dr. Uma ne kadar isinmis sevmistim. Son anda hic bilmedigim dikislerinden hic memnun kalmadigim dr. Larin elinde buldum kendini..hayirli dogumlar diliyorum sana