kızlar 4 ay sonucu çalışmalar yanıt verdi ve bebiş geliyorrr isteyen herkese nasip etsin su mubarek ayda aldım bu haberi allahımmmm cok güzel bir duygu bu yaa:):)
öncelikle tebrik ederim sağ sağlim bebeğini kucağına al...bende ovitrelle iğne yaptırdım catlatma iğnesinden 11 gün sonra kan verdim sonucumu aldım 0,5 cıktı acelemi ettim kızlar olsaydı da cıkarmıydı düşükte olsa?? lütfen yanıt verin
ayy canım öyle mi yazdığın cok büyük umut oldu derin bir ohhh cektim..inşallah benımde öyle olurbenim sat 26 mayıstı. 14 haziranda yaptırdığım testte sonu. 0.2 ydi. 26 haziranda 1200 çıktı belli olmuyor bu işler :) sabretmek lazımmmmmm üzülmee :)
kızlar 4 ay sonucu çalışmalar yanıt verdi ve bebiş geliyorrr isteyen herkese nasip etsin su mubarek ayda aldım bu haberi allahımmmm cok güzel bir duygu bu yaa:):)
evet son adet tarihi bende yeni öğrendim
ne güzel Allah inşaallah hayırlısıyla bize de nasip etsin bu duyguyu.kızlar 4 ay sonucu çalışmalar yanıt verdi ve bebiş geliyorrr isteyen herkese nasip etsin su mubarek ayda aldım bu haberi allahımmmm cok güzel bir duygu bu yaa:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?