hamileyimm:)))))))

peri_suu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
31
8
34
Hiç bir duyguya benzemeyen tatli bir süreç içerisindeyiz eşimle
6 haftalik gebeyim ve bugun ultrasonda miniciğimi görebildim insallah kalbini de duymayı allahım nasip eder.
Korkular endişeler karmaşık bir ruh halindeyim..
Sorum şudur ki 3 aydan itibaren sacimi boyatacagim kullandiginiz organik boyalar var mi ya da normal boyayi yaptirip zararini gormeyenler
Yardimci olursaniz çok sevinirim bayanlar:anneadayı::anneadayı:

6 haftalik gebeyim ve bugun ultrasonda miniciğimi görebildim insallah kalbini de duymayı allahım nasip eder.
Sorum şudur ki 3 aydan itibaren sacimi boyatacagim kullandiginiz organik boyalar var mi ya da normal boyayi yaptirip zararini gormeyenler
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin cnm ben 6. aydan sonra normal boya ile boyattim bir zararı olmadi

Aminn çok tesekkur ederim allahim herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş gerçekten:KK25:çok arastirdim zarar verdigini duymadim ama 3 aya kadar bekliycem bebisime zarar gelsin istemem :nazar::emir_bebek:

öncelikle çok mutlu oldum adınıza canım
bence boyatma çocuk doğana kadar
ne olur ne olmaz
ben 30 haftamdayım.
gebeliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum
evlat bu

Boyatmasan nolcak ayyy yazık güzelliğinmi bozulcak ayy ne önemli dert. Çok kiziyorum. Ya yapma şu boyayı 3 aylikkende 9 aylikkende. Ne kadar organik olursa olsun o boyaa kana karışıyor. Bebeğin gözlerini etkiliyor. Arkadaşım hamileyken boyatti kizinin bi gözü şaşı. Benim 3 parmak dip boyam geldi hiç boyatmaya niyetim yok yavrumu kucağıma almadan. Risk almaya hiç değmez.

öncelikle çok mutlu oldum adınıza canım
bence boyatma çocuk doğana kadar
ne olur ne olmaz
ben 30 haftamdayım.
gebeliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum
evlat bu
Tebrik ediyorum seni cok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yok :)

Bebehin Hayirli olsun arksdasim benimde 5 parmak kadar dip boyam geldi ama bir turlu cesaret edemiyorum en iyi beklemek galiba

Bence boyatma , evet interrnette araştırınca belli aydan sonra bir sıkıntı olmayacağı yazıyor ama şahsen ben cesaret edemedim 34. Haftamdayım hatta annem saçını boyadı evde yanına bile yaklaşmadım kokusundan bebeğim rahatsız olur diye .. Kimyasal sonuçta ne olur ne olmaz bekleyiver meleğin için.. Ben saçma sapan batıl inançlar yüzünden saçımı bile kestiremedim o derece yani :KK57:

3 aydan sonra boyatabilirsin canim. Ama boya kokusundan rahatsi oldugunda bi kapiya flan cik hava al..

canım benim < 3
çok teşekkür ederim
evlatlarımız hayırlı evlat
bizler de iyi anne baba olalım
ama ben şimdiden oğlumu kıskanırım, paylaşamam diyorum :))
ömür boyu dizimin dibinde olsun paşam
Bendede o kıskançlık var daha doğmadan çok seviyorum onu yaşam kaynağım o benim bitanem .

Benim doktorum boyatmama izin vermedi.
Elinize sürdüğünüz kremlere dahi dikkat edilmesi gerekirken,saçınıza onca kimyasal şeymi süreceksin dedi.

Birşey olmadı diyen arkadaşlar bebeklerde hemen yan etki çıkamıyabiliyormuş ama ileriki yaşları için garantisi yokmuş.

Bebeğinizden önemliyse boyatın saçınızı.

Ben kuaförde çalışıyordum evlenmeden önce . Hamile müşteri geliyodu kesinlikle boyamıyorduk. Kesim bile yapmıyorduk. Patronumda bende hassasızstık böyle konularda. Kadın diyordu ben istiyorum boya sorumlusu benim. Nasıl kızıyordum varya kolundan tutup dışarı atasım geliyodu. Ne var 9 ay bu bırak hem saçın dinlensin.

Yorumlar için tesekkur ediyorum bayanlarEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK Tabiki bebegimi düsünüyorum herkesten daha çok ama alışagelmiş bir durum var her zaman boyatiyordum şimdi arastiriyorum uzmanlarin görüşlerinide aliyorum 3 ay içerisinde organlari olystugu icin kesinlikle dokunmayacagim daha sonra amonyaksiz bitkisel boya dusunuyorum bakalim duruma göe artik hamileyim die kendimi salmak istemiyorum gerektigi kadar kilo alcam saglikli ve dengeli beslenerek 55 kiloyum boyum 1.70 65 kiloda bitiririm insallah hamileligi ve gonlumden gecende kesinlikle normal dogum nefes egzersizleri ve platesle saglikli bir dogum diliyorum ve kesinlikle korkmuyorum annelerimizin yasadigi gibi o muhtesem duygunun her anini yasamak istiyorum allahim tum hamile arkadaslari saglikli sihatli kurtarsin ve bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin aminnn:nazar::emir_bebek:

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin cnm ben 6. aydan sonra normal boya ile boyattim bir zararı olmadi

9691297, member: 567609"]Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin cnm ben 6. aydan sonra normal boya ile boyattim bir zararı olmadi[/QUOTE]
Boyatmak isteyenler kötü anne olarak algilanmasi ne sacma bayaniz sonucta ben :KK60:mutsuz olursam bebekte mutsuz olur benim psikolojim çok önemli sizde boyatmissiniz ve zarari olmamis ne guzel masallah

X