Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac haftalik oldugu bilmuyorum ki doktor haftaya gel dedi o zaman keseyi goruruz dedicok yusek bebekte gorunur kesede hatta 1500 civarindayken kalp atisida duyuluyor diye billiyorum kac haftalik bebegin.hayirli olsun
Kac haftalik oldugunu soylemedi sadece haftaya gel keseyi goruruz dedi banaoncelikle hayirli olsun canim.bende bugun ogrendim2 haftalik yada 3 hafyalikmis 568 cikti bta hcg... senin kac haftalik????
Gercekten mi doktor bana yeni olusum haftaya keseyi goruruz dediAşırı ötesi yüksek bu değer ...her şey gorunurdu...bu arada çoğul gebelik olabilir.
Amin canim haber vercegim insallah ,yarin saglik ocagina hidip tekrar kan testi versem olur muhaftaya guzel haberlerini ver ozaman bize :)) rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip eylesin insallah.
3 gun geciktikten sonra gittim bu deger ciktiKesin hamilesiniz peki kaç gün geciktiniz?
Değerin çok yüksek. Pazartesi başka bir doktora git istersen.3 gun geciktikten sonra gittim bu deger cikti
Değerin çok yüksek. Pazartesi başka bir doktora git istersen.
Kese görünürdü hatta kalp atışlarını bile duyabilirdin.
Benimde gebeliğim yeni beta hcg cuma günü 43.3 tü.
Doktor niye bana haftaya gel keseyi o zaman goruruz dedi ki anlamadimDeğerin çok yüksek. Pazartesi başka bir doktora git istersen.
Kese görünürdü hatta kalp atışlarını bile duyabilirdin.
Benimde gebeliğim yeni beta hcg cuma günü 43.3 tü.
Ben de anlamadimDoktor niye bana haftaya gel keseyi o zaman goruruz dedi ki anlamadim
tebrikler,değerin çok yüksek. bence de bir daha test yaptırAmin canim haber vercegim insallah ,yarin saglik ocagina hidip tekrar kan testi versem olur mu
vallahi eğer ki tedavülden 6 sıfır kalkmadıysa ve biz cidden o değeri YÜZELLİBİN olarak okuyorsak ianılmaz yüksek bir değer ne zamandır adet olmuyordun ki sen orda neredeyse 2,5 aylık bir bebek var gibi ya da çoğul gebelik 3üz 4üz gibi ya dasını söylemeyeceğim bence başka bir doktora gitmelisin .Doktor niye bana haftaya gel keseyi o zaman goruruz dedi ki anlamadim
2 aylik olamaz cunku ben 9 subatta doktora gitmistim bisey yoktu ,ondan sonrasinda da 4 hafta oluyor bu zamana kadar ,ama niye yuksek anlamadim yarin saglik ocagina kan vercemvallahi eğer ki tedavülden 6 sıfır kalkmadıysa ve biz cidden o değeri YÜZELLİBİN olarak okuyorsak ianılmaz yüksek bir değer ne zamandır adet olmuyordun ki sen orda neredeyse 2,5 aylık bir bebek var gibi ya da çoğul gebelik 3üz 4üz gibi ya dasını söylemeyeceğim bence başka bir doktora gitmelisin .