Hamileyken bebeginizin kalp atisini duymak icin doopleer cihazini alanlar var mi aranizda?

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
Merhaba arkadaslar .hamileligin 10. Haftadondan snra doopler ile bebegin kalp atisi duyulabiliyormus almayi dusunuyorum ama araniz dakullanan var mi ve nerden aldiniz fiyati nedir

Ben de almayı düşünmüştüm ama kullanıcı yorumlarını okuyunca vazgeçtim. Birincisi bebeğin kalp atışını yakalamak zormuş ve her zaman aynı yerden duyulmadığı için baya bi bulmak için uğraşılıyormuş. İkincisi 16.haftadan önce kalp atışını yakalamak çok zormuş, ben zaten 16.hafta itibariyle bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım bi anlamı kalmıyor cihazın. Üçüncüsü bebek en çok kalp atışı dinlenirken rahatsız oluyormuş. En önemlisi de Bebek sağlıklı olduğu halde sırf sen yerini bulamadın diye kalbi atmıyor sanırsın hergün hastaneye koşarsın bebeğime birşey mi oldu diye. Şahsi fikrim almamaktan yana.

Merhaba arkadaslar .hamileligin 10. Haftadondan snra doopler ile bebegin kalp atisi duyulabiliyormus almayi dusunuyorum ama araniz dakullanan var mi ve nerden aldiniz fiyati nedir
Ben angel sounds aldım 10. Haftadan beri kullanıyorum.ilk başta bebek küçük olduğu için yerini bulmak zor oluyordu ama artık elimle koymuş gibi buluyorum.benim iki kaybim olduğu için her endiselendigimde acile gitmektense kendim dinlerim diye almıştım.çok da memnunum.internetten 70 tlye aldık

Canim 8 haftalikken doppler ile duyduk kal atisini bir iki saniye dinletti doktor bebeğe yuksek dozda akim gönderiyorum dedi ikinci sefer dinletmedi

Ben angel sounds aldım 10. Haftadan beri kullanıyorum.ilk başta bebek küçük olduğu için yerini bulmak zor oluyordu ama artık elimle koymuş gibi buluyorum.benim iki kaybim olduğu için her endiselendigimde acile gitmektense kendim dinlerim diye almıştım.çok da memnunum.internetten 70 tlye aldık
Hangi siteden aldinizpeki ben gitti gidiyordagordum ama

Ben de almayı düşünmüştüm ama kullanıcı yorumlarını okuyunca vazgeçtim. Birincisi bebeğin kalp atışını yakalamak zormuş ve her zaman aynı yerden duyulmadığı için baya bi bulmak için uğraşılıyormuş. İkincisi 16.haftadan önce kalp atışını yakalamak çok zormuş, ben zaten 16.hafta itibariyle bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım bi anlamı kalmıyor cihazın. Üçüncüsü bebek en çok kalp atışı dinlenirken rahatsız oluyormuş. En önemlisi de Bebek sağlıklı olduğu halde sırf sen yerini bulamadın diye kalbi atmıyor sanırsın hergün hastaneye koşarsın bebeğime birşey mi oldu diye. Şahsi fikrim almamaktan yana.
Aldiginda tabiolumsuz seyleri de var kalp sesimi duyamayimca tedirginlik olur
Ilk gebeligim olumca endiseliyim biraz acikcasiondanxdusundm

Yani zarari mi var bunun doktor ultrasyonla neden bakmadi ki doopler ile bakmis cnmm anlamadim
Kalp afişi doppler ile duyuluyor bana karnimin üzerinden vakti ve kalp afişi için doppler uyguladi. Evet zarari var sürekli dinlememek gerek her gittiğinde dinleme bence zaten ultrason da kalp atişi görülüyor ben sadece bikez dinledim doktor da bir iki saniye dinletti ikinci kez tekrar dinleyebilir miyiz dedim hayir bebeğe zararli dedi zaten ulrasonda pit pit görülüyor kalbi :) ben kendi içimi rahatlatmak istedim bütün doktorlar dinletiyor dooplerle bence fazlasi zarar

Bence alma doktora gittiğinde sana zaten birkez dinletecek canim sürekli o cihazla dinlemek istersin oda bebeğe zararli

Bu cihazın sertifikalarını kontrol ettim.abd üretimi sertifikalı ve alelade bir cihaz değil. Basit ses dalgaları yayan bir cihaz bebege radyasyon, ışın vermiyor.tabiki herşeyin fazlası zarar.ısı yaydığı için 20dk dan fazla kullanımı sakıncalı ama zaten ben 5dk bile kullanmıyorum.gebelik.org sayfasında dr. Kagan Kocatepe çok güzel ve ayrıntılı olarak anlatmış okumanızı tavsiye ederim

Back
X