Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilmeden konuşmayın. Kan testi yaptım ve evet hamileyim. Doktorumla konuştum regl zannetmişim regl değilmiş. Ve 7 haftalık hamileyim. Yani forumda konuşulan konuya göre karar verilmiyor.
Bilmeden konuşmayın. Kan testi yaptım ve evet hamileyim. Doktorumla konuştum regl zannetmişim regl değilmiş. Ve 7 haftalık hamileyim. Yani forumda konuşulan konuya göre karar verilmiyor.
Soruyu saçma bulsanız bile bu nasıl bı üslup pardonda sorduğu soruya pişman etmişsiniz soruyu doğru soramamis olabilir ya düzgün bı üslup la önce bı anlamaaya çalışın yada susun cevap vermeyin
Merhaba regl zannettim demişsiniz nasıl oldu acaba anlatır mısınız? Benim bu ay 6 gün süren adetim 2 gün sürdü bi umut bekliyorum acaba olabilir mi diye