Meraba arkadaşlar gerçekten ne yapacagmı bilmedgim için sizlerle paylaşıyorum... 34 haftalık hamileyim dün esimle feci sekilde kavga ettik dun sabah abisiyle yengesinin yanına gtti doldurmuslar sanırim onu ben onlarla konuşmuyorum. Neyse geldi eve markete gittik adam resmen degismis markette etmedgni birakmadi onu alma bunu alma lagzm oldugu icin alıyorum bende neyse eve geldik sana ne oldu dedim ya orda sana birsey mi dediler zorun ne benle dedim oda ayaga kalkdi bak sabrediyorum vurucam sana bana cocuk dogurucaksin diye hayatmi mahvedemezsin kufirler vs vs. Neyse sinir krizi gecirdim ben oda bagardi yeter kufrler etti sancim basladi bu sefer bagarmaya baslafim ama hic umrunda bile degildi assa komsumu aradım ambulans cagar diye ustumu giydum gidiyordum bir tokat atti bana geber dedi daha fena oldum cektim ciktim kapiyi alt komauya indim msj atmis ben gidiyorum istla anahtar ayakkabnin icinde diye sonra yukariya ciktim esyalarni topluya bana kufur ediyo... nasil bi vicdanin var senin pislik dedim bana yasatmadgn kalmadi bir tokat daha beynim durdu o an hamile olmasam evde katliam cikacak.. anahtari kitledm aldm. Sabahta o uyutken gittim evden kafami dinlemeye evi goren biywre sonra o ciktiktan sonra gittim eve onu terkettgmi dusunup 5 kere aradi acmadim hicbirini o eve gelincede kapiyi acmamayi dusunuyorum daraldim akıl verin nolur uzunnoldu kusura bakmayın