hamileyken dayak

antby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
58
1
29
Meraba arkadaşlar gerçekten ne yapacagmı bilmedgim için sizlerle paylaşıyorum... 34 haftalık hamileyim dün esimle feci sekilde kavga ettik dun sabah abisiyle yengesinin yanına gtti doldurmuslar sanırim onu ben onlarla konuşmuyorum. Neyse geldi eve markete gittik adam resmen degismis markette etmedgni birakmadi onu alma bunu alma lagzm oldugu icin alıyorum bende neyse eve geldik sana ne oldu dedim ya orda sana birsey mi dediler zorun ne benle dedim oda ayaga kalkdi bak sabrediyorum vurucam sana bana cocuk dogurucaksin diye hayatmi mahvedemezsin kufirler vs vs. Neyse sinir krizi gecirdim ben oda bagardi yeter kufrler etti sancim basladi bu sefer bagarmaya baslafim ama hic umrunda bile degildi assa komsumu aradım ambulans cagar diye ustumu giydum gidiyordum bir tokat atti bana geber dedi daha fena oldum cektim ciktim kapiyi alt komauya indim msj atmis ben gidiyorum istla anahtar ayakkabnin icinde diye sonra yukariya ciktim esyalarni topluya bana kufur ediyo... nasil bi vicdanin var senin pislik dedim bana yasatmadgn kalmadi bir tokat daha beynim durdu o an hamile olmasam evde katliam cikacak.. anahtari kitledm aldm. Sabahta o uyutken gittim evden kafami dinlemeye evi goren biywre sonra o ciktiktan sonra gittim eve onu terkettgmi dusunup 5 kere aradi acmadim hicbirini o eve gelincede kapiyi acmamayi dusunuyorum daraldim :KK43: akıl verin nolur uzunnoldu kusura bakmayın

Seni kaybetme ihtimalinin olduğunu anlamali bence uzun bi süre gorusme hemen ayril diyemem bekara koca bosamak kolay gelir. Sensizlikle cezalandir onu baktin olmuy yapacak tek sey kalır

Seni kaybetme ihtimalinin olduğunu anlamali bence uzun bi süre gorusme hemen ayril diyemem bekara koca bosamak kolay gelir. Sensizlikle cezalandir onu baktin olmuy yapacak tek sey kalır
Gidecek yerim olsa giderim su an ant yada yasadgim yerde kimsem yok kapiyi acmasam olur mu acaba anahtari yok onun zaten :KK43:

Terkettiğimi düşündü derken sanırım siz hiçbirşey yamayacaksınız.
Aileniz falan yok mu?
Böyle bir adamla aynı evi paylaşmaya devam edeceğim demeyin lütfen.
Zira burdaki çoğunluk size karşı çıkacaktır.
34 haftalık kadına doğuma giderken tokat atan hayvan, yarın doğum yaptığınızda bıçağı boğazınıza dayar.

neden dolduruyorlar eşinizi sucunuz neymis?
Yengesi doldurmusdr gidip gelmiyosunuz vs diye.. inan bi gun once okdr iyiydikki gittik bebegimize birseyler aldık gezdik tozduk diger gün katliamdı

Gidecek yerim olsa giderim su an ant yada yasadgim yerde kimsem yok kapiyi acmasam olur mu acaba anahtari yok onun zaten :KK43:
Zorluk çıkarabilir o zaman canim yada çilingir çağırır yine sana dert olur. Ailen nerde yanlarina gitsen? Amaç ciddiytini anlasın :KK43:

Terkettiğimi düşündü derken sanırım siz hiçbirşey yamayacaksınız.
Aileniz falan yok mu?
Böyle bir adamla aynı evi paylaşmaya devam edeceğim demeyin lütfen.
Zira burdaki çoğunluk size karşı çıkacaktır.
34 haftalık kadına doğuma giderken tokat atan hayvan, yarın doğum yaptığınızda bıçağı boğazınıza dayar.
Inanki gidecek yerim olsa giderdim arkadaşım ailem ameliyat olucaktim ama babam yollamadi kimseyi yanima yanliz braktilar beni

Dertleri ne senle?
Ne yapmaya calisiyorlar ben olsam onlarida arar agizima geleni sayardim.

Esine gelince boyle bir adamdan ne koca nede baba olur .
yaziklar olsun boyle erkeklere , hamileyken kadin vurmakta neymis bence bir sure alma iceri hatta annene git..
kapinin kilifini degistir yap biseyler , akli basina gelene kadarda surunsun..

Inanki gidecek yerim olsa giderdim arkadaşım ailem ameliyat olucaktim ama babam yollamadi kimseyi yanima yanliz braktilar beni
O zaman bana bunu bunu yapıyorlar deyin, bana dayak attı bu halimle deyin.
Yine mi kimseyi göndermeyecekler?
Birini göndermesinler siz gidin.

Zorluk çıkarabilir o zaman canim yada çilingir çağırır yine sana dert olur. Ailen nerde yanlarina gitsen? Amaç ciddiytini anlasın :KK43:
Ailem ist da ben antyadyim gitmem imkansz burdada kimsem yok evden baska biyerim yok :KK43:

Cok uzüldüm su durumda size yapilacak en buyuk kotuluklerden birisini yapmis esiniz.Bencede kalacak yeriniz varsa bikac gun cezalandirin hemde sakinlesirsiniz ikinizde.off offf ben cok iyi anliyorum sizi :cry:

polis çağırın hamile birine dokunmak hele hele kendi çocuğunun annesine akıl almaz birşey uzaklaştırma kararı çıkar zaten eve gelmesin istiyorsanız..yada barışacağım diyorsanız eğer akrabalardan uzak şehre gidin yavaş yavaş akraban soğutun hürrem sultan gibi..

kapıyı açmamak gibi birşey yaparsan daha da sinirlenir.
başka boyutlara varmasın olay, o konuşsun dursun senin onu daha da sinirlendirme.
Allah korusun kötü sonuçlar daha da canınızı yakar

X