Hamileyken evcil hayvan besleyen var mı?

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
Biri 2 aylık diğeri 1 yaşında iki tane dişi sibirya kurdumuz var. Sakıncası yok diye biliyorum ama yine de biraz endişeleniyorum.

Eklentiler

• IMG_20150507_204420.jpg
    IMG_20150507_204420.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 58
canim cok tatliymis masallah.
kopegin asilari tamsa ve veterinere muayne ettiriyorsaniz sorun olacagini samiyorum baksana yabanci ulkede bebekle kopek bir arada :KK66:
sen diskisiyla cok hasir nesir olmada ne olur ne olmaz :KK66:

Evet canım dışkıyla haşır neşir olmadığın sürece sıkıntı yok. Benim de alman kurdum var. Hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 57
Teşekkürler... Orada yaramazlık yapıyordu. Ahşap peçeteliğimi parçalarken yakaldım ve napıyorsun sen deyince bu şekilde baktı ben de fotosunu çektim. :) birileri terketmiş. Biz bulduk sahiplendik. Aşılarının bitmesini bekliyoruz daha küçük. Aşıları bitince küpesini çıkarttıracağız. Çok yaramaz ama :)

Teşekkürler... Orada yaramazlık yapıyordu. Ahşap peçeteliğimi parçalarken yakaldım ve napıyorsun sen deyince bu şekilde baktı ben de fotosunu çektim. :) birileri terketmiş. Biz bulduk sahiplendik. Aşılarının bitmesini bekliyoruz daha küçük. Aşıları bitince küpesini çıkarttıracağız. Çok yaramaz ama :)
Şımarık yaa. :) Biz de birini sahiplendik ama küpesini çıkartmak canlarını çok yakıyor. Ben hiç dayanamadım onun sesine. Size tavsiyem hiç girmeyin odaya o sırada.

X