hamileyken hareketli olan bebekler dogduktan sonra da ayni mi oluyor?

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
Ikinciye hamileyim. Kizim olacak insallah. Kipir kipir oynak bir kiz:)
Ilkim erkekti ve o kadar az hareket ederdi ki.. simdi 4 yasinda. Yaramaz degik ama yine hareketli bir cocuk.
Kizlar sakin olur diye biliyorum ama bu fena.
Dogumdan sonra beni neler bekliyor acaba diye ebdiselenmiyor degilim.
Tecrubeleriniz ne yonde?

bende aynı şeyi merak ediyorum benim oğlumda kıpır kıpır bu bebek hiç uyumuyormu dediğim zamanlar oluyor bir çok arkadaşım senin için üzülüyorum rahat vermiycek bu çock sana diyor nekadarı doğru ne kadarı yanlış hiç bilmiyorum

Gece 4 e kadar hareket etti yaww. Uykusuz birakiyor beni sipa. Sabahi zor ediyorum. Yasin suresi çok okunan çocuk çok uslu bi bebek okurmuş. Ben 500 e kadar ojuyabikirsem okunmaya niyetlendim.bakalim bizi ne bekliyor :)
Bu arada catlaklariniz var mi hanimlar. Benim 6 ay bitti

Ikinciye hamileyim. Kizim olacak insallah. Kipir kipir oynak bir kiz:)
Ilkim erkekti ve o kadar az hareket ederdi ki.. simdi 4 yasinda. Yaramaz degik ama yine hareketli bir cocuk.
Kizlar sakin olur diye biliyorum ama bu fena.
Dogumdan sonra beni neler bekliyor acaba diye ebdiselenmiyor degilim.
Tecrubeleriniz ne yonde?
aynen sanki kendim yazmışım gibi şaşırdım valla:) benim de ilk çocuğum erkekti çok fazla hareketlerini hissetmiyordum belki ama maşallah bu çok hareketli mutlu oluyorum aslında..ilk çocuğum şimdi 2 yaşında çok hareketli aslında o da ne bilim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da:)

Benim ikizlerden biri karnımda çok kıpır kıpırdı hiç uyumuyo mu bu çocuk derdim doğdu aynen öyle sekiz aylık şimdi ne gece ne gündüz uykusu yok diğeri de hiseymiyodum bile karnımda o da akıllı uslu bi yavrucak uyuyo beni üzmüyo çok maşallah yani kendini belli ediyolar

Benim kizimda cok kipir kipirdi suan 8 aylik hala oyle daha yuruyemiyor ama yerinde durmuyor benden tutunup ayaga kalkiyor poposunun ustunde gidiyor yatinca tepiniyor allahim cok fena ama bi okadarda sakin hic aglamaz mesela cok nadirdir aglamalari surekli gulucuk atiyor saga sola simdiden kendi kendine oyun oynuyor beni pek aramiyor canim kizimmmm :)

Benim kizimda cok kipir kipirdi suan 8 aylik hala oyle daha yuruyemiyor ama yerinde durmuyor benden tutunup ayaga kalkiyor poposunun ustunde gidiyor yatinca tepiniyor allahim cok fena ama bi okadarda sakin hic aglamaz mesela cok nadirdir aglamalari surekli gulucuk atiyor saga sola simdiden kendi kendine oyun oynuyor beni pek aramiyor canim kizimmmm :)

ne mutlu sana işallah biizm bebekelrde öyle olur

Oğlum karnımda çok hareketli değildi. Şimdi uykusunda bile yerinde durmuyor :) yine hamileyim. İkili testte bile kıpır kıpırdı. Belki tersi olur. Doğunca sakin bir bebek olur :KK70:

Benimde kızım tatlı bişeyler yediğimde kıpırdıyordu çok sakindi doğdu aynıyda üzmedi beni hiç uslu bir bebekti şimdi 7 yaşında hala öyle sakin bir çocuk ama şimdiki fıstık çok hareketli şaşırtıyor bizi gece hep uyanık elimi koyar koymaz kıpırdıyor karşımda oturanlar şaşırıyor yaptığı hareketlere bakalım neler bekliyor bizi sağlıklı olsunlarda...

Benim kuzumda xok hareketli gunduzden gectimde geceleri hareketli olmasi beni tedirgin ediyor doguncada uyumazsa diye :))

benim kızım da çok hareketli ben de çok merak ediyorum doğunca da böyle mi olacak acaba :) uyuduğunu sanmıyorum sadece ben başka şeylerle ilgilenirken sakin, ama otururken, biriyle konuşurken dışardan bile çok belli oluyor hareketi. sabırla bekliyorum :)

1,cisi cok hareket etmezdi, dogunda da oyleydi 10 yasinda şimdi halen sakin. 2, çok hareketli kıpır kıpır di gece bile oynardı. doğdu şimdi 20 aylık ve hiç yerinde durmuyor . bu teori doğru galiba :)

dün sabah 3te hareket etmeye başladı 6 dıydı daha hareketi bitirmemişti ben bitmiştim düşünün arkadaşım sana çok üzülüyorum dedi

Gece 4 e kadar hareket etti yaww. Uykusuz birakiyor beni sipa. Sabahi zor ediyorum. Yasin suresi çok okunan çocuk çok uslu bi bebek okurmuş. Ben 500 e kadar ojuyabikirsem okunmaya niyetlendim.bakalim bizi ne bekliyor :)
Bu arada catlaklariniz var mi hanimlar. Benim 6 ay bitti
Benim kızımda kıpır kıpır hatta bu kadar çok hareket etmesi beni korkutuyor acaba rahat değil mi diye. Benim göğsümde küçük bir çatlak oluştu onun dışında henüz bir şey yok.

ayyy kızlar tam aradığım topiği buldum..ya benimde ilk hamileliğim..oğlumu karnımda hissettmeye başladığımdan bu yana çok hareketli gece gündüz maşallahı var kıpır kıpır..takip ediyorum 5-10 dk anca uyuyo gündüzleri illa bi tekme bi hareket yapıo sürekli.geceleride uyandırıyor saolsun bazen..ama onun kıpırdadığını hissederekte uyumaya alıştım sanırm...

bebeğin hareketli olması yada bu kadar çok hareketli olması iyi birşey mi..doğuncada böyle olurmu acaba kızlarrr?:nazar::anneadayı:

Hanimlat çatlaklariiçin bebek yagi kullanıyorum 29. Haftadayim. Karnimda şuanhic cçatlakyok. Acaba sonradan okusur mu yoksa bebe yagi ise mi yariyor?

Hanimlat çatlaklariiçin bebek yagi kullanıyorum 29. Haftadayim. Karnimda şuanhic cçatlakyok. Acaba sonradan okusur mu yoksa bebe yagi ise mi yariyor?
Benim ikizlerde de bu haftalarda bişey yoktu ama 32 33.haftadan sonra çoğalmaya başladı ne buluyosan sür bence:)

Bacaklarim çok kotu selülit yigildi resmen. Bir de yirtik olursa eyvah eyvah :KK43:

Doğurdum, tecrübe ettim:)
Maşallah çok akıllı, sakin ve zeki bir bebek. Sonradan okuyanlar için havada kalmasın:KK66:

X