Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlarr bizim çiftliğimizz var çiftlikte köpek kedi tavuklarımız var vee herkes sen hamilesin bakmaa dıyorrr yanıı ne alakası varrr ki bı sorun olur muu ?
ben de anlamıyorum canımm hatta gecen gun tavuklardan yumurtaa topladım elımde alerjı gıbı bısey cıktı bendee korktum acabaaa bebeğime de bısey olur mu dıyeeYok artıkkkk:))) kötü şeylere bakmayın derler hani kötü etkilenmemek için ama hayvanlar gibi allah tarafından yaratılan günahsızlara neden bakılmıcskmış. İnanmayın böyle koca karı düşüncelerine
YOK CNM BİŞEYCİK OLMAZ OLSAYDI KÖYDE DOĞAN ONCA BEBİŞE OLURDU.. SONUÇTA KÖY KADINLARIMIZ HEP HAYVANCILIKLA UĞRAŞIYOR DİMİ AMAyaa kızlarr bizim çiftliğimizz var çiftlikte köpek kedi tavuklarımız var vee herkes sen hamilesin bakmaa dıyorrr yanıı ne alakası varrr ki bı sorun olur muu ?
ben de anlamıyorum canımm hatta gecen gun tavuklardan yumurtaa topladım elımde alerjı gıbı bısey cıktı bendee korktum acabaaa bebeğime de bısey olur mu dıyee
Allah askına canım köyde yaşayan nenelerimiz nası yapmış ozaman haha düşünsene inek sağdılar tavukları yemlediler öle seyler çok saçma hani yılan mılan görsen neyse, ben her aksam belgesel izliyorum hem rahatlatıyor insanı öle bi ortamda keşke bende olabilsem ya doğal yaşam,organık besinler ne güzel işte keyfini çıkar bence kimseye kulak asma
tamam köy gayet oragnik falan ama eskilerden çokta çocuklar ölürmüş sebepsiz. sağlıklı olanlar fazlalıkta ama yine de eskilerin laflarını kulak arkası etmemiz gerekiyor. bir bildikleri vardır bence . yani sanırım bu illet hastalık için dio olabilirler. çünkü her söyledikleri suan tıbbı terimlerle bir sürü hastalık var . kist hidatikte ayrıca kelebek hastalıgı olarakta biliniyor. koyun cigeri bile yenmese iyi :)
Ben köpeklerimin yanına gidince sarılıp oynamayı düşünüyodum amaa
:) konuyu yanlış anlamıışım ama olsun yinede faydalı bişiler söylemiş oldum :)