hamileyken idrar yolu iltihabı ve enfeksiyonu

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar 11 haftalık hamileyim idrar yollarımda iltihaplanma var ama ağrıdan duramıyorum böle doktor tek kullanımlık bir toz verdi bide ağrı kesici minoset onuda çok zorda kalmayıncada kullanmak istemiyorum. bol su iç dedi günde 3 litre su içiyorum idrarla at ki daha yukarı çıkmasın dedi. sizde yaşadınızmı bunu nasıl geçti

günde enaz 2 defa iç çamaşırını değiştireceksin torbaya sıcaksu koyup karnına koy...senin hem ağrını geçirir hemde rahatlatır ayrıca ağrı kesici olarak parol kullan hamilelere bir zararı yok doktorum verdi günde 3 defa alabilirsin...

günde enaz 2 defa iç çamaşırını değiştireceksin torbaya sıcaksu koyup karnına koy...senin hem ağrını geçirir hemde rahatlatır ayrıca ağrı kesici olarak parol kullan hamilelere bir zararı yok doktorum verdi günde 3 defa alabilirsin...

sağal canım tşk ederim banada minoset verdi aşağı yukarı aynı değerde ağrı kesiciler. inşallah biran önce geçer ya

aynı sorun bende de var hamıle kalmadan once vardı doktora gıttıgım ay hamıle kaldım ama tam olarak geçmemıştı çok agrı yapıor bana da hıç bırsey kullanmadım çunku bel fıtıgım vardı onun yuzunden yetreınce parol kullanıyordum.allah yardımcımız olsun...

aynı sorun bende de var hamıle kalmadan once vardı doktora gıttıgım ay hamıle kaldım ama tam olarak geçmemıştı çok agrı yapıor bana da hıç bırsey kullanmadım çunku bel fıtıgım vardı onun yuzunden yetreınce parol kullanıyordum.allah yardımcımız olsun...

saol cnm tşkler sanada çok geçmişler olsun

Back
X