Hamileysem ne yapacağım?

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
42
Kızlar 25 Şubat son adet tarihim.Adetimden 13 gün sonra böbrek ağrısı çektiğim için röntgen çekildim.22 Martta adet olacaktım .Daha olamadım.Çok korkuyorum.Bir de grip ilacı kullanmıştım.Kasık ve karın ağrım var hafif.Allahım kaldıramayacağı mız yük vermesin
Amin.

Son düzenleme:
Kızlar 28 Şubat son adet tarihim.Adetimden 13 gün sonra böbrek ağrısı çektiğim için röntgen çekildim.22 Martta adet olacaktım .Daha olamadım.Çok korkuyorum.Bir de grip ilacı kullanmıştım.Kasık ve karın ağrım var hafif.Allahım kaldıramayacağı mız yük vermesin
Amin.
Test yaptinizmi

Canim hamileligi ogrenene kadar kisimdan sorumlu tutmuyor doga yazmisti bi doktor ne yaparsan yap dusecekse duser ne yaparsan yap yasayacaksa yasar diyordu benimde korkularim wardi bunu okuyunca iyi gelmisti..

Canim hamileligi ogrenene kadar kisimdan sorumlu tutmuyor doga yazmisti bi doktor ne yaparsan yap dusecekse duser ne yaparsan yap yasayacaksa yasar diyordu benimde korkularim wardi bunu okuyunca iyi gelmisti..
Sizin de röntgenle mi ilgiliydi?

bu dönemde ya hep ya hiç kuralı olurmuş.yani bebek ya bu durumdan etkilenir düşermiş,yada etkilenmez gebeliğe devam edermiş.sıkma canını canım.

bu dönemde ya hep ya hiç kuralı olurmuş.yani bebek ya bu durumdan etkilenir düşermiş,yada etkilenmez gebeliğe devam edermiş.sıkma canını canım.
Ben özürlü olur diye korkuyorum.Çünkü çok zor.Allah kimseye göstermesin.

Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.İdrara çıkma isteği ve uykuya eğilim olur mu adet gecikince?

Kızlar 28 Şubat son adet tarihim.Adetimden 13 gün sonra böbrek ağrısı çektiğim için röntgen çekildim.22 Martta adet olacaktım .Daha olamadım.Çok korkuyorum.Bir de grip ilacı kullanmıştım.Kasık ve karın ağrım var hafif.Allahım kaldıramayacağı mız yük vermesin
Amin.
Bende bir sürü ilaç kullandım meğersem hamileymişim bişey olmadı.

Yüreğime su serptiniz çok teşekkür ederim.Sonucu birkaç gün sonra bildiririm.Hayırlisi inşallah.

Bir şey olacağını sanmıyorum kuzenim ilaç kullanıyordu ve sonradan ögrendi hiç bir şey olmadı. Bence yarın git kan testi yaptır. En net sonucu onunla alırsın 3 gün geçmişse.

"engelli" o.
Evet, sizin başınıza gelmese iyi olur ciddeözürlü değil, engelli.
Kimsenin başına gelmesin.Engelli ya da özürlü
zor bir hayat.Hem çocuk hem de bakan için.Niye kızdınız ki...Benim down sendromlu yeğenim var.Ablamın ne kadar üzüldüğünü bildiğim için durumumu paylaştım.

TDK Türkçe Sözlüğünde dediğimiz iki kavramın aynı yerde olduğunu görebilirsiniz.Sizin kadar biz de hassasız.O yüzden paylaştım zaten.Neyse sizinle polemiğe girmek istemiyorum.Sağlıkla kalın.

Anlamadım ben tam ama benım de basıma aynı sey geldı söyle ki, ben Şubat'ın 28 cektıgını unutmusum 15ınde adet olacaktım dort gun falan gecıktı panık oldum. eger normal dört haftada bir oluyorsanız gecen ay da 28 Şubat'ta olduysanız bu ay da bence 25-28 Mart olursunuz o yüzden paniğe gerek yok. Telefona adet döngüsünü gösteren uygulamalar indiriliyor onlar yüzde doksan dokuz dogru cıkıyor ekstrem bır durum yoksa, o uygulamadan kontrol edın.

Anlamadım ben tam ama benım de basıma aynı sey geldı söyle ki, ben Şubat'ın 28 cektıgını unutmusum 15ınde adet olacaktım dort gun falan gecıktı panık oldum. eger normal dört haftada bir oluyorsanız gecen ay da 28 Şubat'ta olduysanız bu ay da bence 25-28 Mart olursunuz o yüzden paniğe gerek yok. Telefona adet döngüsünü gösteren uygulamalar indiriliyor onlar yüzde doksan dokuz dogru cıkıyor ekstrem bır durum yoksa, o uygulamadan kontrol edın.
Telefon uygulamasi 22 Mart diyor adet için.O yüzden de şüpheleniyorum canım.

Telefon uygulamasi 22 Mart diyor adet için.O yüzden de şüpheleniyorum canım.
Hmmm sımdı anladım. Şubat'ta 28ınde olduysanız bence yıne de bır 28ını beklemekte fayda var bana öyle geldı nedense. Ama Bır hafta gecıktıkten sonra tehlıke

X