- 22 Temmuz 2014
- 30.037
- 26.831
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim ben de 1 buçuk yıldır bekliyorum bu ay adetim 14 gün geçti daha da olmadım normalde de gecikir hep Rabbim yüzümüzü güldürsün inskonuyu açalı ne kadar zaman olmuş ama hamiş olmadığım için de kimsecikler de bir şey yazmamış haklı olarak artık yine aylardan kasım diyorum belki bu sefer uğurlu olur
ay canım birbirimizi çok iyi anlarız benim de 2.5 sene oldu bebeğime kavuşamayalı bu ay tam bir ay gecikti adetim stres sıkıntıdan şimdi oldu ama bu ay folik asite falan da başladım bakalım bir sürü şey yaptım ama bir nasip olmadı hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin de inşallah peş peşe seviniriz gülüm..Cnm benim ben de 1 buçuk yıldır bekliyorum bu ay adetim 14 gün geçti daha da olmadım normalde de gecikir hep Rabbim yüzümüzü güldürsün ins
Tmm cnm deneyelim önce bir adet olayım bekliyorum daha bugün 46.gun hiç umudum yok Rabbim yardımcımız olsun inşallahay canım birbirimizi çok iyi anlarız benim de 2.5 sene oldu bebeğime kavuşamayalı bu ay tam bir ay gecikti adetim stres sıkıntıdan şimdi oldu ama bu ay folik asite falan da başladım bakalım bir sürü şey yaptım ama bir nasip olmadı hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin de inşallah peş peşe seviniriz gülüm..
ay ne ciciler oluyor o hazırlık n heyecanlı olur ya..
bak bu ay ben 110 besmeleyi bir beyaz kağıda yazıp 7 kat beze sarıp üzerimde taşıyacağım gülüm karı koca olurken de üzerine olacak canım ben biliyordum da bir nasip olmadı yapmak bu ay yapacağım nasipse inşallah..
sen de yap canım eğer hamiş olursan bana da dua edersin ALLAH belki de öyle nasip edecek bilinmez..
benim kilo problemim de var ondan gecikir adetin dedi doktor son aldığın kiloları ver demişti...doktora gittin mi kuzumTmm cnm deneyelim önce bir adet olayım bekliyorum daha bugün 46.gun hiç umudum yok Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Evt benim hem adenoymosis var hem de pko cnm sol tüpüm de kapalı zor yani isimbenim kilo problemim de var ondan gecikir adetin dedi doktor son aldığın kiloları ver demişti...doktora gittin mi kuzum
hiç öyle düşünme benim tanıdığım bir arkadaşımın da bir tüp kapalıydı hamile kaldı kuzum olumsuz düşünme pkolu olan arkadaşlarımda hamile kaldı kuzum bol bol duaEvt benim hem adenoymosis var hem de pko cnm sol tüpüm de kapalı zor yani isim
Hayırlısı ins cnm adetim geçeli 14 gün oldu umut beslemek ne kötü dimihiç öyle düşünme benim tanıdığım bir arkadaşımın da bir tüp kapalıydı hamile kaldı kuzum olumsuz düşünme pkolu olan arkadaşlarımda hamile kaldı kuzum bol bol dua
test yaptırdın mı canım eğer hamile olmadığın kesin gibiyse civanperçem iç benim gibi biran önce adetini ol yeni aya umutla geç canımHayırlısı ins cnm adetim geçeli 14 gün oldu umut beslemek ne kötü dimi
aa onu bilmiyordum canım adet olmadan olduğunuBenim adet zamanı çok agrim oluyor adet olmak istemiyorum ayılıp bayılıyorum varsın gelmesin 6 7 ay hiç adet olmayan kadınlar dahi hamile kalıyor
dualarını esirgeme canım şubat adetimde aşılama nasip olursa yapılacak adet olmayı bekliyorum heyecanla dualara çok ihtiyacım varİnş cnm Rabbim kısa zamanda nasip eder ben en son yazdıktan sonra 21 kasımda da hamile olduğumu öğrendim darısı başına inşallah
Hayırlı olsun bebiiişinizz. Peki canım bir kür falan yaptın mı hamile kalmak için bir şeyler yaptın mı o ay. Kür dua vsben asilama yaptırdım olmadı onun hemen ardından iki düzenli adetin sonunda hamile kaldım Rabbim ins sizlere de nasip eder bol bol dua ve allaha sığınmak önemli
hayırlısı inşallah benim de 3 sene oldu bu ay sonu kısmetse aşılama yapılacak bakalım nasipAdetim bugün bitti 3 senedir deniyoruz bakalım bu ay nolcak