hamiş kıyafetleri nerden alınır:P

asyacans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
44
0
46
İstanbul
kızlar hızla şişiyorum kendime kıyafet bulamıyorum bunca anne adayı aynı cıplak gezmedıgıne gore en cok alısverıs yaptıgınız yerlerı fıyatları modellerı paylasalım dıyorum ne dersınız?

kızlar hızla şişiyorum kendime kıyafet bulamıyorum bunca anne adayı aynı cıplak gezmedıgıne gore en cok alısverıs yaptıgınız yerlerı fıyatları modellerı paylasalım dıyorum ne dersınız?

Nerede yaşadığını belirtmemişsin. İstanbul da her semtte mutlaka hamile kıyafetleri satan mağazalar var. Alışveriş sitelerinden de sipariş verebilirsin. Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin. Kendine ve bebeğine iyi bak. Sağlıcakla kal.....:emir_bebek:

ilk aylarda beden olarak büyük kıyafetler durumu kurtarıyor.mesela small giyiyorsan medium;)
hamile pantolonun da en uygunu da LCW bence fiyat olarak.ya da kendi pantolonlarına bel yaptırabilirsin terziler yapıyor.elbiseler inanılmaz rahat oluyor ben elbiseyle çok rahat ediyorum.hamile elbisesi olmasa bile normal elbiseler aldım. zaten bu sene uzun bol elbiseler çok fazla var.baya kullanışlı oluyor.ondan sonra taytlar üzerine uzun tuniklerde çok tatlı olabiliyor.
internet sitelerinde de güzel indirimler oluyor. oraları takip edebilirsin.
evde olsam bir iki bişeyle geçiştirirdim ama çalışınca geçiştiremiyorsun işte:49: evde eşimin şortlarını bile giydim:1::1:

ilk aylarda beden olarak büyük kıyafetler durumu kurtarıyor.mesela small giyiyorsan medium;)
hamile pantolonun da en uygunu da lcw bence fiyat olarak.ya da kendi pantolonlarına bel yaptırabilirsin terziler yapıyor.elbiseler inanılmaz rahat oluyor ben elbiseyle çok rahat ediyorum.hamile elbisesi olmasa bile normal elbiseler aldım. Zaten bu sene uzun bol elbiseler çok fazla var.baya kullanışlı oluyor.ondan sonra taytlar üzerine uzun tuniklerde çok tatlı olabiliyor.
Internet sitelerinde de güzel indirimler oluyor. Oraları takip edebilirsin.
Evde olsam bir iki bişeyle geçiştirirdim ama çalışınca geçiştiremiyorsun işte:49: Evde eşimin şortlarını bile giydim:1::1:

evet evde olsam hıc sorun degıl mutlaka bıseyler bulunur ama bende resmı kurumda calısıyorum ve klasık gıyınmek zorundayım ıstanbul anadolu yakasındayım ama hıcbırsey bulamıyorum ınanın bana bıde zaten tombıstım ıyıce buyudum hadı sımdı sorun degıl takmıyorum bıle kafama ama dogum sonrası naparım hıc bılmıyorum

nerede yaşadığını belirtmemişsin. Istanbul da her semtte mutlaka hamile kıyafetleri satan mağazalar var. Alışveriş sitelerinden de sipariş verebilirsin. Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin. Kendine ve bebeğine iyi bak. Sağlıcakla kal.....:emir_bebek:

amiiiiinnn çok tesekkur ederım...

Istanbul anadolu yakasındayım

Kadıköy'de guzel mağazalar var. Bir de umraniye buyaka avm de GeBe mağazası var. Ben bu 2 yerden alisveris yapıyorum

Rıhtımdan boğa heykeline doğru çıkarken Bahariye caddesine gelmeden bir önceki sokakta. Trafiğe kapalı bir sokak iki tane yanyana gen gebe hem bebek mağazası. Bir de Bahariye caddesinde sağdaki sokaklardan yukarı çıkarken 2. Ya da 3. Sokakta var

Rıhtımdan boğa heykeline doğru çıkarken Bahariye caddesine gelmeden bir önceki sokakta. Trafiğe kapalı bir sokak iki tane yanyana gen gebe hem bebek mağazası. Bir de Bahariye caddesinde sağdaki sokaklardan yukarı çıkarken 2. Ya da 3. Sokakta var

tesekkur ederımm cok cok:P:16:

Back
X