- 4 Haziran 2015
- 24
- 35
- Konu Sahibi yagmurca_88
sevgili hamişler 19 haftalık hamileyim.Ankara da daha doğumum için bir doktor bulamadım.tahlillerim için Zekai tahir'e gittim hep.ama artık zamanı geldi.Yardımınızı rica ediyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bulamadım cnmya tahliller ve kontrollere Zekai tahir gayet iyi ancak doğuma özel bir doktor arayışındayımBen de iki aylık gebeyim iki kez 29 mayıs hastanesine gittim. Ama artık kontrollere başka bir hastaneye gitmeyi istiyorum. Ben de bulamadım düzgün bir yer..
huhuuu hanımlar bilginizi paylaşın lütfen...
özel sanırım bu hastaneler..ben lina saglıgı merkezine ve etlik lokmana gittim
özel sanırım bu hastaneler..
bende etlik zübeyde hanıma gittim gecen hafta hamile oldugumu ögrendm ama gittiğim doktoru hic sevmedim ben kan testi istedim direk alttan bakmak istedi bende onu istemedm haftaya cuma gel alttan bakcam dedi tutturdu alttan bakmaya yine o hastaneye gitcem ama doktoru degstrcem ilk aylarda alttan muayene olmayın diyolar korkuyorm o yüzdenCanim ben de once etlik zubeyde hanim a gittim. Hala tahlillerimi falan orada yaptiriyorum. Gebe 11. Pol de hatice hanim var. Soyadini unuttum. Cok seker biri. Sakin dinleyen sorulara cevap veren konusan bir dr. Cok pozitif ve guleryuzlu. Ben onu cok seviyorum ama o hastanede dogum yapmayi dusunmuyorum. Zaten hatice hanik da ozel olarak. dogum a girmiyo. Dogum aninda kim varsa o giriyo. 3 lu taramami da pazartesi zubeyde hn da yaptiricam. Hatice hanim a gidicem tekrar...
Fakat... Ben de cok dr ve hastane aradim. Ozel sigortam var ve 2300 tl ye kadar dogumumu karsiliyor. İatedigim hastaneye uzerine fark odeyerek gidebilirim. Ya da orta halli bir ozelde hic para odemeden de sogum yapabilirim. Ama ben ozel tercih etmeyecegim. Ankara uni.tip fakultesinde doc dr salih taskin a gidiyorum. 122 tl fark oduyosun. Super bi dr. Arkadasim orada dogum yapti coook memnun kaldi hem dogumundan hem dikislerinden hem ilgi alakadan,hem de o doc a da gitmedi,normal polk e gitti.. Dogumunu o gun oradaki erkek bir dr yaptirmis, cocuk dogunca kucagina vermis, arkadasim sevincten agliyomus,arkadasimin elini tutmus destek vermis anne oldun artik, cok guzel bi kizin oldu falan demis,resmen birlikte sevinmisler..o hastaneyi secmemde bunlar cok etkili oldu.Ayrica ozel odalari da var.
Bana ilac mumessili bir arkadasim ve yine hastanede calisan bir arkadasim sunu soylemisti; ozeller otel hizmetini cok iyi verir ama ciddi bir durum oldugunda hemen devlete yonlendirirler. Bu yuzden tam tesekkullu bir devlet hastanesinde yap dogumunu keainlikle demislerdi. Hatta mumkunse universite hastanesi olsun dediler.
Ankara tip fak hast. Memnun olmayan yok. Ayrica salih bey e gittigimde bir hemsireye sormustum, gebe kadinlar dogum yaparken ebeler dr lar kiziyolarmis bagiriyolarmia demistim, burada oyle bisey asla olmaz dedi.
Ben simdilik memnunum nasipse dogumumu da orada yapmayi planliyorum.
bende etlik zübeyde hanıma gittim gecen hafta hamile oldugumu ögrendm ama gittiğim doktoru hic sevmedim ben kan testi istedim direk alttan bakmak istedi bende onu istemedm haftaya cuma gel alttan bakcam dedi tutturdu alttan bakmaya yine o hastaneye gitcem ama doktoru degstrcem ilk aylarda alttan muayene olmayın diyolar korkuyorm o yüzden
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım.bende Ankata tıpı bir araştırayım o zaman..güzel bilgiler için sana teşekkür ederim..gerçekten kafam son zamanlarda çok karışmıştı.Canim ben de once etlik zubeyde hanim a gittim. Hala tahlillerimi falan orada yaptiriyorum. Gebe 11. Pol de hatice hanim var. Soyadini unuttum. Cok seker biri. Sakin dinleyen sorulara cevap veren konusan bir dr. Cok pozitif ve guleryuzlu. Ben onu cok seviyorum ama o hastanede dogum yapmayi dusunmuyorum. Zaten hatice hanik da ozel olarak. dogum a girmiyo. Dogum aninda kim varsa o giriyo. 3 lu taramami da pazartesi zubeyde hn da yaptiricam. Hatice hanim a gidicem tekrar...
Fakat... Ben de cok dr ve hastane aradim. Ozel sigortam var ve 2300 tl ye kadar dogumumu karsiliyor. İatedigim hastaneye uzerine fark odeyerek gidebilirim. Ya da orta halli bir ozelde hic para odemeden de sogum yapabilirim. Ama ben ozel tercih etmeyecegim. Ankara uni.tip fakultesinde doc dr salih taskin a gidiyorum. 122 tl fark oduyosun. Super bi dr. Arkadasim orada dogum yapti coook memnun kaldi hem dogumundan hem dikislerinden hem ilgi alakadan,hem de o doc a da gitmedi,normal polk e gitti.. Dogumunu o gun oradaki erkek bir dr yaptirmis, cocuk dogunca kucagina vermis, arkadasim sevincten agliyomus,arkadasimin elini tutmus destek vermis anne oldun artik, cok guzel bi kizin oldu falan demis,resmen birlikte sevinmisler..o hastaneyi secmemde bunlar cok etkili oldu.Ayrica ozel odalari da var.
Bana ilac mumessili bir arkadasim ve yine hastanede calisan bir arkadasim sunu soylemisti; ozeller otel hizmetini cok iyi verir ama ciddi bir durum oldugunda hemen devlete yonlendirirler. Bu yuzden tam tesekkullu bir devlet hastanesinde yap dogumunu keainlikle demislerdi. Hatta mumkunse universite hastanesi olsun dediler.
Ankara tip fak hast. Memnun olmayan yok. Ayrica salih bey e gittigimde bir hemsireye sormustum, gebe kadinlar dogum yaparken ebeler dr lar kiziyolarmis bagiriyolarmia demistim, burada oyle bisey asla olmaz dedi.
Ben simdilik memnunum nasipse dogumumu da orada yapmayi planliyorum.
bende etlik zübeyde hanıma gittim gecen hafta hamile oldugumu ögrendm ama gittiğim doktoru hic sevmedim ben kan testi istedim direk alttan bakmak istedi bende onu istemedm haftaya cuma gel alttan bakcam dedi tutturdu alttan bakmaya yine o hastaneye gitcem ama doktoru degstrcem ilk aylarda alttan muayene olmayın diyolar korkuyorm o yüzden
benm arkadasım alltan muayene olduktan sonra kanaması oldu cocuk dustu o yüzden korkyrmm halamda hastanede calısıyo ona sordurttm doktor cok gerekli degilse olmasın demisİnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım.bende Ankata tıpı bir araştırayım o zaman..güzel bilgiler için sana teşekkür ederim..gerçekten kafam son zamanlarda çok karışmıştı.
canım korkmana gerek yok ilk haftalarda bende oldum
ben yaptırmıcm sanırımCanim sana baltir ya da baktirma diyemem,keainlikle kendi kararin ama hatice hn bana da ilk 2 m ayenemde alttan bakmisti. Keseyi goremiyorum dedi alttan bakti, kalp atisini duyamiyorum dedi alttan bakti. Acikcasi bennde tereddut ettim ama sabirsiz oldugumdan, beklemek iatemedigim icin keseyi hemen gorelim,kalp atisini hemen duyalim diye yapalim dedim. Cok sukur biaey de olmadi...
Yine de senin kararin tabiki. Riskli diyolar evet ama ben yaptirmiatim.
için rahat etmiyorsa yaptırma tabikide..ama düşük sebebi her zaman altdan muayene ile olmuyor..bir çok sebep olabiliyor..ama her zaman en önemlisi annenin ruh sağlığı nasıl rahatsan öyle olbenm arkadasım alltan muayene olduktan sonra kanaması oldu cocuk dustu o yüzden korkyrmm halamda hastanede calısıyo ona sordurttm doktor cok gerekli degilse olmasın demis
böyle daha rahat etcem ama bebek icin önemliyse mecburen yaptrırımiçin rahat etmiyorsa yaptırma tabikide..ama düşük sebebi her zaman altdan muayene ile olmuyor..bir çok sebep olabiliyor..ama her zaman en önemlisi annenin ruh sağlığı nasıl rahatsan öyle ol
bende bulamadım cnmya tahliller ve kontrollere Zekai tahir gayet iyi ancak doğuma özel bir doktor arayışındayım