Hamişler bi bakın hele :)

ozqremr

Bebeğimi Bekliyorum <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
103
42
30
16+5 haftalık hamileyim ve hayırlısıyla prensesimi bekliyorum :) ilk bebişlerinizi nasıl hissettiniz merak ettim ? benim bagırsak haraketi gibi bişeyler oluyo ara ara bide kalp atısı gibi pıt pıt bişey atıyo sağ tarafımda :KK37:

Aynısı bendede oluyo ama ayırt edemiyorum yani bebek hareketî nasıl oluyo bilemediğimîz îçin kestiremiyoruz doğal olarak neyseki en geç ihtimalle 20. Haftada hîssederiz inşallah

Dün akşam karnımın üzerine elimi koydum bastırmadım ama bebeğin kalp atışları hızında titreşim gibi çok hafif birşey hissettim. Ay kalbi miydi acaba :rolleyes:

Bence 19-20.haftada falan kesin hissedilir. Öncesindeki hisler bağırsak olabilir. Diyorum ama ben dün ilk defa iki dürtme hissettim.tabi benim için çok erken biliyorum ondan bağırsak diyip geçtim ama su da var benim acı eşiğim çok düşüktür hamile olduğumu adet gecikmesinden değil sağ tarafımda hissettiğim batmadan anlamistim. Kese de sağdaydı gerçekten.hepimiz için hayırlısı sağlıklı olsunlar da artık ne zaman tekmeleri hissedersek hissedelim☺

ben günde iki üç kez hissediyorum :) ilk gebelik oldugu icin pek kestiremiyorum :KK43: hatta ilk hissettigimdde ayy diye bagırmıstım bile :KK70: 2-3 haftamızn kaldı galiba tam hissetmeye :)

X