hamişler bi toplanın bakim :)

selam anne adayları;
bizde 10 haftalık olduk .ama benm bulantılarım devam ediyor ve yemek yiyemiyorum :( sürekli kahvaltı türü yemekten bıktım artık ve bir kaç gündür kuru kuru öğürüyorum.ağzımdaki acı tat hiç geçmiyo napıcamı bilmiyorum artık .doktor bir kaç hafta sabret dedi geçer diye ama bilmiyorum sanki hiç geçmicekmiş gibi .halsizlikten hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli yatıyorum .benim gibi olan varmı acaba ?

selam anne adayları;
bizde 10 haftalık olduk .ama benm bulantılarım devam ediyor ve yemek yiyemiyorum :KK43: sürekli kahvaltı türü yemekten bıktım artık ve bir kaç gündür kuru kuru öğürüyorum.ağzımdaki acı tat hiç geçmiyo napıcamı bilmiyorum artık .doktor bir kaç hafta sabret dedi geçer diye ama bilmiyorum sanki hiç geçmicekmiş gibi .halsizlikten hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli yatıyorum .benim gibi olan varmı acaba ?
Ben değil de benm bi arkadaşım senin dediğin gibi olmuştu ilk 3 ay bu durumlar normal ama daha fazla veya daha az hatta hiç olmayadabiliyor bu durum bümyeden bünyeye değişiyor yani anlayacağın sen bol bol dinlenmeye bak yorma kendini..

Selam güzel anne adayları:KK46: öncelikle kendimi tanıtayım 3 aylık bi göbüşüm var :) toplaşında neler yiyosunuz neler içiyosunuz nelere dikkat ediyorsunuz bi bilgi alışverişi yapalım ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz mesela :hamarat:ya da yaşadığımız zorlukları vs vs birbirimize destek çıkalımEn Büyük KKEn Büyük KK

15+4 Haftalık hamileyim neredeyse hiçbirşey yiyemiyorum günüm kusma ile geçiyor serum takviyesi alıyorum
aş ereceğim günleri iple çekiyorum :( hamilelik şımarıklıkları yapmak tadını çıkarmak istiyorum

selam anne adayları;
bizde 10 haftalık olduk .ama benm bulantılarım devam ediyor ve yemek yiyemiyorum :KK43: sürekli kahvaltı türü yemekten bıktım artık ve bir kaç gündür kuru kuru öğürüyorum.ağzımdaki acı tat hiç geçmiyo napıcamı bilmiyorum artık .doktor bir kaç hafta sabret dedi geçer diye ama bilmiyorum sanki hiç geçmicekmiş gibi .halsizlikten hiç bi iş yapamıyorum evde sürekli yatıyorum .benim gibi olan varmı acaba ?
hamileliligin tuzu biberi tum bunlar inan bana psikolojini duzgun tutmaya calis gececek hepsi yat dinlen bol bol bendede halsizlik cok fazla oluyo dr kahveyi yasakladi ama 2 3 gunde bir icip ayaklaniyorum insallah zarari olmaz

Back
X