Hamisler nasil besleniyorsunuz?

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
merhaba kizlar kac haftalik oldugunuzu ve ne agirlikli beslendiginizi orneklerle belirtir misiniz bildiginiz faydalari ile birlikte? Isterseniz ben baslim: 8 haftaligim hergun 1-2 meyve yiyorum bazen elma bazen kivi, armut. Bunlari ara ogun olarak tuketiyorum. Hergun 1 bardak yagsiz sut iciyorum. Hergun 2 adet ceviz, 1 avuc kuru uzum ve badem karisimi kuruyemis. Baliga henuz basliyamadim insallah onada baslicam. Birde kahvaltilarda haslanmis yumurta :) Hmm son olarak aklima gelen yemeklerin yaninda uygunsa mutlaka yogurt, Yesillik yani salata. Tum bunlari bebegimin kemik ve beyin gelisimi icin yiyorum. Sabirsizlikla sizlerin verecegi tavsiyeleri bekliyorum. Tesekkurler kizlar

Cokta sunu bunu yemeliyim diye yemiyorum hamilelik oncesi duzenimiz neyse devam.tek fark bol bol su iciyorum.haftada bir balik et tavuk muhakkak olur sofrada.sebze yemekleri ara ogunler atlamadigim sabah kahvaltisi.eskiden kahvalti yapmadigim olurdu.evde bir cocuk daha olunca zaten ona gore yemek yapiyodum onuda yesin bundan mahrum kalmasin vs vs diye.dolayisiyla hayatimda su haric bisey degismedi benim

BEN EKMEK TUZ ŞEKER KULLANMIYORUM...
BOL BOL SÜT YUMURTA YOĞURT PEKMEZ PEYNİR VB ŞEY TÜKETİYORUM...
AMA GEL GÖR Kİ 14 KG ALDIM İLAÇLAR YÜZÜNDEN

BEN EKMEK TUZ ŞEKER KULLANMIYORUM...
BOL BOL SÜT YUMURTA YOĞURT PEKMEZ PEYNİR VB ŞEY TÜKETİYORUM...
AMA GEL GÖR Kİ 14 KG ALDIM İLAÇLAR YÜZÜNDEN
Hangi ilaclar bunlar cnm? Bende demire baslicam aldirir diyorlar korkuyorum zaten kilolu hamile kaldim sigarayi onceden birakinca benim kilo alma kotam yokkkkkk

X