- 10 Eylül 2025
- 60
- -7
- 1
- 18
- Konu Sahibi nurlaleldkc
Kızlar gebeliği kusmadan geçen varmı yada kusma kaçıncı ayda başlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.haftada başladı benim 17 haftadayım henüz geçmediKızlar gebeliği kusmadan geçen varmı yada kusma kaçıncı ayda başlıyor
6. Haftada başladı 14. Haftadayım devam ediyor ama geceden bulantı ilacı alınca sabah rahat ediyorumKızlar gebeliği kusmadan geçen varmı yada kusma kaçıncı ayda başlıyor
4.5 ay sürdü benim sonra bi iştah açılıyor offfKızlar gebeliği kusmadan geçen varmı yada kusma kaçıncı ayda başlıyor
Şey benim yumurtlama dönemim agustosun 27,28,29 Du ve 1 aydır ilişkisiz günümüz geçmedi adet günümün 3 günündeyim hala tık yok sizce gebelik olabilir mi6. Haftada başladı 14. Haftadayım devam ediyor ama geceden bulantı ilacı alınca sabah rahat ediyorum
Adetiniz gecikti mi 3 gün yoksa geldi miŞey benim yumurtlama dönemim agustosun 27,28,29 Du ve 1 aydır ilişkisiz günümüz geçmedi adet günümün 3 günündeyim hala tık yok sizce gebelik olabilir mi
Darısı başıma inşallah 10 kg verdim hayattan soğudumm4.5 ay sürdü benim sonra bi iştah açılıyor offf![]()
Gecikti canım olmuyorum ha bide sık sık idrara çıkıyorum beyaz sümüksü akıntım varAdetiniz gecikti mi 3 gün yoksa geldi mi
İdrar testi yapsanız daha erken belki çıkmaz ama yerinizde olsam direkt gider bir kan verirdim hamilelik belirtisi gibi geldi banaGecikti canım olmuyorum ha bide sık sık idrara çıkıyorum beyaz sümüksü akıntım var
Gecikti canım olmuyorum
Bende çok olmadı diye daha gün diye yaptırmadım bir iki gün daha bekleyip yaptıracağım teşekkür ederimİdrar testi yapsanız daha erken belki çıkmaz ama yerinizde olsam direkt gider bir kan verirdim hamilelik belirtisi gibi geldi bana![]()