- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.621
melek 1984 ile eccemmmm hamişşşş
amin inşallah yaa hepimiz yaşayalım , dün eltimler geldi, cocuğun üzerini değiştirirken seslendi, gel buraya canım herşeym gel diye .. içim bi cızz ettiki sorma gitsin ...
nisan yağmurları bereket getirsin evlatlarımızı getirsin bize inşallah
dünde bir mubarek zatın daha kabrine gittik, Allahım dualarımızı çevirmesin inşallah
mersahım ben biliodum senin olmadığnı canım farketmm tabiki aşkolsunbende cumadan sonra giremedim hiç çok yoğun ve telaşlıydım ( hala adet gelmemiş hayırlısı diyorum inşallah güzel sonuçlara doğru gider.. çok kafanı takma, eğer bişey yoksa da mevsimden kaynaklı filan olabilir .. sakin ol ki gelicekse de gecikmeden gelsin canım
geçmiş olsunnn mersahımmm bizde seni mera ettik heppp :26::26::26: Rabbim şifa versinnn inş...
mevsimseldir belkim kızçemmm
seniii görmeyeliii ne lkaadr çokk oldu
nazımm şimdi kime okuyoruzzz ben regl olmadan okuyayım ???
bak artik hersey düzene giriyo ipem seninde yawrunu öyle cagiracagin günler cok yakin kiscemm biraz daha sabirrr
gelemedim kimse beni ozlememis die korktum
morem alnaok önce bizim topikteydi demi bende gecen bi topikte hamile oldugunu gördüm alla alla bu kisceyi nerden taniyom demistimmmmpihtilasma topigimiydi unuttum nerde okudugumu hamile oldugunu ama hamile bu kisceeee
kızçelerimmm canoma başladıkkk Allah kabul etsinnn çarşamba akşamı bbitirp perşembe mersahıma başlıcas adeti yakın canlarrr 2 değil 4 okuuynn hak geçmesin herkes okumuş olsunn inşallahhh canommma evlatcını sağlıklı sıhatlı kucaklamayı nasip etsin inş..
inşallah öyledir canım sabretmeye çalışıyorum zaten .. şuan ne istemem gerektiğini bile bilmyrum .. Allahım hayırlısını versin .. ne kadar karmaşık olduğumu biliyosun zaten, şimdi sana soruyorum, 15 gün sonra ipeke ne gelir ? referandum yapcam bilene çikolata ısmarlıcam
a: bebiş
b: adet
c: kist
d: hormon
e : hiçbiri
inşallah öyledir canım sabretmeye çalışıyorum zaten .. şuan ne istemem gerektiğini bile bilmyrum .. Allahım hayırlısını versin .. ne kadar karmaşık olduğumu biliyosun zaten, şimdi sana soruyorum, 15 gün sonra ipeke ne gelir ? referandum yapcam bilene çikolata ısmarlıcam
ülemiii çok sevin dimmmmmm
evet bizim kızçediiiinese hamiş yaa çok sevindimmm hatta dua listesinde di sonra çıktıı gelmedi baya demek hamişşş Allahımm hayırlı evlat versinnnn
tamam canım,,ben 4 okumaya çalışırım 2 canooma 2 mersaha...............mersahıma da okumak isterim mutlaka..... canoom dan hiç ses soluk yok,,girmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?