Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bak artik hersey düzene giriyo ipem seninde yawrunu öyle cagiracagin günler cok yakin kiscemm biraz daha sabirrr

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
9
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

nazımm şimdi kime okuyoruzzz ben regl olmadan okuyayım ???

Son düzenleme:

geçmiş olsunnn mersahımmm bizde seni mera ettik heppp :26::26::26: Rabbim şifa versinnn inş...
mevsimseldir belkim kızçemmm

gelemedim kimse beni ozlememis die korktum

kızçelerimmm canoma başladıkkk Allah kabul etsinnn çarşamba akşamı bbitirp perşembe mersahıma başlıcas adeti yakın canlarrr 2 değil 4 okuuynn hak geçmesin herkes okumuş olsunn inşallahhh canommma evlatcını sağlıklı sıhatlı kucaklamayı nasip etsin inş..

seniii görmeyeliii ne lkaadr çokk oldu

morem alnaok önce bizim topikteydi demi bende gecen bi topikte hamile oldugunu gördüm alla alla bu kisceyi nerden taniyom demistimmmmpihtilasma topigimiydi unuttum nerde okudugumu hamile oldugunu ama hamile bu kisceeee

nazımm şimdi kime okuyoruzzz ben regl olmadan okuyayım ???

canommaaa okuoyzz canımmmm yanlardan takip edebilsinizzz yanda pembe olanlar okudu diğer leri onuyor yada ne zaman başlanıcaksa onu yazyommm

bak artik hersey düzene giriyo ipem seninde yawrunu öyle cagiracagin günler cok yakin kiscemm biraz daha sabirrr

inşallah öyledir canım sabretmeye çalışıyorum zaten .. şuan ne istemem gerektiğini bile bilmyrum .. Allahım hayırlısını versin .. ne kadar karmaşık olduğumu biliyosun zaten, şimdi sana soruyorum, 15 gün sonra ipeke ne gelir ? referandum yapcam bilene çikolata ısmarlıcam

a: bebiş
b: adet
c: kist
d: hormon
e : hiçbiri

morem alnaok önce bizim topikteydi demi bende gecen bi topikte hamile oldugunu gördüm alla alla bu kisceyi nerden taniyom demistimmmmpihtilasma topigimiydi unuttum nerde okudugumu hamile oldugunu ama hamile bu kisceeee

ülemiii çok sevin dimmmmmm
evet bizim kızçediiii nese hamiş yaa çok sevindimmm hatta dua listesinde di sonra çıktıı gelmedi baya demek hamişşş Allahımm hayırlı evlat versinnnn

tamam canım,,ben 4 okumaya çalışırım 2 canooma 2 mersaha...............mersahıma da okumak isterim mutlaka..... canoom dan hiç ses soluk yok,,girmiyor mu?

İpegim senin dr noldu gidecektin

yerim senin anketiniiinsallah ilk secenegim a diyorumm inslalh inslalahhh insallahhheger hayirlisi bu ay degilse b olsun inslalah diyorum ipemmm

inşallahhh A şıkkı oluu ipemmmm

ülemiii çok sevin dimmmmmm
evet bizim kızçediiii nese hamiş yaa çok sevindimmm hatta dua listesinde di sonra çıktıı gelmedi baya demek hamişşş Allahımm hayırlı evlat versinnnn

dua listesindemiydi alla alla bak ben unutmuusm ya onuuevet hamile keske bizede bi haber veresydi sevinirdik onun icinnn

tamam canım,,ben 4 okumaya çalışırım 2 canooma 2 mersaha...............mersahıma da okumak isterim mutlaka..... canoom dan hiç ses soluk yok,,girmiyor mu?

Allah kabul etsinn zuhalimmmmm
evet yok kızçe 10 gündü felannn bizde merak etyokk inş. iiyidrrr :26::26::26:
çalışıosu ya yorgunluktan gelmiodur inş...

Kızlar heppinize selamlar

ben biraz fazla yoğun ve uykuluyum, özleyenlerim olduysa herşey gayet güzel yolunda Allaha şükür...

var mı güzel haberleri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…