- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.841
baklaımmm ipemm var öle m, niyetmizz kociş orda çalışo ya zor oluo onaa ondan taşıncas sanıırmmm
inşallah kızçemm sen nerde oturodunn bebemmm
canm ben maltepe tarafında oturuyorum bras ters ümraniye ama ulaşım kolay burdasarıgazi tarafında çalışıyorum ümraniyenin arka tarafları oluyo orası da
kızlar selammmmmmmmmmmmmm..............................
Hoşbuldummm bitanemmmm,elin nasıl olduu???
kızçeler umarım hepiniz iyisinizdir ........ . çıkmak zorundayım hepinizi öptüm görüşürüz..................
hoşbulduk canımmmmmm...................Hoşgeldınnnn Ruya busemm
EVEt canım melekim.................Sen de burdasın ,,, ama ben çıkomm......BYyyyy..............yaww doğrumu görüyom ben acep ruyam sen bu saatte burda
Iyı tatlımmmm kapanmaya durmuss ınsallah daha ıyı olucakksen nasılsın tatlımmm
yine gel özletme kendinihoşbulduk canımmmmmm...................
EVEt canım melekim.................Sen de burdasın ,,, ama ben çıkomm......BYyyyy..............
randevu veririk yne buluşuruk yasakm bisssaat 3 de köşebaşındaki topikte yakasına pembe gül takan kızçelerle buluşcas deriz bölece hepimis aynı anda gelmiş oluruss
ben kaçar kıslarr wc zor yetişcem
Ben geldiiiiimm
Ohhh sevindim bitanemm,kullanmanda bi problem yok dimi kullanabiliyorsun elini???Sağolasın bitanemm yaa ben iyyim Allaha şükür:)))
kızçeler umarım hepiniz iyisinizdir ........ . çıkmak zorundayım hepinizi öptüm görüşürüz..................
bende kaçıyom artık geç oldu uyumam gerek
yine gel özletme kendini
kos kosss
hosgeldin habbitemmm
bende kaçıyom artık geç oldu uyumam gerek
yine gel özletme kendini
yasakım mesajını aldım canım sağol yarın arar söylerim kıscemeruyam hosgeldin dememden bilem cikmissinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?