- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.861
nere yaaaaaa
ruyam hosgeldin dememden bilem cikmissinnn
uyuda büyü melekimmm
ıyı geceler melekımm
Hoşbuldum habibtemmm nasılsın??
edam nörün simcik bi de bakim nete nasi giriyonnkac kere sorum güme gitti topik tenha iken sorularimi bi cevaplaaa
morem yatmayami gittibenimde gitmem lasimmm
hey kızlar ben geldimvarmı yeni bebişler
hey kızlar ben geldimvarmı yeni bebişler
kızçelr ben yine geldim.....dayanamadım hasretinize yatak odamdaki pc mden girdim hemen.....ama kız durmuyor ,,, onu uyutursam yine gelirim ,,,, nasılsınız hepiniz..........
saol habbitemmm sükürr alalah sizlerle konusunca daha iyi oluyommtorunlar nasi büyüdülermi biras yumusakliklari gittimi birassss
anaaaayasakımm sormusmuydun hıc gormedım wallaaaa yuksaa cevaplamazmıyım yahuuu yasakımm nete dun telden baglandımmm 5 tllık net kullanmısım bugun gun boyunca net bedava geldı 23:59 da sona erecek o yuzden sızınle gecırıyorum vaktımı gunduz de gıremedım mısafırlerım geldı hayırlı olsuna ama net suanda yok yanı bakalım beklıcez alt yapı yok deyıp gecıstıyorlar bızı ama bı arastırıcaz yarınn ınsallahh olurr ben netsız ve sızzssızz duramam yaaaa tv de yok nette yokkk yaaa cıldırıyorum bennn bole allahtan yıne televızyonun caresı varda netın olucakmı bılmemmm yaa :44::44::44:
Aynen bitanemm ya bende burada iyi hissediyorum kendimi:)))Torunlar büyüyorlar günden güne çok tatlılar ama ben hala uzaktan sevebiliyorum biyerlerine bişey olacak diye korkuyorum:)))!0 güne kadar gözleri açılır o zaman sevebilirim sanırım:)))
kis emircim hos geldin yawgecende lafini ettim kiscem gelse artik aramizaaaaa diyeeee
Aynen bitanemm ya bende burada iyi hissediyorum kendimi:)))Torunlar büyüyorlar günden güne çok tatlılar ama ben hala uzaktan sevebiliyorum biyerlerine bişey olacak diye korkuyorum:)))!0 güne kadar gözleri açılır o zaman sevebilirim sanırım:)))
edam telasina düsmüstüm ksicem kac kere sordum cevabi alammamistimm:26:ee napacaz ya böyle telle olmazkii biz aliskin degiliz öyle yavas konusmayaaao civardakiler napiyomis yaw tvde yokmus alla allaaa nasi altyapi yokmus bu devirde net olsun yaw insallah bi cözümü vardir bak buda sürelii dünkü paraliymissss:26::26::26:
hoşbuldum canım nasılsın bebiş varmıbazen salak adamlar giriyoya buraya eşim sinir oldu girme şuraya dedi:18::18::18:ama özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?