- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.881
ayy kemikleri bilem inceciktir ya ben yawrularini cok severim kedininnheele burun üstleriniii korkma habbitem iyice sık onlari ah benim eliem bi gecselerrrr
eWett habıbtemmm yaa walla zorr yaa sımdı dıger evıı acayıp arıyorummm net zorlugum yoktu herseyım tastamamdıı sımdıde zorluk cekıyoruz ısde bılmıyourum habıbtem yaa bakıcaz yarınn turktelekoma gıdıcz tekrardann ınsallah olur bıseyler wallla tv deyok nette zamanda cok hızlı gecıyor netım bıtıcekkk offf yaaaa
Neeyyyy sıkmakmııı oyyyy zar zor dokunuyorum ben onlara elime alamıyorum bile bide sıkmakmı oyyyy kıyamıyorum yaaa habibtemmm ama çok datluu hepsiii hele babaya benzeyenler başka bi datlu geliyo bana
Neeyyyy sıkmakmııı oyyyy zar zor dokunuyorum ben onlara elime alamıyorum bile bide sıkmakmı oyyyy kıyamıyorum yaaa habibtemmm ama çok datluu hepsiii hele babaya benzeyenler başka bi datlu geliyo bana
off zor edam yaabi gidin konusun bari böyle nereye kadarr kiscemmm parayla olmazki net nee peki komsulariniz ne cözüm bulmus:26:
oyyy ne tatlılardırrr yaaaa habıbtemm bana yolllaa bıdeenesııınıı
komsularımız net kullanmıyorlarmıssanlamadım gıttı mıllett netsız nasıl yasarr yawww ben netsız kalamam aslaaaaa cozumm arıcaz artıkınn
oyyy ne tatlılardırrr yaaaa habıbtemm bana yolllaa bıdeenesııınıı
banadaaaayumusak yumusak bi sevimmmm ciyak diye sesleride var ya
habıbtemm walla olsa heryerını sıkarımmm mustaalarımm oynarım onlarla bebek gıbı cok severım yavru kedcııklerııı yaawwwww
saol kiscem bende sükür iyiymmyok emircim halen korunmadayim canim benim hazirana kadarda duracam biraz hazir hissetmiyorum kendimi halenn:26:yaw ah bide erkekelr karismasa kk ya öslüyoz surda biraz sohbet ediyoruz moral buluyoruz anlamiyolarrrr sen gel firsat buldukca okul nasi gidiyo sen nasilsin kiscem korunmuyosun demii
vala iyi duruyolarmis bizde duramayizzev bos gibi oluyoo
Kankam benim oğlanın dişisini istanbula götürecek balayı dönüşü:)))Sana nasıl ulaştırıcaz edammmm:))
kaynanaya bak nasida ogluna benzeyenelri seviyoo
ayennnn bızım evv oyle habıbtemmm suanda snır oluyorummmm yaaa o modemın ısıgı yanması bana bı destekk
bende valal hic korkmam canalri aciycakmi diyeeee agizlari nede ufacik oluyoo
Ama tüylülerya onlar gelinin cinsleri tuysüz hele onları hiç elleyemiyorum bile:)))
ilk yazılılarımız bittibiraz rahat şimdi canım. bugün tatildi 23 nisan korunmuyorum kuzucum önümüzdeki günler önemli yumurtlama dönemi ama umutsuzum. sanki hep düşecekmiş ve üzülecekmişim gibi geliyor hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?