Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy kemikleri bilem inceciktir ya ben yawrularini cok severim kedininnheele burun üstleriniiikorkma habbitem iyice sık onlari ah benim eliem bi gecselerrrr

Neeyyyy sıkmakmııı oyyyy zar zor dokunuyorum ben onlara elime alamıyorum bile bide sıkmakmı oyyyy kıyamıyorum yaaa habibtemmm ama çok datluu hepsiii hele babaya benzeyenler başka bi datlu geliyo bana

off zor edam yaabi gidin konusun bari böyle nereye kadarr kiscemmm parayla olmazki net neepeki komsulariniz ne cözüm bulmus:26:

Neeyyyy sıkmakmııı oyyyy zar zor dokunuyorum ben onlara elime alamıyorum bile bide sıkmakmı oyyyy kıyamıyorum yaaa habibtemmm ama çok datluu hepsiii hele babaya benzeyenler başka bi datlu geliyo bana

oyyy ne tatlılardırrr yaaaa habıbtemm bana yolllaa bıdeenesııınıı

kaynanaya bak nasida ogluna benzeyenelri seviyoo

off zor edam yaabi gidin konusun bari böyle nereye kadarr kiscemmm parayla olmazki net neepeki komsulariniz ne cözüm bulmus:26:

komsularımız net kullanmıyorlarmıss anlamadım gıttı mıllett netsız nasıl yasarr yawww ben netsız kalamam aslaaaaa cozumm arıcaz artıkınn

ilk yazılılarımız bitti biraz rahat şimdi canım. bugün tatildi 23 nisankorunmuyorum kuzucum önümüzdeki günler önemli yumurtlama dönemi ama umutsuzum. sanki hep düşecekmiş ve üzülecekmişim gibi geliyor hayırlısı bakalım.

kücükken tr deyken sokakta bi tane buldum kücüücktü aldim koynuma sakladimm eve getirdimm sakladim bahceye orda bakmistim birazz evde tabak ne kalmmaisti yogurt ne getirecem diye,,bide annesi yokya ben anenim diyodum kendi o kücük memiklerimi veriyodum 9 yasindaykennn

korkma kiscem valal bak kisi böyle 5 .haftada kaybettiyse ikincisi hep saglikli oluyo korkmaaaa .senin yasadigin bi tesadüftü sagliksiz oldugu icin düstüü tekrar etme olasiligi yok dencek kadar az kiscemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…