- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.901
ay edamm dorusun vallaaaaaa
Ama tüylülerya onlar gelinin cinsleri tuysüz hele onları hiç elleyemiyorum bile:)))
offf yaa saatt 23 38 pfffffffffffff :18::18::18:
habıbtemm korkma sev onları bısey omaazzz
habbitem moremden havadis vamii
bak nasida geline benzeyenelri sevmiyo tüysüz diyooay tüysüzde cirkin olur kel gibimmm
:26::26::26:aglaam edam son dakkalarimizi degerlendirelim barii kiscemmm
Yazmıştım habibtem okumadın galiba:)))Net gitmiş eşi uğraşıyormuş ama olmamış,yatıyorlardı o zaman hepinize ayrı ayrı selam söyledi,iyi geceler diledi:)))
Sanada özel olarak geç kalmasın dedi:)))
ben kell sevmemmmmmıyy cırkın olu sanırsammmm ellesen elıne derılerı gelırr ayy habıbtemm anladım senı sımcıkkk
aynenn habıbtemmm napalımmm net bızı ayıramaz kalbımız bır attıkkcaa......
he tamiri duymustum ama yattigini duymamistimmbak edam baan mesaj geldi görüyonmu morem kalmasin yatsin demis durumda senel cikariz bizdeeee
iyy bende tiksindim simcikk gelien benzeyenelrdenn
:26::26:öyle yarin ola hayrolaaaaa
ben kell sevmemmmmmıyy cırkın olu sanırsammmm ellesen elıne derılerı gelırr ayy habıbtemm anladım senı sımcıkkk
korkma kiscem valal bak kisi böyle 5 .haftada kaybettiyse ikincisi hep saglikli oluyo korkmaaaa .senin yasadigin bi tesadüftü sagliksiz oldugu icin düstüü tekrar etme olasiligi yok dencek kadar az kiscemmmmm
Onlarda çok tatlı bişey demiyorum ama ne biliiiim benim oluşuma benzeyenler dahamı bi datlu ne bilemedim sizde bakın bi Eki Görüntüle 693689 bu dünürümün eli:)))
Eki Görüntüle 693687 Eki Görüntüle 693690
inşallah canım hayırlıysa bu ay kalsam iyi olacakeşimde iyice stres oldu elalemin çocuklarını sevmekten sıkıldım diyip duruyor artık kaçıyorum bu gecelik bu kadar hepinizi öpüyorum edam iyi geceler kuzucum sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?